• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnofolic + Agnucaston +Polikistikoverin

Canlarım nasıl şu an degerlerinizz
Kuzum ben baktırmadım inan. Eşimin sonuçları düşük çıkmıştı morfoloji ve hızı. Göğşen hoca baya olumsuz konuştu. Sonra dayımın sınıf arkadaşı varmış hem devlette çalışıyo hem sanırım özel bi merkezde. Adanada memleketimde. Gelecek ay oraya gideceğim rabbim nasip ederse.. sende durumlar nasıl hormonlar ne durumda ??

Kuzum biz sanırım aşılama yaptırcaz. Memlekeete yıllık iznimiz için gidcez tanıdık doktor var ona yaptırcaz kısmetse bakalım. Sen de durumlar nedir ??

bebegım inş bu sene hamile kalırız .
bende de durumlar aynı .ınofolıc ,hayıt hapı ve glifor kullanmaya basladım .
girecegımız ay doktora gıdecegım .
kıloda vermem gerek 5 kılo kadar .spora yazılabilirim

amin melegım

sen hayıt hapı ve ınofloıc devam ediyor musun
Bıraktım inofolic ve hayıt hapını kuzum. Akışına bıraktım herşeyi. Eşimin değerlerii yükselsin diye çabalıyoruz. Ama glifor da aklımda. Hem yumurta kalitesini arttırıyomuş ve yumurtlamaya yardımcı oluyormuş. Kilo da veren arkadaşlar var kk da kuzum... kilo verirsek zaten yumurta kalitemiz artıcak evelallah..

Merhaba arkadaşlar buraya bu yazıyı yazmayı istedim ben evliliğimin 4. Ayında hamile kaldim kendiliğinden ve maalesef kaybettim 19 haftalık ondan sonra tam bir yıl bebek için uğraştık olmadı tedavi gördüm klomen catlatma ama yok tık yoktu üstüne 15 gunde Bir adet görmeye başlamıştım herşey alt üst olmuştu ben tam umudumu kaybetmiştim burda agnucastan ı okudum ben de kullanayım ne kaybederim ki dedim sadece bi ay adetin ilk günü başladım ve 28 . Gun bıraktım ilacı ve bir daha adet olmadim şu an hamileyim kesinlikle kullanın ben de çok uğraştım çok şükür Rabbim nasip etti

Back