İnsan evliyken birini sevebilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benden bahsettiğiniz için alıntıladım mesajınızı çok bildiğinizi sanıyorsunuz ama birşey bilmiyorsunuz. Neden intihar etmeye karar verdiğimi bile biliyorsunuz Tebrikler. Hem de beni tanımadan. Ama yanlış biliyorsunuz hanım efendi. Ben yanlışımdan kurtulmak için yazdım buraya. Burda ki insanların yazdıkları tokat gibi çarptı yüzüme. Şu an nasıl pişmanlık ve vicdan azabı çektiğimi anlatamam. İster inanın ister inanmayın. Kimseyi inandırmak derdinde de değilim. Benim derdim zaten bana yeter.

Bu yazdığınız gerçekten size düşmez haddinizi aşmışsınız. Sizinde çocuğunuzu doğurup doğuramayacağınız henüz belli değil. Doğsa yaşayıp yaşamayacağı belli değil. İnsanlar evlat acısı çekebilir bunu bi günaha bağlamak çok acımasızca.

Bence psikolojik olarak boşlukta olmanız bu duruma itmiş sizi. Öncelikle yanlışınızın farkında olduğunuzu düşünüyorum ve bu kişi ile bağınızı koparmanızı öneriyorum onun da evli olduğunu söylüyorsunuz? Eşinizi sevmiyorsanız boşanın kendinizi temiz bi sayfa açın ama bu işi insanları kırıp dökerek yuva yıkarak yaparsanız daha çok incineceğinizi unutmayın. Bu tarz bi tedavi altındayken bu durumlarla başa çıkamazsınız sağduyulu davranmaya çalışın kendinizi maşa etmeyin.

Evlendi.
Yazıcam ona dedim bu akşam ve yazdım.
Buluştuk, öpüştük.
Sonra ne oldu Beyfendi eve gidince pişman oldu.
Kullanıldım. İki kez intihara kalkıştım.

Bunlar sizin sözleriniz.
Bile isteye adımları atan siz.
Pişman oldu beyfendi diye deliren, kabullenemeyen siz.

Buradaki insanların yazdıkları tokat gibi çarpmasın size hanımefendi.
Masum eşinizin size iyi her tavrı, gülüşü, bakışı çarpsın.
Bunca yıl çarpmamış.
Eve gidip bunu hiç haketmedi dediğiniz eşinize karşı suçluluk hissetmemişsiniz, o mesajı evli olduğunu bildiğiniz halde yazmış, buluşmuş, öpüşmüşsünüz. Devamı gelmeyecek diye çıldırmış halde burada konu açmışsınız.
Yazılanlar tokat öyle mi?

Keşke şu konunun bir yerinde eşime karşı öyle büyük bir vicdan azabı duyuyorum ki
işte bu yüzden intihar düşündüm deseydiniz o zaman iyi niyetinize inanabilirdim..

Şu yazdıklarınız bana adam kollarını açsa, ona koşacak ve devam edeceksiniz hissi veriyor maalesef.
Umarım doğruyu bulursunuz, ben yanılırım.

Böyle hikayelerde anlayamadığım bi milyon konu oluyor yemin ederim.

4 yıllık bir aldatma hikayesi bu kadar ustün körü, basit bisey gibi ayrintılar verilmeden, nedenler sonuclar, kişiler, olaylar v vs vs anlatilmadan yazılmaz ya.

Karantinda evde tek başima 4 günümü anlatsam daha güzel bi okuma parcası çıkar , cok ciddiyim.

Neyse , ben konuyu anlamadım.

Sansayon biseyler yazim de biraz ortalık şenlensin diye yazılmış 3 5 cümle.

Burada sana yorum yapılmasinı , cevap verilmesini, bekli akıl verilmesini bekledigin yok, kınasınlar ben de diyim ki; " senin de basina gelir, kınama..., siz bilmiyosunuz ben yaşadim..." vs. derdindesin.

Adama fake hesaplardan yazarak iletişime geçmişsiniz.Yetmemiş adam evlendikten sonra da yazmışsınız, sana aşığım demişsiniz.Resmen adamı yoldan çıkarmaya çalışmışsınız .Onun da maşallah yoldan çıkası varmış .Ama bir nebze pişman olmuş belki evliliğini kurtarabilir.Tabi siz adamın peşini bırakırsanız..Yazarak,konuşarak insan birisini unutamaz.Muhabbeti bıçak gibi kesip atmalısınız.Adamın eşinin de günahına girmeyin daha fazla..

Sizin evliliğinize gelince..O çoktan ölmüş, umut yok.İçinizde bir nebze insanlık varsa ..Hani ölen yavrunuzdan,o günahsızdan bahsediorsunuz yaaa.O günahsızın hatırına o bebeğin babasını boşayın.Kocanızı özgür bırakın.

Sonra da kendinize sıfırdan bir hayat kurun.Ama bu iki erkeği de arkanızda bırakmalısınız.Yuttuğunuz ilaçlar çözüm değil, terapi de veren düzgün bir psikiyatrist ya da ayrıca psikologla görüşün. Düzenli terapi alın.Hiçbir şey için geç değil.Ölmek çözüm de değil.Çözümü de yazdım zaten.Evli insanlara yazacak kadar cesursanız sıfırdan hayat kuracak kadar da cesursunuzdur.Ölüm basit olanı.

Bunu anlatamıyorum işte devamı gelmiycek diye değil neden benim boşluğumdan faydalandı? kendimi nasıl kullandırdım? bu hale nasıl geldim? Bunları aşamıyorum ben. İnanın öyle değil bu hayatımın hatası en mutlu anımda bile aklıma gelip ömür boyu vicdan azabı çekicem.

