• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsan evliyken birini sevebilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
35 sayfanın hepsini okumadim, fazla zaman kaybı oluyor.

Zaten çogu kisi de onlarca soru sormuş, bazıları aynı sorular, bazilari fikirlerini yazmis bazilari sadece elestirmis filan.

Ben ilk mesajdan yeterli bilgiyi ve duyguyu alamadiysam binlerce mesaji okumaya da üşeniyorum kusura bakmayin.

Benim gibi düsunenler vardir heralde

Ilk mesajinizda daha anlasılir yazsaydıniz eminim daha verimli dialoglar olurdu burda.

Gercek hayatınızda da kendinizi ifade yeteneğinizi gelistirmeye calissaniz iliskilerinizde de daha basarili ve mutlu olursunuz.
Benim sorunum şu an için yaptığım hata. Kendimi gayet açık ifade ettiğimi düşünüyorum. Öyle olmasaydı herkes bunu dile getirirdi. Ama ben onca olumsuz mesaja rağmen birkaç arkadaşımız tarafından gayet net anlaşıldığımı düşünüyorum. Ki bana gayet yapıcı cevap verdiler. Burdan sizin nezdiniz de tekrardan onlara teşekkür etmek istiyorum. Sizin gözünüzden nasıl bir karakter oluşturduğumu tahmin ediyorum ama bunu bütün olarak genellemeyin. Hata yaptım diye kendimi ifade edemiyor değilim.

Sen yaptigin hatanin farkinda olsaydin eger beni kullandi, madem neden bana umit verdi, onu hala cok seviyorum, tedavim bitene kadar yanimda olucakti, hergun konusuoruz hala.. boyle yaptigi icin intikam almak istiyorum vb. Cumleler kurmazdin. Deseydin ki kendimi bu duruma nasil dusurdum bi anlik boslugumda boyle yaptim napim herkes o zmn yardimci olmaya calisirdi belki. Senin buraya konu acmanin sebebi adama nasi ders veririm di. Simdi fikrini degistirmisin hic olmazsa yapilan yorumlar seni kendine getirmis. Umarim kendinede en iyi gelecek seyi bulur ve o yolda gidersin.

unutmak zorundaydınız . Keşke en baştan üstüne gitmeyip kalbinize gömseydiniz.

Bebeğinizi bir tek siz mi kaybettiniz? Eşiniz de kaybetti farkında mısınız diyicem de, tabi ki değilsiniz. Sadece ben ben ben ve benim duygularım diyen bir insana bu sorulur mu!
Bencilsiniz, siz ve öteki adam. İkinizin de eşlerine yazık!! Size üzülmedim. Boşanacaktınız en başta.

Arkadaşlar hayallerinizi yıkmış gibi olmayayım ama konu sahibi pişman falan değil, zaten umrunda da değil ne eşi ne adamın eşi, burada insanlar zorladı diye pişmanım demek zorunda kaldı. Kendi içinde ben işten ayrılmak istedim o beni zorla çalıştırdı diye eşini suçluyor, adama kötülük ettiğini düşünmüyor ki konu sahibinin esas sorunu bu. Konu sahibinin eski konularına bakarsanız çalışmak istemediğini söylemiş hep, eşinin de durumu iyi değil maddi anlamda. Yani istediği hayatı eşi verememiş, sorun bebek kayıpları falan değil yani adam patron ve adamla birlikte olursa istediği hayata kavuşacağını düşünmüş, istediğini alamadığı için şu an hırslı. Konu sahibinin tek düşündüğü kendisi, zaten tüm mesajlarında ben dili var, farkında değil misiniz? Bu tarz insanları ne kadar zorlasanız da başkalarına yaptıkları için pişman edemezsiniz, ancak böyle ettikleri kendilerine döner çekerler de kendileri için başkalarına kötülük etmekten korkarlar. Konu sahibinin yapıcı yorum dediği şey adam da şurada haksızlık etmiş, şunu yap pişman olsun demeniz. Geriye kalan yorumları bu yüzden umursamıyor, boşa yormayın kendinizi.

