- 3 Kasım 2016
- 43
- 9
- 36
- 36
- Konu Sahibi askininaskisi
pcos ta 2 yıl gecmeyene kadar tedavi yaplmyo sen erken başlamışsın tatlım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 1 yılı duymuştum ama 2 yılı kimse demedi kuzum. Amaan olsun zaten yaşım da 29. O da korkutuyo beni. Bakalım sanırım cuma günü rahim filmi çektireceğim onunla başlıyorumm hayırlısıyla kuşumpcos ta 2 yıl gecmeyene kadar tedavi yaplmyo sen erken başlamışsın tatlım
Anestezili mi yaptırmıştın balım srn ??Korkmuyo değilim aslında filmden de napalım herşey bebişler için Aynen geç kalmış gibi hissediyorum kendimi acele ediyorum o yüzden ama bakalım Allahım biliyo en hayırlı zamanı..aynı yaştayız evet o yuzden acele edyrz galiba :) ben ilk evlenğmde 2 yıl tedavi olmcak dedler dinlemedim iyiki de dinlememşm hormn bozuk nasıl bekliim.inş filmn temz ve ağrısz olr. bende çektrmştm ara kanamalar oluyo canm hazırlklı git istersen
Film bitiminde kanama oldu mu sende canım baya ?? Bi arkadaş kanlar içinde kalmış da..Yok anestezi almadım canım.yani bebiş istiyorsak katlancaz artık. birazcık ağrı oluyo ama işlem bitince ağrıda bitiyor. 3 dk sabredeceksin canım. yavrunu doğurduğunu düşün hiç hissetmezsin.
O zaman ben de ped götüreyim yanımda. Anestezili yaptırcam ben. Sen ne zaman çektirmiştin ??yok canım lekelenme gibiydi ama kan verilen sıvıyla aktığı için onu kan zannetmiş olabilir
Sonrası ilişki yasağı koydu mu doktor ? Belki sen bu ay gebe kalırsın balım. 2 yıldır bebişi olmayan arkadaşımın rahim filmi sonrası 2. Yada 3. Aydı tam hatırlamıorum hamile haberini almıştıkkEkimde çektirdim canım. Evet pes lazım olucak canım sonra eve gidince bol dinlenme
Kuzum lh ı düşürmek için inofolic i öneriyorum sana kesinlikle bizzat denendi onaylandı. Lh ın düşerse zaten adetin düzenlenir. İnşallahh yazabiliriz hayırlısıyla tez vakitte hamileyim diye ay düşünmek bile heycanlandırıyor beni canım söktürücüyü 1 kez mi kullandın?Lh değerim 23 tü. Bakalım hayıt bana yaradı mı adet olsam onu da yazıcam ki bizim gibi olanlara fikir olsun
Bi an evvel olursun balım inşallahh..Evet bitmesine 2 gün var. Bekliyorum
Nar falan yesen kuzum hem rahim duvarını kalınlaştırıp regl olmana yardım eder hem mevsimi narın vitamin alırsın..İnşaallah canım. Çok acı çekiyorum ve beklemekten başka çarem yok
Dün doktora gittim canım regl bitiminden sonraki 10 gün içinde yapılmalıymış. Bugün son günüm. Sisteme giriş yapıldı. Ben regl bitince arayacağım hastaneyi gün için. Anestezili istedim korktum anestezisizden.. sen hangi şehirdesin ?Teşk onuda denerim. Naptın hsg yi