Her satırı okurken aklımdn hep eşiniz geçti eşiniz hayatınızın neresinde siz bunları o adamcağızdan gizli nasıl yaşadınız hiç mi aynı yatağa girerken içiniz acımadı ? Allah yardımcısı olsun ne diyeyim keza sen tehlikeli birisin.

Gerçekten 35 sayfalık yazıdan bunu mu çıkardınız? Evet ya ben bazen macera olsun diye böyle konular açıp beni kınayın diyorum. Gerçekten ciddi misiniz? Hanım efendi ilk sayfaya yazsam o kadar yazıyı kim okur? Sorulan herşeye doğru olarak cevap verip anlatıyorum anlamadığınız yer varsa size de anlatıyım. Yardımcı olabilecekseniz.

Ben eşime yaptığım haksızlığın farkındayım zaten. Nasıl sadece bir hata yaptım diye tehlikeli bir insan olduğum kanısına vardınız? Gerçek hayatta tanımadan bir de? Lütfen bana odaklanın eşim ve vicdani boyutu zaten bende.

San tavsiyem konunu burda kapattirmam. Burda bir kac coook doğru ve coooook düzgün ve cooook inançlı kişi sana öyle veya böyle inanmayacaklari gibi, her türlü hakareti ve yorumu yapacaklar. Senin şu anda bunu göğüsleyecek gücün olduğunu zannetmiyorum. Yalnislarini biliyorsun, kurtulmaya bak. Esinle durumu uzmanlarla konuş. Nasıl ilerlemen gerektiğini onlarla daha iyi çözersin. Bir daha ayni duruma kendini düşürme ve başkasının hakkına girme

İnsanlar o kadar şey yazmış,hala nasıl kendimi kullandırdım kafasındasınız.Adam sizi kullanmamış,siz onu kullanmışsınız..Sakız gibi yapışmışsınız adama..Vicdan azabı çekmiş ve uzaklaşmak istio (ki kusura bakmayın sizden yararlanmamış,en azından yatmamış sizle.Sizdeki bu kafayla istese onu da kolaylıkla yaparmış).GereksiZ sözler vermiş ve ama daha da ilerlermeden pişman olmuş fakat siz buna bile izin vermek istemiosunuz.Sanki yıllardır peşinizden o koşmuş gibi davranıyorsunuz.Halbuki bu hikayenin sapığı sizsiniz..

Ayrıca ne adamın eşinden ne de kendi eşinizden bir nebze bahsettiğiniz yok.Size terapi tavsiye etmiştim.Aynı zamanda vicdan,ahlak ve biraz da utanma tavsiye ediyorum.Allahtan ümit kesilmez.

Bu konudan çıktığınızda kusabilirsiniz. Keşke en başından okuyup ona göre yorum yapsaydınız.

İnsan evli biriyken birini sevebilir mi demişsiniz sevemez . İşin vicdan boyutunu hadi geçin medeni hukukta da bu böyledir. Aile yapısına ters , yardım alın tövbe edin yanlıştan ne kadar erken donulse o kadar iyidir ..yeniden başlayın ..

Evli biri başka birini sevebilir ama onunla flörtleşemez,öpüşemez... siz kendinize bir sorun o adam size gelse kabul edermisiniz etmezmisiniz? Yasak aşka atılırmısınız atılmazmısınız?

Adamın sizi kullandığını düşünüyorsunuz ya bundan sonra kullanmasına izin vermeyin. Hiçbirşekilde iletişime geçmeyin. Arkadaşlık adı altında ondan yardım alamazsınız. Hatta daha cok dibe çeker. Lütfen gözünüzü açın ve yanlışınızdan dönün. Isterseniz yaparsanız. Neden diye sorgulamayı bırakın. Neden diye sormaya devam ederseniz hırsınız artar. Duygunuzun esiri olmayın.

Boşansana be kadın, boşanmamak için ne gibi bir bahanen olabilir.
Boşan medeni halin bekar olduktan sonra kimi istersen sev.
O adam hariç.
Çünkü o da evli.
Ve seni sevmiyor.
İğrenç bir herifmiş ki o da karısını aldatıyor.
Ama seni sevmiyor, yüzde bin beş yüz milyon kez sevmiyor.

Hakikaten yaa burda benden başka herkes çook doğru çok düzgün ve çok inançlı. Ben burda yaptığım hatayı anlattım günahı da benim boynuma. Sadece doğru kararlar alamadığım için yardım istedim ya. Başka bir şey değil. Normale de indirgemiyorum. Bu da yanlış anlaşılır şimdi. Lütfen olayın günah vicdan boyutu bana kalsın siz bana destek olacaksanız dinlerim. Ama hakaret ederek birşeye varamayız. Bana yardımdan çok zararınız dokunur.

35 sayfanın hepsini okumadim, fazla zaman kaybı oluyor.

Zaten çogu kisi de onlarca soru sormuş, bazıları aynı sorular, bazilari fikirlerini yazmis bazilari sadece elestirmis filan.

Ben ilk mesajdan yeterli bilgiyi ve duyguyu alamadiysam binlerce mesaji okumaya da üşeniyorum kusura bakmayin.

Benim gibi düsunenler vardir heralde

Ilk mesajinizda daha anlasılir yazsaydıniz eminim daha verimli dialoglar olurdu burda.

Gercek hayatınızda da kendinizi ifade yeteneğinizi gelistirmeye calissaniz iliskilerinizde de daha basarili ve mutlu olursunuz.

Teşekkür ederim. Bende tam tersini düşünmüştüm ama benim düşüncem bana zarar veriyor. Anladım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…