• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnofolic + Agnucaston +Polikistikoverin

Ben de öyle canım millet ayda 3-4 kilo verir ben zar zor 2 ayda 1.5 kilo verdim :KK43: glifor aslında kilo verdiriyor diyorlar ama bazılarında da miğde bulantısı yapıyor sanırım sende de aynısı oldu. Ama üzülme olur mu? Bak bizim de 1 yıldır olmuyor. Bu ay rahim filmiyle başlıyoruz düzenli doktpr kontrolüne. Benim eşimin sayısı ve morfolojisi düşük o da kürler ilaçlar falan kullanıyor 1.5 aydır ve sigarayı bıraktı. Bence sen de rahim filmi çektir kuzum. Çektir ki tüplerinde falan yapışıklık varsa geçsin. Hamile kalman kolaylaşsın. Ve eşin de mutlaka spermlerine baktorsın. Biz elimizden geleni yapalım sonrası rabbimin. Ol der oluveriri bizim de mucizemiz :KK66: :KK66:
Canım glifor sende de mi mide bulantısı yaptı ?Kiminde afedersin ishal yapıyormuş onlar daha çabuk kilo veriyorlarmış sanırım

Canım glifor sende de mi mide bulantısı yaptı ?Kiminde afedersin ishal yapıyormuş onlar daha çabuk kilo veriyorlarmış sanırım
Yok balım doktprum bana glifor yada benzeri bi ilaç vermedi. Ben sadece inofolic kullanıyorum. Kullanan ve miğde bulantısı yaşayan arkadaşlarım vardı ama. İnsülin direncim 1.2 benim bh arada..

Yok balım doktprum bana glifor yada benzeri bi ilaç vermedi. Ben sadece inofolic kullanıyorum. Kullanan ve miğde bulantısı yaşayan arkadaşlarım vardı ama. İnsülin direncim 1.2 benim bh arada..
Hmm yanlış anlamışım :( insülin direncini Öğrenmek için hangi bölüme gittin canım en kısa zamanda bende gitmek istiyorum inş.

Hmm yanlış anlamışım :KK43: insülin direncini Öğrenmek için hangi bölüme gittin canım en kısa zamanda bende gitmek istiyorum inş.
Benim kadın doğum doktorum istek yapmıştı kuzum. Direncim 1.2 çıkmıştı. Doktorum ayrıca tek çözüm spor ve kilo vermek bu pco da demişti..

Benim kadın doğum doktorum istek yapmıştı kuzum. Direncim 1.2 çıkmıştı. Doktorum ayrıca tek çözüm spor ve kilo vermek bu pco da demişti..
Bi kilo versek normale dönecek herşey inşallah :KK43: biliyorum en hayırlı zamanda gelecek bebişlerimiz ama bugün içim çok yandı gelmeyen nazlanan bebeğimi çok özledim onun özlemi kavurdu içimi :KK43: benimle beraber evlenenlerin çoğunun bebekleri var

Bi kilo versek normale dönecek herşey inşallah :KK43: biliyorum en hayırlı zamanda gelecek bebişlerimiz ama bugün içim çok yandı gelmeyen nazlanan bebeğimi çok özledim onun özlemi kavurdu içimi :KK43: benimle beraber evlenenlerin çoğunun bebekleri var
Aynı duygular kuzum ama sabırdan başka yapacağımız hiçbişey yok inan. Doktorumuzu ihmal etmicez elimizden geleni yapcaz sonrası tevekkül. Kuzenlerim arkadaşlarım aynı dönemde hatta benden önce evlenenlerin çocukları oldu. Her bebek haberinde hem mutlu oluyorum hem içim burkuluyo. Kimseyle de konuşamıyorum bu konuları bebek sorandan bıkttım Ama napalım bizzim sınavımz da bu belkide. Rabbim daha büyük dert vermesin balım ..

Yok Canım bakılmadı rahim filmi de çekilmedim maalesef..en son doktora gittiğimde hiç bişeyin yok glifor ve inofolic iç dedi ama ben devam edemedim glifora çok yan etki yaptı kiloya gelirsek de kolay kilo veremiyorum ya :KK43:

Cnm ikisini bırlıkte mı iç dedı ?
Kullanım şekli hakkında birşey dedi mi ?

3 ay Doğum kontrol hapından sonra başlayım demiştım .
Ne yapsam kı 1 ay Doğum kontrol hapı kullanıp mı geçsem ?
Benım dheas yüksek
Doğum kontrol hapı çare değil ki hem yan etkileri de çok fazla bence glifor hem adetini düzenliyormuş hem de kilo vermeni sağlıyormuş doktora danış bence başla

Şaka gibi doktorda insülin hapı kullanırken hamıle kalamazsın dedi .
Okuyorum kullanırken hamıle kalanda var
Bana veren doktorda bununla hamile kalırsın dedi bu doktorlarda bi tuhaf canım yaa ama benim sorduğum doktor baya tecrübeli benim doğumumu gerçekleştiren doktora gittim son çare rahim filmi Çek dedim hatta hayır dedi Git inofolic ve glifor kullan 6 aya hamile kalırsın dedi..

Nasıl geçti canım rahim filmin aneztezili mi oldun ? Lekelenmelerle de alakalı oluyormuş kanamalar
Canım anestezisiz oldum. Acıdı biraz ama adet sancısının aynısıydı. Kanama işlem sırasında olmuş kalkınca gördüm. Sonrasında leke leke oldu.. Korkulcak bişey yok yani balım.. sen düşünüyo musun film ??

Back