Arkadaşlar hayallerinizi yıkmış gibi olmayayım ama konu sahibi pişman falan değil, zaten umrunda da değil ne eşi ne adamın eşi, burada insanlar zorladı diye pişmanım demek zorunda kaldı. Kendi içinde ben işten ayrılmak istedim o beni zorla çalıştırdı diye eşini suçluyor, adama kötülük ettiğini düşünmüyor ki konu sahibinin esas sorunu bu. Konu sahibinin eski konularına bakarsanız çalışmak istemediğini söylemiş hep, eşinin de durumu iyi değil maddi anlamda. Yani istediği hayatı eşi verememiş, sorun bebek kayıpları falan değil yani adam patron ve adamla birlikte olursa istediği hayata kavuşacağını düşünmüş, istediğini alamadığı için şu an hırslı. Konu sahibinin tek düşündüğü kendisi, zaten tüm mesajlarında ben dili var, farkında değil misiniz? Bu tarz insanları ne kadar zorlasanız da başkalarına yaptıkları için pişman edemezsiniz, ancak böyle ettikleri kendilerine döner çekerler de kendileri için başkalarına kötülük etmekten korkarlar. Konu sahibinin yapıcı yorum dediği şey adam da şurada haksızlık etmiş, şunu yap pişman olsun demeniz. Geriye kalan yorumları bu yüzden umursamıyor, boşa yormayın kendinizi.
Nasıl bu kadar peşin hükümlü olabiliyorsunuz? Burda ki tanımadığım insanlar için neden pişman olup geri dönüş yapıyım ki? O kişi de patron değil. Eski konularımı detaylı okumamışsınız sanırım. Okuyabildiğim kadarı ile herkese cevap yazıyorum hakaret boyutunu aşmadığı sürece. 9 yıldır buraya üyeyim nasıl yorumlar geliceğini tahmin ediyordum bilerek konu açtım. Benim hakkımda ki varsayımlarınız hepsi yanlış çünkü tanımıyorsunuz. Keşke böyle dibe çekmek yerine yardımcı olmaya çalışsaydınız. Hayır bir de bütün insanları kendi düşüncelerinize ortak etmeye çalışıyorsunuz.

Sizede yukardaki diğer yorumda yazdığım gibi söylüyorum: Kadını ne kadar hatalı olursa olsun ölmüş bebegi ile vurmayin. "Allah biliyor da vermiyor" burda bir cok kadını kıracak bir yorum. Cünkü bir cok kadin bebeğini kaybetmiş. Allah şimdi bilip mi vermemis onlara? Konu sahibi baştan sona hatalı ama böyle yorumlar yapmayın
Lafı anlamak istediğin gibi çevirme. Her kadının çocuğu olmuyor diye hak ettiği anlamına gelmiyor. Herkesin imtihanı farklı kimisinin hemen olur kimisinin daha sonra veya tedaviyle vs vs. Konu sahibi hala kocasını aldattı diye pişman değil bebeğin yasını tutmuyor. Böyle bir yuvaya Allah nasip etseydi zaten yaşatırdı

Valla adam sana insaflı davranmış seni köpek etmemiş. Ama sen vursun kırbacı diye uğraşıyosun. Senle iletişimi kesmez. Böyle giderse canı çektiğinde sevişirsiniz. Bu kadar.

Bi sen mi aşık oluyosun hayatta. Gayet bekarken çok büyük engeller yokken bile aşık olduğu adamdan olamayız diye ayrılıyor bir sürü kadın . Çünkü hayvan değiliz iç güdülerimizle yaşayalım. Bu kadar güçsüz olursan bu hale gelirsin işte.

Seninki can sıkıntısı, boşluk. Aşk bu kadar büyütülcek bir şey değil. Kendinle ilgili başka çabaların yok, tek oyalanma konun bu. Aşık olma demiyorum hobi olarak yine ol da karşındaki de evli karşılık bekleme bir zahmet. Başına ne gelirse kendin yüzünden. Kendine gel.

Lafı anlamak istediğin gibi çevirme. Her kadının çocuğu olmuyor diye hak ettiği anlamına gelmiyor. Herkesin imtihanı farklı kimisinin hemen olur kimisinin daha sonra veya tedaviyle vs vs. Konu sahibi hala kocasını aldattı diye pişman değil bebeğin yasını tutmuyor. Böyle bir yuvaya Allah nasip etseydi zaten yaşatırdı

🤦‍♀️

Nasıl bir mantık ya? Yanımda mısınız? Nerden biliyorsunuz? Pişman olup olmadığı mı? Bebeğimin yasını tutup tutmadığıma da sizi inandırmıycam. Evet çok büyük hata yaptım. Ama anlamadığınız ben hamileyken de bebeği kaybettiğim de de bu durum yoktu. Kayıptan 1 yıl sonra bu olayı yaşadım.

