- Konu Sahibi limonbanyosu
-
psikolojik olmadığına emin olamazsınız ki ama.. bir derya demiz ruhumuz, bilinç dışımız.. Terapiye başladığımda altından neler çıkacağını tahmin bile edememiştim, ancqk duyguları tanımlama konusunda kötüyüz. Korku, kaygı yok ama hakim olan başka bir his elbette vardır sıradışıPsikolojik degil eminim cunku korkum kaygim yok kalbim cok rahat hatta icimden ilik su akiyor gibi bu ara herkes cok sessizlestin diyor ama sebebini bilmiyorum olecegimi hissediyorum ve genelde hislerim yaniltmaz beni sizce hissedilir mi?
Allah uzun ömürler versin, ilahi siz deTesekkur ederim hepinize pms donemiymis bugun oldum rahatladim su an o hisler yok aslinda buraya yazmamistim ama hasta hissediyordum regl olacakmisim
Basiniz sagolsun , sevgilinizdemi vefat ettiÖlümü hissettiğinizi sanmıyorum ama sevgilim bir şey olacak ve seni istemeye gelemeyeceğiz demişti. Canım nisanda olmasa haziranda o da olmasa ağustosta hiç daha olmadı ocakta gelirsiniz ölüm ayırmadıkça diyordum. Depremde ailecek vefat ettiler. Dediğim gibi ben ölümü hissettiğinizi sanmıyorum.
Yorumları kalbim küt küt okudum yaniTesekkur ederim hepinize pms donemiymis bugun oldum rahatladim su an o hisler yok aslinda buraya yazmamistim ama hasta hissediyordum regl olacakmisim
Çok doğru tespit.kiymet bilmezligimizden işte.Bazen öfke ya da üzüntü ile bıktık diyoruz,yasamakbstemiyorum diyoruz ama öyle bir an geliyor ki hastalık zamanları vs.gercekten ölümü hissedip aslında yaşamanın ne kadar güzel oldugunu tatlı olduğunu fark edip hayata tutunmaya çalışıyoruz.Buna da insan fıtratınin celişkisi mi yoksa nankörlüğü mü denir bilemedimBence olabilir ama depresyon da olabilir.
Bı gün uykudan uyanırken ölümü öleceğimi düşünerek uyandım. Geçti o his. ölmedim.
Bı de anksiyete anında ölüm hissi oluyor maalesef. Diğer zamanda (acillerde sabahlarken) ölüme değil yaşamaya odaklaniyorsun
Hisseder kardeşim 2013 yılının son aylarında başladı demeye 2014 Mayıs'ta aniden Trafik kazası ile kaybettim hala videolarına bakıyorum bıraktığı videolari bile var son videolarım diye Allah gecinden versin uzun ömür versin sizePsikolojik degil eminim cunku korkum kaygim yok kalbim cok rahat hatta icimden ilik su akiyor gibi bu ara herkes cok sessizlestin diyor ama sebebini bilmiyorum olecegimi hissediyorum ve genelde hislerim yaniltmaz beni sizce hissedilir mi?
Evet hep beraberBasiniz sagolsun , sevgilinizdemi vefat etti
Cok üzücü, atlatabildinizmi ? Şuan nasılsinizEvet hep beraber
3.gozum acik maalesef olacaklari onceden seziyorum secim 2.tura kalir dedim annemlere dalga gectiler kaldiBelki çakra olarak yükselişe geçmişsinizdir.
Eğer her hissiniz doğru çıkıyorsa tesir almış da olabilirsiniz.
İlk zamana göre iyiyim. Gün içinde anıları aklıma geliyor ya da gelecekle ilgili hayallerimiz kalakalıyorum bir süre. Aynı zamanda hiçbir şey yokmuş gibi yaşamaya çalışıyorum. Sorduğunuz için teşekkür ederim. Bugün hiç iyi değildimCok üzücü, atlatabildinizmi ? Şuan nasılsiniz
Basiniz sağ olsun Allah sabır versin sevdiğin birini kaybetmek hemde aniden çok zor bunu çok iyi biliyorum Allah yardımcınız olsunİlk zamana göre iyiyim. Gün içinde anıları aklıma geliyor ya da gelecekle ilgili hayallerimiz kalakalıyorum bir süre. Aynı zamanda hiçbir şey yokmuş gibi yaşamaya çalışıyorum. Sorduğunuz için teşekkür ederim. Bugün hiç iyi değildim
3.gözünüz açıksa varlıkları da görüyor musunuz?3.gozum acik maalesef olacaklari onceden seziyorum secim 2.tura kalir dedim annemlere dalga gectiler kaldi
Hayir Allah korusun gormuyorum sadece sezgilerim cok kuvvetli tasinacagimiz sehri onceden bildim ki bizim bilmemiz yasakti tayin sebebiyle bir kedinin ölümünü hissettim öldü depremi hissettim oldu yağmurları bilebiliyorum3.gözünüz açıksa varlıkları da görüyor musunuz?
O zaman 3.gözden ziyade siz psişiksiniz. 3.gözün açık olması çok farklı.Hayir Allah korusun gormuyorum sadece sezgilerim cok kuvvetli tasinacagimiz sehri onceden bildim ki bizim bilmemiz yasakti tayin sebebiyle bir kedinin ölümünü hissettim öldü depremi hissettim oldu yağmurları bilebiliyorum
Allah hepimizin yardımcısı olsun. O veriyor o alıyor. Yapacak bir şey yok. Allaha emanet olunBasiniz sağ olsun Allah sabır versin sevdiğin birini kaybetmek hemde aniden çok zor bunu çok iyi biliyorum Allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?