• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnofolic + Agnucaston +Polikistikoverin

pcos ta 2 yıl gecmeyene kadar tedavi yaplmyo sen erken başlamışsın tatlım
Ben 1 yılı duymuştum ama 2 yılı kimse demedi kuzum. Amaan olsun zaten yaşım da 29. O da korkutuyo beni. Bakalım sanırım cuma günü rahim filmi çektireceğim onunla başlıyorumm hayırlısıyla kuşum ;) ;)

aynı yaştayız evet o yuzden acele edyrz galiba :) ben ilk evlenğmde 2 yıl tedavi olmcak dedler dinlemedim iyiki de dinlememşm hormn bozuk nasıl bekliim.inş filmn temz ve ağrısz olr. bende çektrmştm ara kanamalar oluyo canm hazırlklı git istersen:KK66:

aynı yaştayız evet o yuzden acele edyrz galiba :) ben ilk evlenğmde 2 yıl tedavi olmcak dedler dinlemedim iyiki de dinlememşm hormn bozuk nasıl bekliim.inş filmn temz ve ağrısz olr. bende çektrmştm ara kanamalar oluyo canm hazırlklı git istersen:KK66:
Anestezili mi yaptırmıştın balım srn ??Korkmuyo değilim aslında filmden de napalım herşey bebişler için :anneadayı::KK46:Aynen geç kalmış gibi hissediyorum kendimi acele ediyorum o yüzden ama bakalım Allahım biliyo en hayırlı zamanı..

Yok anestezi almadım canım.yani bebiş istiyorsak katlancaz artık. birazcık ağrı oluyo ama işlem bitince ağrıda bitiyor. 3 dk sabredeceksin canım. yavrunu doğurduğunu düşün hiç hissetmezsin.

Yok anestezi almadım canım.yani bebiş istiyorsak katlancaz artık. birazcık ağrı oluyo ama işlem bitince ağrıda bitiyor. 3 dk sabredeceksin canım. yavrunu doğurduğunu düşün hiç hissetmezsin.
Film bitiminde kanama oldu mu sende canım baya ?? Bi arkadaş kanlar içinde kalmış da..

Ekimde çektirdim canım. Evet pes lazım olucak canım sonra eve gidince bol dinlenme
Sonrası ilişki yasağı koydu mu doktor ? Belki sen bu ay gebe kalırsın balım. 2 yıldır bebişi olmayan arkadaşımın rahim filmi sonrası 2. Yada 3. Aydı tam hatırlamıorum hamile haberini almıştıkk ;) ;) ;)

İlişki yasağı koymadı ama tedaviyi de başlatmadı bende kafama göre agnucaston aldım adet zamanı lekem oldu hala adet olamadım korkuyorum :mad: şişkinlikten hareket edemiyorum tarlusal bir aldım hala bekliyorum

Ayyy bir inşallah kalırız çokk amin. Bu inanıyorum bir gün buraya hamileyim anneyim bebeğim büyüyor falan yazıcaz

Lh değerim 23 tü. Bakalım hayıt bana yaradı mı adet olsam onu da yazıcam ki bizim gibi olanlara fikir olsun
Kuzum lh ı düşürmek için inofolic i öneriyorum sana kesinlikle bizzat denendi onaylandı. Lh ın düşerse zaten adetin düzenlenir. İnşallahh yazabiliriz hayırlısıyla tez vakitte hamileyim diye ay düşünmek bile heycanlandırıyor beni ;) canım söktürücüyü 1 kez mi kullandın?

Teşk onuda denerim. Naptın hsg yi
Dün doktora gittim canım regl bitiminden sonraki 10 gün içinde yapılmalıymış. Bugün son günüm. Sisteme giriş yapıldı. Ben regl bitince arayacağım hastaneyi gün için. Anestezili istedim korktum anestezisizden.. sen hangi şehirdesin ?

Back