Ben de onu diyorum ya zaten, eski üyesiniz neye ne yorum gelir biliyorsunuz o yüzden bebeğinizin ölümünü bunla bağladınız ki insanlar yumuşak yorumlar yapsın. Niye bebeğiniz ölünce sıradan bir işçiye değil de bir patrona gönlünüz kaydı? Normalde o arada sizinle ilgilenen biri olur ona kayar boşluktan anlarım ama bu adamın size hiç adımı olmadığı halde siz bu adama adımlar atmışsınız bunun bebekle ne ilgisi var? Hayır, sorun bebeğin ölmesi değil çünkü. Sorun sizin yaşadığınız hayat, istemediğiniz bir hayatı yaşıyorsunuz ama kötünün iyisi bu sizin için, boşanırsanız daha sefil olacaksınız, bir çıkar yol bulana kadar sabretmeyi seçiyorsunuz. Çıkar yolu da zengin patron görüp peşine düşmüşsünüz, diğer kadının ne yaşayacağı ne hissedeceği umrunuzda değil çünkü önemli olan sizin istediğiniz hayata kavuşmuş olmanız olacaktı. Ama adam sizi istemedi, siz sevmediğiniz hayata mahkum kaldınız, bu sizi ona karşı hırslandırıp daha da öfkelendiriyor. Siz asla pişman falan olamazsınız, sadece gelen yorumları yumuşatmak için pişman oldum dersiniz. Ve ben bu hikayenin böyle bitmiş olmasından mutluyum, size güzel bir ders verilmiş, bizim hiçbir konuşmamız size bu dersi veremezdi.