- 8 Mart 2018
- 72
- 53
- 88
- 38
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
bravo regl dönemini nasıl öleceğini hissetmeye bağladın bence sen yinede doktora git ama psikoloğa yarın birgün kabız oluncada ölecekmiyim hissediyorum deme burdaTesekkur ederim hepinize pms donemiymis bugun oldum rahatladim su an o hisler yok aslinda buraya yazmamistim ama hasta hissediyordum regl olacakmisim
Pms donemi denen seyi arastirin derim boyle bunalimlara girilebiliyor gecici olarak zaten gidiyorum yine de tesekkurlerbravo regl dönemini nasıl öleceğini hissetmeye bağladın bence sen yinede doktora git ama psikoloğa yarın birgün kabız oluncada ölecekmiyim hissediyorum deme burda
Tamda aynısını düşündüm tam yazacaktım bu yoruma denk geldimara ara bende de olurdu eger hislerim dogru ciksaydi 20 senelik ölüydüm kabirimde onun icin ecel ne zaman gelir Allah bilir birde bildirdikleri müstesna kullarina bildirir
Cok gecmis olsunSon 20 gündür çok hastaydım başka rahatsızlıklarımda vardı bu yüzden çok korktum elim ayağım tutmuyodu ölüm korkusu yalnız kalma korkusu vardı ve hep ağlıyodum hep kötü bşey olcak bu sefer sona geldim bu çok ağır dedim atlatamıcam dedim ve kullandığım antibiyotikte çok ağırdı yan etkiside çok ağırdı onu içtikçe dahada ağlmaya başladım.herşeye töbe ettim toparladım çok şükür ama hala üstümde bişeyler var sanki ben ben değilim ruhen sanki hala o karanlık şey üstümde.bedenim sanki bana ait değil.algılayamıyorum odaklanamıyorum bitürlü ne konuştuğumu nede konuşanları algılayabiliyom iyice kafayı yedim kötü bişey olcakta ondan mı böyle hissediyorum diyorum Allah yardımcımız olsun yardım almam şart oldu
Çok sağolun şuan yalnız kalmıyorum ailemle kalıyorum yürüyüş yapıyorum çocuklarla zaman geçiyorum eski günlere dönmeye çalısıyorum .depresyonda olanlara tek söyleyebilceğim şey yalnız kalmamaları insan yalnızken kafayı yiyor.bol bol dua bol bol yürüyüşCok gecmis olsun
İçim çok acıdı, mekanları cennet olsun, size de ummanlarca sabır dilerimÖlümü hissettiğinizi sanmıyorum ama sevgilim bir şey olacak ve seni istemeye gelemeyeceğiz demişti. Canım nisanda olmasa haziranda o da olmasa ağustosta hiç daha olmadı ocakta gelirsiniz ölüm ayırmadıkça diyordum. Depremde ailecek vefat ettiler. Dediğim gibi ben ölümü hissettiğinizi sanmıyorum.
Allah razı olsun tüm ölmüşlerimizin mekanları cennet olsun Allah kalanlara sabır versinİçim çok acıdı, mekanları cennet olsun, size de ummanlarca sabır dilerim
2. turda ne olur peki sizce?3.gozum acik maalesef olacaklari onceden seziyorum secim 2.tura kalir dedim annemlere dalga gectiler kaldi
Yaşlılar hissediyor. Muhtemelen vücut fonksiyonlarından anlıyorlar. Belki de başka şeyler de yaşıyorlardır.Hissedilmez. Belki de bunalimdasin. Hislerim beni yaniltmaz kelimesini de ölüm için kullanmayın. Bu hisle bilinecek birşey değil.
Bunun sezgiyle pek alakası yok ki. İlk turda bitmesi beklenmedik olurdu. Başbaşa geçeceği belliydi.3.gozum acik maalesef olacaklari onceden seziyorum secim 2.tura kalir dedim annemlere dalga gectiler kaldi
Yumurtanız ölmüş, onu hissetmişsiniz demek kiTesekkur ederim hepinize pms donemiymis bugun oldum rahatladim su an o hisler yok aslinda buraya yazmamistim ama hasta hissediyordum regl olacakmisim
Merak ettim, baş ağrınız olur mu, migren gibi?Hayir Allah korusun gormuyorum sadece sezgilerim cok kuvvetli tasinacagimiz sehri onceden bildim ki bizim bilmemiz yasakti tayin sebebiyle bir kedinin ölümünü hissettim öldü depremi hissettim oldu yağmurları bilebiliyorum
Ölüm tesirii kişinin bedenine 1-2 sene önce ulaşır zaten. Ani ölümler de dahil.Babam ölmeden 6 ay önce çok durağanlaştı sessizleşti . Ani bir ölümdü. İşin acı tarafı ise ölümünden 3 ay önce annemlere gittiğimde babama baktım . İçimden “ babama ölüm siması gelmiş “ dedim . Sanki nereden biliyorsam hiç bildiğim birşey değil . Mutfağa gittim anneme söyledim bunu sanki çok olağan birşey gibi …
Seneler önce kesin ölucem çok eminim diyordum yataktan cikamiyodm bugün son günüm diye geziyordum o kadar kızıyorum ki ne güzel gunlerimi ziyan etmişim öyle bir şey olamaz raha olunTesekkur ederim hepinize pms donemiymis bugun oldum rahatladim su an o hisler yok aslinda buraya yazmamistim ama hasta hissediyordum regl olacakmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?