• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insan olan bunu neden yapar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Belki psikolojik bir rahatsızlığı var eltinizin ama olsa ortaya çıkardı şimdiye kadar başka şeyler de çalardı, mesela kv'nin evinden de çalardı vs belli olurdu. Sizin için çok can sıkıcı bir durum olduğunu anlıyorum ama ben olsam olayı kapatırdım çünkü belli ki kv size inanmıyor, elti de inkar edecek ve sizin dediğiniz gibi eğer niyeti buysa eşinizle abisinin arası bozulacak. Kv bir şey derse "çıkmadı ortaya bulamadım küpeleri onun saatinin olduğu yerde duruyordu saatini alırken onları da kazara almış olabilir dedim sadece" diye olayı kapatın ve bundan sonra o eltiye mesafeli olun, mümkünse evinize fazla sokmayın, sokarsanız da ortalıkta çalabileceği bir şey bırakmayarak tedbir alın derim.

Şimdi elti aldı mı almadı mı bilmiyorum ama onlar gelmeden küpeyi ordan neden almadın?
Hadi almadın
O da saatini bilekliğini çıkarıp oraya koyduğunda (ki çok tuhaf) niyetini anladım demişsin e o zaman o onları koyduğunda sende küpeleri alsaydın kızım gel küpelerini takalım duştan sonra unutmuşuz takmayı falan deseydin yani neden o rafta bıraktın ki küpeleri? Yani şu olay başına geldiyse üzgünüm ama senin pasifliğindendir

Şimdi elti aldı mı almadı mı bilmiyorum ama onlar gelmeden küpeyi ordan neden almadın?
Hadi almadın
O da saatini bilekliğini çıkarıp oraya koyduğunda (ki çok tuhaf) niyetini anladım demişsin e o zaman o onları koyduğunda sende küpeleri alsaydın kızım gel küpelerini takalım duştan sonra unutmuşuz takmayı falan deseydin yani neden o rafta bıraktın ki küpeleri? Yani şu olay başına geldiyse üzgünüm ama senin pasifliğindendir
sonuna kadar haklısınız işte bilmiyorum insanın bazen basireti baglanırya elim degip te alamadım yok yemekti kahvaltıydı o karmaşada unuttum kızımda şımarık duran bir çocuk degil o karmaşadan faydalandı diyorum

Nokta, virgül gibi noktalama işaretlerini kullansanız arada da bir nefeste okumak zorunda kalmasak? Madem ortalığı velveleye verecektiniz o zaman arayıp bulduk demeniz hata olmuş. Elinizde kanıt yok, gözünüzle görmemişsiniz aldığını ispatlayamazsınız ortalık karıştığıyla kalır üstüne siz suçlu olursunuz. Eltiniz neden korksun birilerinin duymasından? Mesaj attığınızda olacakları ben söyleyeyim size eltiniz bana iftira atıyor diyerek duyuracak bunu insanlara siz insanların gözünde yalancı, fesat, iftiracı olacaksınız.

Nokta, virgül gibi noktalama işaretlerini kullansanız arada da bir nefeste okumak zorunda kalmasak? Madem ortalığı velveleye verecektiniz o zaman arayıp bulduk demeniz hata olmuş. Elinizde kanıt yok, gözünüzle görmemişsiniz aldığını ispatlayamazsınız ortalık karıştığıyla kalır üstüne siz suçlu olursunuz. Eltiniz neden korksun birilerinin duymasından? Mesaj attığınızda olacakları ben söyleyeyim size eltiniz bana iftira atıyor diyerek duyuracak bunu insanlara siz insanların gözünde yalancı, fesat, iftiracı olacaksınız.
ortalık karışmasın diye buldum dedim amacım bu olsaydı demezdim sürdürürdüm aksine kahvaltıya geldiler hiç birşey olmamış gibi davrandım

ortalık karışmasın diye buldum dedim amacım bu olsaydı demezdim sürdürürdüm aksine kahvaltıya geldiler hiç birşey olmamış gibi davrandım

Anlattığınız kadarıyla eltiniz almış olabilir ama siz yine de aldığınızı gözünüzle görmediğiniz için günahına girmeyin. Arkadaşların dediği gibi hasta da olabilir. Benim de başıma geldi ama yüzüne vurmadım konuyu da kapattım alırken görmediğim için.

Kendi eltim aklima geldi. Benim kiz 5 yaslarindayken bayramda kucucuk cantasi vardi. Bayramda bugunun parasiyla diyim 100 lira kadar para toplamisti. Cantasini babannesinde ortaliga birakmis sonra biz de bir baktik icinde paralar yok. Kimin alacagini tahmin edemedik ve kv ye soyledik. O eltiyi kastederek o bu eve girdiginden beri herseyimiz kaybolur oldu demisti. Tabii ispat edilecek bir durum olmadigindan sesimizi cikarmadik.
Sizin de ispatiniz zor. Asla kabul etmez. Daha ustune sizi suclu cikarir boyle cirkef insanlar..

Kızınız kaç yaşında belki o aldı artı bir yere veya sakladı olmaz mi?

Kendi eltim aklima geldi. Benim kiz 5 yaslarindayken bayramda kucucuk cantasi vardi. Bayramda bugunun parasiyla diyim 100 lira kadar para toplamisti. Cantasini babannesinde ortaliga birakmis sonra biz de bir baktik icinde paralar yok. Kimin alacagini tahmin edemedik ve kv ye soyledik. O eltiyi kastederek o bu eve girdiginden beri herseyimiz kaybolur oldu demisti. Tabii ispat edilecek bir durum olmadigindan sesimizi cikarmadik.
Sizin de ispatiniz zor. Asla kabul etmez. Daha ustune sizi suclu cikarir boyle cirkef insanlar..
kesinlikle çok tehlikeliler oyüzden olay büyümesin diye kapatıcam konuyu

kızım küçük o ihtimalide düşündüm ama yok malesef
Küçükse dikkate alın bu ihtimali benim kızım da bazen bir şeyler alır saklar falan. Ayrıca eltiniz bir rahatsızlığı yoksa nasıl cesaret eder böyle bir şeye çok garip.

olan olmuş yapacak bir şey yok . Madem gördünüz ortada neden almadınız . Bundan sonra ortada bırakmayın değerli eşyalarınızı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X