Nasıl bu kadar peşin hükümlü olabiliyorsunuz? Burda ki tanımadığım insanlar için neden pişman olup geri dönüş yapıyım ki? O kişi de patron değil. Eski konularımı detaylı okumamışsınız sanırım. Okuyabildiğim kadarı ile herkese cevap yazıyorum hakaret boyutunu aşmadığı sürece. 9 yıldır buraya üyeyim nasıl yorumlar geliceğini tahmin ediyordum bilerek konu açtım. Benim hakkımda ki varsayımlarınız hepsi yanlış çünkü tanımıyorsunuz. Keşke böyle dibe çekmek yerine yardımcı olmaya çalışsaydınız. Hayır bir de bütün insanları kendi düşüncelerinize ortak etmeye çalışıyorsunuz.
merhaba kızlar kendimi çok kötü hissediyorum lütfen bana bir fikir verin ne yapmalıyım
2 yıllık evliyim eşimle severek evlendik eşim ilk başlardan beri çalışmayı sevmiyordu ve ben bunu hep görmezden geldim
evlendiğimiz ilk zamanlar bir sene kadar çalıştı sonra abisinin düğünü oldu memleketine gitti işten çıkmıştı gittiğinde
ben o düğüne gidememiştim çalıştığım için geldi birkaç ay yine iş bulamadı ben o zamanlar 12 saat çalışıyordum bir şekilde idare etmeye
çalışıyorduk tekrar işe girdi maaşı çok azdı hiç yoktan iyidir dedik yenide ameliyat olmuştu fazlada üstüne gitmedim emlakçılık yapıyordu arkadaşıyla
ama arkadaşı primini vermiyordu şimdi ordan da çıktı güya kendisi yapmaya çalışıyor emlakçılığı 1,5 aydır tık yok benim aldığım maaş hiçbirşeye
yetmiyor ve benim moralim çok bozuluyor hele bu ay hiçbirşey veremedik kafayı yemek üzereyim anlatıyorum olmuyor kızıp bağırıyorum olmuyor
ne yapayım ben inanın takatım kalmadı artık hayatta iki şeyden çok korktum ikiside başıma geldi kocamın işsiz kalması ve çalışmayı sevmemesi

ben vardıyalı calışıyorum 8 saat ama hem beyin hem fiziksel uğraş gerektirecek bir iş işimden çok mutsuzum çalışmak istemiyorum
işe gitmek bile istemiyorum eşime söylüyorum çıkmak istediğimi ama beni çıkarmıyor işyerinden tanıdıkları olduğu için
anlatıyorum kötü şartlar olduğunu ama kabul etmek istemiyor lise mezunuyum sadece çıkıp başka bir işyerinde çalışsam diyorum
kabul etmiyor çıkarsan çalışmazsın diyor çalışmazsam durumumuz çok kötüye gidicek biliyorum çünkü kocam umursamaz
gir fabrikaya çalış diyorum olmaz diyor sabahları erken kalkmak zoruna gidiyor beyfendinin ama beni sabahın altısında sevmediğim bir işyerinde
çalışmaya gönderiyor ne yapayım kızlar çok kötüyüm siz olsanız ne yapardınız başka bir işte çalışırım sorun değil yeter ki orası olmasın
6 yıldır bittim tükendim artık orda evlenmeden önce de orada çalışıyordum ben ona hep destek oldum bu işyerinde rahat değilim dedi
bende çık başka bir iş yap dedim sonuçta insan sevmediği bir ortamda çalışmak istemez yaptığı işten hiçbirşey anlamaz ve zamanla benim gibi nefret eder
sizce çıkıyım mı ona inat ama zaten içimden oraya gitmek gelmiyor bu hafta 3 de gidip 11 de gelmem gerekiyordu ama gitmedim işe
off sağlığım bozulacak artık psikolojim zaten bozuldu...

