İnsan olecegini hisseder mi?

Yani yemon ederim bende cok zamandir bunu hissediyorum cocuklarim var ve aşırı normalden fazla bagliyim onlara onlar yanlız kalor bana bsey olursa yada ben onlarsz naparm surekli aklma bunlar geliyor içim sıkılır inanin bazen aglama geliyor bana durdk yere...
Sanki bana bişey olacakms gbi hissediyorum en cok

Gelecegi bilemem hasa ama yorum yaparim benim tahminimce oğan kk yi destekler ve parlamenter sisteme gecilip basbakan ya da dis isleri bakani gibi islerde gorev alir en son ve tutmasi bi ihtimal olan tahminim ogani bir sekilde 2.tura cikaracaklar ve ona da oy basilacak cb olacak bu da burada kalsin 🙂😍

Bana da bir ara bu his gelmiş hatta burada konu açmıştım 3 yıl kadar oluyor. Bence dünyanın en berbat hissi. İnsan malum olmuş gibi kafayı yiyor ama anlatamıyor derdini. 3 yıl geçti sağlamım. Umarım Allah uzun ömür verir ama şu üstte hisseder 1-2 yıl önce yazmış biri elimle resmen yıl hesapladım aklım çıktı 🥲

Ben inanmiyorum hissedildiyine ama hayatta bazen anlayamadigim seyler olabiliyor. Benim de kuzenim 36 yasindan sonra hep söylerdi ben 40 yasina girmeden ölücem cok yasamiycam rüyamda gördüm derdi. Ve gercektende 40 yasina girmeden öldü.
Sizin pisikolojiniz bozulmus olabilir. Dinlenin kendinize iyi gelen seyleri yapin veya bi doktora danisin.

Hissedilmez. Belki de bunalimdasin. Hislerim beni yaniltmaz kelimesini de ölüm için kullanmayın. Bu hisle bilinecek birşey değil.
Benim babam hissetmişti. En yakın arkadaşıni aradı veda konuşması yaptı. Bana güzel kızım seninle gurur duyuyorum annenle seni büyüttük artık sen kendi hayatıni sür dedi, annemi de gel son bir tatil yapalım senle dedi o tatilde kalp krizinden öldü. Hepsi bir hafta içinde oldu. Üstelik gizli kalpmis otopside anlaşıldı. Normalde gayet sağlıklı, içkisi sigarası olmayan, keyifli mutlu, iyi bir aile yaşantısı olan, sevilen bir adamdı.

Hisseder kardeşim 2013 yılının son aylarında başladı demeye 2014 Mayıs'ta aniden Trafik kazası ile kaybettim hala videolarına bakıyorum bıraktığı videolari bile var son videolarım diye Allah gecinden versin uzun ömür versin size
Demek babam tek değilmiş hisseden. Basiniz sağolsun.

Ölümü hissettiğinizi sanmıyorum ama sevgilim bir şey olacak ve seni istemeye gelemeyeceğiz demişti. Canım nisanda olmasa haziranda o da olmasa ağustosta hiç daha olmadı ocakta gelirsiniz ölüm ayırmadıkça diyordum. Depremde ailecek vefat ettiler. Dediğim gibi ben ölümü hissettiğinizi sanmıyorum.
Hissetmiş işte maalesef. Başınız sağolsun.

Canim merhabalar bu hissi lohusalik donemimdem beribyasiyorum cocugumun yurudugunu goremeyecgim cocugumun buyududugunu konustugunu görmeyeceğim diye baslamis ve o sira 2 tane ust uste ölum haberi almistim. O gun ruyamda 3 ay omrum kaldigini tarihine kadar gormustum resmen o 3 ayi bunalimda gecirdim ölmektem beterdi. O gun geçip ben ölmeyince olmedigime inamanamistim. Simdi o surec beni o kadar mafettiki asla saglikli bir insan degilim surekli rahatsizim cok farkli yerlerimde cok farkli şikâyetlerim var ve ben hep bunu ölume yoruyorum. Ama tum doktor ziyaretlerim temiz ve sikintisiz cikiyor ben yakin zamanda tedaviye baslayacagim cunku o histen hala kurtulmadim ve bu oyle kotu bir his ki dusunun oglumun sünnetini bile yaptırdım ben hayattayken bakayim iyilestireyim sonra öleyim diye cunku sunnetini bile goremeden olecegim diyordum

Hatta şoyle soyleyeyim ev de tek kalamiyor tek kaldigimda ise ben evde tak basima cocukla ölursem diye cocugu korumak icin her yere yastik bazi yerlere yiyebilecegi seyler koyup suyunu ortaliklarda birakiyordum ve herkesi perisan ettim o donem

Hepimiz bir gün öleceğiz bence zamanının bir önemi yok o yüzden düşünüp durmayın derim

Konu sahibine açıklama yaptım. Bu yorumumu ona yapmıyorum ama bazı arkadaşlar kesin olarak öyle bir şey yok demişler. Ben 4’senedir ruhsal araştırmaların tam içinden biriyim. Öyle bir şey var arkadaşlar.

Ölüm tesiri psişik yönden güçlü olan insanlar tarafından alınabiliyor. Sayısız celse var bunu kanıtlayan. Artı olarak aşağı yukarı herkesin çevresinde olmuştur böyle kişiler.

Benim bir arkadaşım 19 yaşındaydı ve hastalığı olduğunu bilmiyordu. Mesela o, tesiri duvara güneşin doğuşu şeklinde aldı. Normal olmayan görüntü ve uyumuyor o an, uyanıkken oluyor bu. Manevi olarak kalbine indi zaten o bilgi ve bana öleceğinden çok emin olduğunu söylemişti. 1 ay içinde de vefat etti. Meğer kalbinde sorun varmış ve ailesi bile bilmiyordu.

Diyeceğim o ki, ölüm hissedilir evet. Bu bir inanıp inanmama meselesi değil, gerçek olan bir bilgidir.
Merhabalar, Konuyla alakalı bilginiz olduğu belli oluyor. Bir siteniz vs var mı?

Ölüm tesiri tam olarak nedir? Bu bahsi geçen şey her ne ise cocuklugumdan beri ben istem dışı yapıyorum ve kendimi ölüm meleginin yardımcısı gibi ya da lanetli gibi hissediyorum bazen. İnsanların kendisi hakkında dahi bilmediği bu bilgiye vakıf olmak ve sonra gerçek olması maalesef çok ağır bir sorumluluk..

Gelecegi bilemem hasa ama yorum yaparim benim tahminimce oğan kk yi destekler ve parlamenter sisteme gecilip basbakan ya da dis isleri bakani gibi islerde gorev alir en son ve tutmasi bi ihtimal olan tahminim ogani bir sekilde 2.tura cikaracaklar ve ona da oy basilacak cb olacak bu da burada kalsin 🙂😍
Hadi ins😊

Back
X