Bilmeden siz veya o gun evde olan baska biri almis veya kaldirmis olabilirmiişte bende bunu anlamıyorum neden alır satsa bile 200 lira etmez
hayır kayınvalidem dokunmaz bile onlardan başka kimsede yoktu evdeBilmeden siz veya o gun evde olan baska biri almis veya kaldirmis olabilirmi
zengin oldukları için kayınvalidem bana ve eşime inanmıyorzengin insan çalmaz diye bişey yok. gayet çalabilir inanırım. hastalığı bile ver; kleptoman. ama bundan yüzde yüz emin olamazsınız maalesef.
Kleptomani baska bisey kendilerine hic ihtiyaci olmayan sacma sapan seyleri calip sonrada pisman oluyorlar kadin ona sordugunda bence kendini ele verirdizengin insan çalmaz diye bişey yok. gayet çalabilir inanırım. hastalığı bile ver; kleptoman. ama bundan yüzde yüz emin olamazsınız maalesef.
valla ben olsam mesaj filan atmazdım. çünkü elinde kanıtın yok. ben almadım der çıkar işin içinden. nasıl ispat edeceksin ki?zengin oldukları için kayınvalidem bana ve eşime inanmıyor
bakmaz olurmuyum aldıgına okadar eminimki düşecek bir konumda degildi küpeKarun kadar zengin olsun. Bazı insanlarda çalma hastalığı vardır. Adını tam bilemiyorum. Evi iyice aradinizmi ünitenin yani altı üstü. Kardeslerin arasi bozulcak diye buldum diye yalan söylemişsin. Bu saatten sonra eğer ki caldiysa ortaya çıkmaz o küpe baştan kabullenmissin
almadıgın sürece düşecek konumda degil malesefSaatini alırken küpeye eli değip düşürmüş olabilir. İyi bakın etrafa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?