evet kızlar görüşleriniz benim için çok değerli lütfen bana yardım edinn
Ben de onu diyorum ya zaten, eski üyesiniz neye ne yorum gelir biliyorsunuz o yüzden bebeğinizin ölümünü bunla bağladınız ki insanlar yumuşak yorumlar yapsın. Niye bebeğiniz ölünce sıradan bir işçiye değil de bir patrona gönlünüz kaydı? Normalde o arada sizinle ilgilenen biri olur ona kayar boşluktan anlarım ama bu adamın size hiç adımı olmadığı halde siz bu adama adımlar atmışsınız bunun bebekle ne ilgisi var? Hayır, sorun bebeğin ölmesi değil çünkü. Sorun sizin yaşadığınız hayat, istemediğiniz bir hayatı yaşıyorsunuz ama kötünün iyisi bu sizin için, boşanırsanız daha sefil olacaksınız, bir çıkar yol bulana kadar sabretmeyi seçiyorsunuz. Çıkar yolu da zengin patron görüp peşine düşmüşsünüz, diğer kadının ne yaşayacağı ne hissedeceği umrunuzda değil çünkü önemli olan sizin istediğiniz hayata kavuşmuş olmanız olacaktı. Ama adam sizi istemedi, siz sevmediğiniz hayata mahkum kaldınız, bu sizi ona karşı hırslandırıp daha da öfkelendiriyor. Siz asla pişman falan olamazsınız, sadece gelen yorumları yumuşatmak için pişman oldum dersiniz. Ve ben bu hikayenin böyle bitmiş olmasından mutluyum, size güzel bir ders verilmiş, bizim hiçbir konuşmamız size bu dersi veremezdi.

Ben de onu diyorum ya zaten, eski üyesiniz neye ne yorum gelir biliyorsunuz o yüzden bebeğinizin ölümünü bunla bağladınız ki insanlar yumuşak yorumlar yapsın. Niye bebeğiniz ölünce sıradan bir işçiye değil de bir patrona gönlünüz kaydı? Normalde o arada sizinle ilgilenen biri olur ona kayar boşluktan anlarım ama bu adamın size hiç adımı olmadığı halde siz bu adama adımlar atmışsınız bunun bebekle ne ilgisi var? Hayır, sorun bebeğin ölmesi değil çünkü. Sorun sizin yaşadığınız hayat, istemediğiniz bir hayatı yaşıyorsunuz ama kötünün iyisi bu sizin için, boşanırsanız daha sefil olacaksınız, bir çıkar yol bulana kadar sabretmeyi seçiyorsunuz. Çıkar yolu da zengin patron görüp peşine düşmüşsünüz, diğer kadının ne yaşayacağı ne hissedeceği umrunuzda değil çünkü önemli olan sizin istediğiniz hayata kavuşmuş olmanız olacaktı. Ama adam sizi istemedi, siz sevmediğiniz hayata mahkum kaldınız, bu sizi ona karşı hırslandırıp daha da öfkelendiriyor. Siz asla pişman falan olamazsınız, sadece gelen yorumları yumuşatmak için pişman oldum dersiniz. Ve ben bu hikayenin böyle bitmiş olmasından mutluyum, size güzel bir ders verilmiş, bizim hiçbir konuşmamız size bu dersi veremezdi.
Atladığınız çok şey var bu da sizi bu düşüncelere itiyor. O patron değil normal beyaz yakalı bir çalışan. Üretim müdürü idi. Patron ile müdür arasında dağlar kadar fark var. İnanın derdim para pul değil. Sadece çook yanlış olarak gönlüm ona kaydı. Bebeği anlatmamın nedeni düştüğüm boşluğun derinliğini anlatabilmek içindi. Kimseye kendimi acındırmak için değil yani. Onu yazdığıma da pişman oldum. Herkes bebekten vurdukça vurdu. Öyle ki Allah o yüzden aldı bile dediler. Çok yazık. Halbuki bu olay bebek kaybından çok çok sonra oldu.

