İnsan olecegini hisseder mi?

Bencede olabilir ve depresyon belirtisi veya gecici ruhsal bir donem olabilir. Ici donme donemi de olabilir. Zaman zaman belli belirsiz nedenlerden dolayi insan kendini kapatma ve ice donme donemine girebiliyor.

Psikolojik degil eminim cunku korkum kaygim yok kalbim cok rahat hatta icimden ilik su akiyor gibi bu ara herkes cok sessizlestin diyor ama sebebini bilmiyorum olecegimi hissediyorum ve genelde hislerim yaniltmaz beni sizce hissedilir mi?
psikolojik olmadığına emin olamazsınız ki ama.. bir derya demiz ruhumuz, bilinç dışımız.. Terapiye başladığımda altından neler çıkacağını tahmin bile edememiştim, ancqk duyguları tanımlama konusunda kötüyüz. Korku, kaygı yok ama hakim olan başka bir his elbette vardır sıradışı

Tesekkur ederim hepinize pms donemiymis bugun oldum rahatladim su an o hisler yok aslinda buraya yazmamistim ama hasta hissediyordum regl olacakmisim
Allah uzun ömürler versin, ilahi siz de
Bir ara ortalıkta dolaşan soğuk bir fıkra vardı, adamın teki ömür boyu ben hastayım, öleceğim demiş, sonunda mezar taşına da yazdırmış ... diye onu hatırlattınız.
Hepimiz için bir şekilde olacak olan o, zamanı bilemeyiz.
Sadece kişiler vefat ettikten sonra anılır son kırk gün içe dönüş, iç muhasebe şeklinde diye. Keşke başımıza gelmeden dünyanın ölümlü olduğunun farkında olsak da, bu kadar hırslı ve kırıcı olmasak.

Basiniz sagolsun , sevgilinizdemi vefat etti

Çok doğru tespit.kiymet bilmezligimizden işte.Bazen öfke ya da üzüntü ile bıktık diyoruz,yasamakbstemiyorum diyoruz ama öyle bir an geliyor ki hastalık zamanları vs.gercekten ölümü hissedip aslında yaşamanın ne kadar güzel oldugunu tatlı olduğunu fark edip hayata tutunmaya çalışıyoruz.Buna da insan fıtratınin celişkisi mi yoksa nankörlüğü mü denir bilemedim

Psikolojik degil eminim cunku korkum kaygim yok kalbim cok rahat hatta icimden ilik su akiyor gibi bu ara herkes cok sessizlestin diyor ama sebebini bilmiyorum olecegimi hissediyorum ve genelde hislerim yaniltmaz beni sizce hissedilir mi?
Hisseder kardeşim 2013 yılının son aylarında başladı demeye 2014 Mayıs'ta aniden Trafik kazası ile kaybettim hala videolarına bakıyorum bıraktığı videolari bile var son videolarım diye Allah gecinden versin uzun ömür versin size

Ölümün akla gelmesinin İlahi bir iyilik olduğunu düşünüyorum. Faydasız işlerle uğraşıp dururken, Allah bize kendini ve önümüzde duran gerçekliği hatırlatıp toparlanmamizi istiyor, geç olmadan fırsatı değerlendirin diye hatırlatıyor diye düşünüyorum

Cok üzücü, atlatabildinizmi ? Şuan nasılsiniz
İlk zamana göre iyiyim. Gün içinde anıları aklıma geliyor ya da gelecekle ilgili hayallerimiz kalakalıyorum bir süre. Aynı zamanda hiçbir şey yokmuş gibi yaşamaya çalışıyorum. Sorduğunuz için teşekkür ederim. Bugün hiç iyi değildim

Basiniz sağ olsun Allah sabır versin sevdiğin birini kaybetmek hemde aniden çok zor bunu çok iyi biliyorum Allah yardımcınız olsun

3.gözünüz açıksa varlıkları da görüyor musunuz?
Hayir Allah korusun gormuyorum sadece sezgilerim cok kuvvetli tasinacagimiz sehri onceden bildim ki bizim bilmemiz yasakti tayin sebebiyle bir kedinin ölümünü hissettim öldü depremi hissettim oldu yağmurları bilebiliyorum

Hayir Allah korusun gormuyorum sadece sezgilerim cok kuvvetli tasinacagimiz sehri onceden bildim ki bizim bilmemiz yasakti tayin sebebiyle bir kedinin ölümünü hissettim öldü depremi hissettim oldu yağmurları bilebiliyorum
O zaman 3.gözden ziyade siz psişiksiniz. 3.gözün açık olması çok farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…