İnsan olecegini hisseder mi?

Ben de kendimle ilgili bir şeyler hissediyor gibiyim bu aralar. Kötü şeyler. Bilemiyorum acayip bir enerji var üzerimde. Söylemeye dilim de varmıyor kimseye de söyleyemiyorum ama sanki bunlar son güzel rahat günlerim gibi.

Tesekkur ederim hepinize pms donemiymis bugun oldum rahatladim su an o hisler yok aslinda buraya yazmamistim ama hasta hissediyordum regl olacakmisim
bravo regl dönemini nasıl öleceğini hissetmeye bağladın bence sen yinede doktora git ama psikoloğa yarın birgün kabız oluncada ölecekmiyim hissediyorum deme burda

bravo regl dönemini nasıl öleceğini hissetmeye bağladın bence sen yinede doktora git ama psikoloğa yarın birgün kabız oluncada ölecekmiyim hissediyorum deme burda
Pms donemi denen seyi arastirin derim boyle bunalimlara girilebiliyor gecici olarak zaten gidiyorum yine de tesekkurler

Son 20 gündür çok hastaydım başka rahatsızlıklarımda vardı bu yüzden çok korktum elim ayağım tutmuyodu ölüm korkusu yalnız kalma korkusu vardı ve hep ağlıyodum hep kötü bşey olcak bu sefer sona geldim bu çok ağır dedim atlatamıcam dedim ve kullandığım antibiyotikte çok ağırdı yan etkiside çok ağırdı onu içtikçe dahada ağlmaya başladım.herşeye töbe ettim toparladım çok şükür ama hala üstümde bişeyler var sanki ben ben değilim ruhen sanki hala o karanlık şey üstümde.bedenim sanki bana ait değil.algılayamıyorum odaklanamıyorum bitürlü ne konuştuğumu nede konuşanları algılayabiliyom iyice kafayı yedim kötü bişey olcakta ondan mı böyle hissediyorum diyorum Allah yardımcımız olsun yardım almam şart oldu

Cok gecmis olsun

Cok gecmis olsun
Çok sağolun şuan yalnız kalmıyorum ailemle kalıyorum yürüyüş yapıyorum çocuklarla zaman geçiyorum eski günlere dönmeye çalısıyorum .depresyonda olanlara tek söyleyebilceğim şey yalnız kalmamaları insan yalnızken kafayı yiyor.bol bol dua bol bol yürüyüş

İçim çok acıdı, mekanları cennet olsun, size de ummanlarca sabır dilerim

Hissedilmez. Belki de bunalimdasin. Hislerim beni yaniltmaz kelimesini de ölüm için kullanmayın. Bu hisle bilinecek birşey değil.
Yaşlılar hissediyor. Muhtemelen vücut fonksiyonlarından anlıyorlar. Belki de başka şeyler de yaşıyorlardır.

Konu sahibi ama sizinki psikolojik rahatsızlıktır muhtemelen. Bedenen sağlıklı gibi tarif ediyorsunuz kendinizi.

Ocak ayında babam kalp krizi geçirdi ve durumu çok ciddi idi elhamdülillah sağlığına kavuştu eve çıkardık 9 ay sonra annemi ani ölümle kaybettik ve arkadaşları komşuları hep herkese aynı şeyi Söylemiş hasta ölmez de ben öleceğim demiş

3.gozum acik maalesef olacaklari onceden seziyorum secim 2.tura kalir dedim annemlere dalga gectiler kaldi
Bunun sezgiyle pek alakası yok ki. İlk turda bitmesi beklenmedik olurdu. Başbaşa geçeceği belliydi.

Belki de 3. gözünüz (varsa) bozulmuştur. Çok da umursamayın.

Tesekkur ederim hepinize pms donemiymis bugun oldum rahatladim su an o hisler yok aslinda buraya yazmamistim ama hasta hissediyordum regl olacakmisim
Yumurtanız ölmüş, onu hissetmişsiniz demek ki

Hayir Allah korusun gormuyorum sadece sezgilerim cok kuvvetli tasinacagimiz sehri onceden bildim ki bizim bilmemiz yasakti tayin sebebiyle bir kedinin ölümünü hissettim öldü depremi hissettim oldu yağmurları bilebiliyorum
Merak ettim, baş ağrınız olur mu, migren gibi?

Babam ölmeden 6 ay önce çok durağanlaştı sessizleşti . Ani bir ölümdü. İşin acı tarafı ise ölümünden 3 ay önce annemlere gittiğimde babama baktım . İçimden “ babama ölüm siması gelmiş “ dedim . Sanki nereden biliyorsam hiç bildiğim birşey değil . Mutfağa gittim anneme söyledim bunu sanki çok olağan birşey gibi …

Konu sahibine açıklama yaptım. Bu yorumumu ona yapmıyorum ama bazı arkadaşlar kesin olarak öyle bir şey yok demişler. Ben 4’senedir ruhsal araştırmaların tam içinden biriyim. Öyle bir şey var arkadaşlar.

Ölüm tesiri psişik yönden güçlü olan insanlar tarafından alınabiliyor. Sayısız celse var bunu kanıtlayan. Artı olarak aşağı yukarı herkesin çevresinde olmuştur böyle kişiler.

Benim bir arkadaşım 19 yaşındaydı ve hastalığı olduğunu bilmiyordu. Mesela o, tesiri duvara güneşin doğuşu şeklinde aldı. Normal olmayan görüntü ve uyumuyor o an, uyanıkken oluyor bu. Manevi olarak kalbine indi zaten o bilgi ve bana öleceğinden çok emin olduğunu söylemişti. 1 ay içinde de vefat etti. Meğer kalbinde sorun varmış ve ailesi bile bilmiyordu.

Diyeceğim o ki, ölüm hissedilir evet. Bu bir inanıp inanmama meselesi değil, gerçek olan bir bilgidir.

Ölüm tesirii kişinin bedenine 1-2 sene önce ulaşır zaten. Ani ölümler de dahil.

Siz de sezgileri güçlü bir insansınız demek ki, kişiler kendileri fark etmiyorken siz kalben görebilmişsiniz.

Seneler önce kesin ölucem çok eminim diyordum yataktan cikamiyodm bugün son günüm diye geziyordum o kadar kızıyorum ki ne güzel gunlerimi ziyan etmişim öyle bir şey olamaz raha olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…