Atladığınız çok şey var bu da sizi bu düşüncelere itiyor. O patron değil normal beyaz yakalı bir çalışan. Üretim müdürü idi. Patron ile müdür arasında dağlar kadar fark var. İnanın derdim para pul değil. Sadece çook yanlış olarak gönlüm ona kaydı. Bebeği anlatmamın nedeni düştüğüm boşluğun derinliğini anlatabilmek içindi. Kimseye kendimi acındırmak için değil yani. Onu yazdığıma da pişman oldum. Herkes bebekten vurdukça vurdu. Öyle ki Allah o yüzden aldı bile dediler. Çok yazık. Halbuki bu olay bebek kaybından çok çok sonra oldu.
Bir işyerinde yetkili kişiye de patron denir, bir şey atladığım yok, bu adam sizin patronunuz. Bakın az önce de dedim bir boşluğa düşünce insan kendisiyle ilgilenen, kendisini anlayan kişiye aşık olabilir ama kendisiyle hiç ilgilenmeyen kişiye niye aşık olsun? Siz eşinizi sevmiyorsunuz, yaşadığınız hayattan da mutlu değilsiniz, çıkar yol arıyorsunuz ve bu adam da size çıkar yol gibi göründü bu yüzden bu adamı istediniz, o iş yerindeki tek erkek patronunuz değil niye diğerleri değil de sizle hiç ilgilenmeyen patronunuz? Çünkü diğerlerinin size sizin istediğiniz hayatı verecek gücü yok.

Yalnız hiç acaba eşime haksızlık ediyorum diye bir cümle yok
Adamın yüzüne nasıl bakacağım yok
Bebek benim bebeğim olduğu kadar onundu da beraber bir şeyleri aşamadık bile yok

Benim bebeğim benim acım benim aşkım kocanız düşüncenizde bile yok
Bencillikte zirve
Boşanın adam kendisini sevmeyen başka adamla saatlerce konuşan flört eden evli adam için aşk acısı çeken karısından kurtulsun

Bir işyerinde yetkili kişiye de patron denir, bir şey atladığım yok, bu adam sizin patronunuz. Bakın az önce de dedim bir boşluğa düşünce insan kendisiyle ilgilenen, kendisini anlayan kişiye aşık olabilir ama kendisiyle hiç ilgilenmeyen kişiye niye aşık olsun? Siz eşinizi sevmiyorsunuz, yaşadığınız hayattan da mutlu değilsiniz, çıkar yol arıyorsunuz ve bu adam da size çıkar yol gibi göründü bu yüzden bu adamı istediniz, o iş yerindeki tek erkek patronunuz değil niye diğerleri değil de sizle hiç ilgilenmeyen patronunuz? Çünkü diğerlerinin size sizin istediğiniz hayatı verecek gücü yok.
Bakın çalıştığım yer 100 kişilik küçük bir işyeri idi. Gözünüzde çok büyütmeyin. Patron ve üretim müdürü bizim çalıştığımız yerde statü olarak çok farklıdır. Çalışanların %80 i de bayan. İlgilenmiyor diyorsunuz da iş ile ilgili biz hergün onunla konuşuyorduk yani çok uzak değildi sürekli konuşuyorduk. Para ile ilgisi yok neden inanmak istemiyorsunuz?

Kocişin olaylardan tamamen habersiz ve bağımsız mı?

Ne derdin? El ele tutuş, öpüş. Sonra derdim temas değil. Ne o zaman yani iki evli insan sevgili olacak da fikfik yapmayacak mi :KK70:
İki yetişkin insan ne demeye birbiriyle saatlerce konuşup birbirini olmadık yerde savunur
Kimse kimseyi yemesin
11 yaşında okulda teneffüste birbiriyle flört eden çocuklar mı bunlar

Benim merak ettiğim iş yerinde hiç mi dedikodu olmadı?

Yalnız hiç acaba eşime haksızlık ediyorum diye bir cümle yok
Adamın yüzüne nasıl bakacağım yok
Bebek benim bebeğim olduğu kadar onundu da beraber bir şeyleri aşamadık bile yok

Benim bebeğim benim acım benim aşkım kocanız düşüncenizde bile yok
Bencillikte zirve
Boşanın adam kendisini sevmeyen başka adamla saatlerce konuşan flört eden evli adam için aşk acısı çeken karısından kurtulsun
Bunu diğer sayfalarda açıkladım. Bencil olduğumu düşünebilirsiniz. Benim konu açmamın nedeni çok büyük yanlışa düştüm. Ruhsal olarak mental olarak düşüşte olduğum için yazıp fikir almak istedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X