insan olan bunu neden yapar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nasil yani anneanne veriyormus size zaten bu çalıntı hastalığı değil ki
Yok para degil

Bu saçmalığa siz sebep olmuşsunuz bu kadar karakterini biliyorsunuz niye ulu orta yere kupenizi koyuyorsunuz hayret

Giydigi mont 3000tl olan insan 200bin tl lik takisi olan insan sizin kizinizin kupesini neden alsin ki ihtiyaci yok neticede kupede elmastan degil
Kaynanası ın hediyesiymiş belki kıskançlıktan yapmıştır. Çöpe bile atmıştır. Yaparlar yaparlar. Neler gördüm duydum ben

Olayı büyütme. Birşey yokmuş gibi davran. Büyük ihtimal kıskançlıktan yapmıştır. İhtiyaçtan vs değil. Onun çocuğu var mı

Takilarini koyarken yere dusmustur yada bilerek yerlere firlatmistir olabilirde iyi bakin yerlere. Ben yuzdeyuz emin oldugum bir konuda buna benzer sucladim birini ama sonradan baska yerden allah karsima cikardi almamis meger. O kadar tesaduf bir araya gelmistiki almama ihtimali yoktu o derece. Ama almamis neticede cok utanmistim kendimden. Gözünüzle görmediğiniz muddetce kimseyo suclamayin dünyanın en kötü en hirsiz insani olsa bile bin tesaduf bir araya gelse bile suclamayin. Gözünüzle gorseniz bile bir sahit daha arayin hatta o derece emin olun sonra benden soylemesi

Kardeşlerin arası bozulmasın diye sesiniz Çıkarmamanız ne kadar olgunca bir davranış ise de küpeleri hemen o çaldı demeniz de o kadar çocukça. Üzgünüm ama fikrim bu. Gözünüzle görmeden böyle bir şey söylemeniz gerçekten kötü. Kayınvalideniz haklı. Ben olsam yüzümü asmam dogrudan ayıplarım sizi. Düşüncemiz çok çirkin. Eliniz normalde hırsız bile olsa çalmamış olabilir. Ya çaldıysa diyebilirsiniz ama ya çalmadıysa? Vebalinden kurtulabilir misiniz? Günahını almanız ihtimalinde, kar zarar hesabını varın siz yapın

Kardeşlerin arası bozulmasın diye sesinizi Çıkarmamanız ne kadar olgunca bir davranış ise de küpeleri hemen o çaldı demeniz de o kadar çocukça. Üzgünüm ama fikrim bu. Gözünüzle görmeden böyle bir şey söylemeniz gerçekten kötü. Kayınvalideniz haklı. Ben olsam yüzümü asmam dogrudan ayıplarım sizi. Düşüncemiz çok çirkin. Eltiniz normalde hırsız bile olsa çalmamış olabilir. Ya çaldıysa diyebilirsiniz ama ya çalmadıysa? Vebalinden kurtulabilir misiniz? Günahını almanız ihtimalinde, kar zarar hesabını varın siz yapın

e kaldırsaydın küpelerini çocuğunun madem gördün olayı.gitti geri gelmez bence bi güzel rezillik çıkarın da daga da bişey çalamasın evden.

Siz gözünüzle görmeden eltinizi suçlayarak haksız durumdasınız. İnsanlık hali her şey olabilir ama görmeden çaldı demek iftira, büyük vebal. İnşallah küpeyi bulursunuz da bu iş uzamadan kapanır. Sizde yok yere kendinizi yıpratmayın, fazla büyütmeyin, eşinizi de doldurmayın. Evde bulunursa çok mahçup olursunuz. Evi detaylı arayın ve konuyu kapatın bence . Başka yol göremiyorum.

Allaha havale et canım
Onun yaptığı yanına kalmaz

Hiç haklıyken haksız duruma düşme kayınbabana kocasına falan anlatma, hak yerini bulur elbet

Şimdi kesin olmadan eltinizi suçlamayın derim . Bu tarz olaylar çok bıçak sırtı çünkü. Siz daha iyi tanırsınız sonuçta.

Ama şunu da belirteyim, zenginlikle zerre alakası olmayan çalma durumları olabiliyor. Kimisi hastalıktan kimisi de gayet keyfi tamamen kendi isteğiyle çalabiliyor, maddiyatla ilgisi olduğunu düşünmüyorum yani. O gün eltinizden başka birileri varsa evde onlar da almış olabilir.

Eltine kupeler kayip diyip sonra neden he bulduk tamam diyorsun? Tutaraiz davrandin sanki biraz kafa da kuruyor gibisin esimle abisinin arasini bozmak icin yaomistir o calmistir vs.. ya kayip diye diye dolanicaktiniz ortada yada hic lafini etmiycektiniz. Ayrica eltini bukadar sevmiyorsan gorusme demedigini birakmamissin neden evine geliyor ozaman

Daha önce hırsızlık yaptığını hiç duydunuz mu ya da şüphelendiniz mi? ne bileyim eltilerimi günahım kadar sevmem ama böyle bi durumda asla onlardan şüphelenmem. Bunu yapabilcek biri mi ki? Ya düştüyse ya yerini biri değiştirip unuttuysa vs vs. Yerlerde yoksa elektrik süpürgesinin bile içine bakın. İspat edemeyeceğiniz bi durum için de kimseyi tehdit etmeyin. Evet çalmış da olabilir ama durumu iyi olduğu için kimse konduramaz kötü siz olursunuz. Bi daha ortada çalınacak eşya da bırakmayın. Hoş ben hırsız olduğunu düşündüğüm birini evime de almam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…