- 16 Mart 2023
- 50
- 18
- 21
- Konu Sahibi birakrepkadini
Evet doğum kontrol hapı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin adet düzensizliğin nasıl ki? Hani kullanmamayı tercih edebilir misin? Yoksa mecbur musun? Doktorla konustun mu bunu? Mesela ben yıllar önce 6 ay kullandm.. şuanda adetim düzensiz ama şöyle düzensiz.. genelde 37. Gün falan adet olurum ama günü hcbi zaman net değildir. Bu ay 2 hafta boyunca yogun adet kanaması yasadım ve kesilmiyordu.. aşırı sivilce sorunu yasıyorum.. cildiye,kadın doğum, endokronolojiye gittim ve suan yapılacak tek şeyin dogum kontrol hapı kullanmak oldugunu söylediler.. aa kullanmıcam deme şansım yok benm.. Yani o haplar yan etkileri oldugu için ve sigara kullananlarda pıhtılasma sorunu olabildiği için çekiniyorum cünkü sigarada kullanıyorum..Evet doğum kontrol hapı
Devlet hastanesine mi gittinMecbur değilim ama bi kaç ay düzensizlik yaşadığım için bi 3 ay kullanmam gerektiğini söyledi çok ağrılı geçiyo biraz sivilce ve kıllanma sorununu da ortadan kaldırdığı için kullanmam gerektigini düşünüyor doktor büyük ihtimalle. Hormonlarim normal oysa ki ama dediğim gibi kıllanma sorunu akne sorunu vs var. Bi kaç ay da kullan falan dedi. Ben de çok gerek göremedim aşırı zorunluluk yok ama şuan kararsız kaldım... Doğru düzgün bir aciklama da yapmadı ki ultrasonla bile bakmadı yan etkilerinden korkuyorum işte zaten depresif biriyim
Önemli olan adet dönemi çıkan sonuçTeşekkürler biraz rahatladım adet döneminde değilken lh fsh nin 3 katı çıkmıştı ama . Adetin 3. Günü verdim aynı çıktılar.
Bende adetten bir hafta sonra kan vermiştim Lh 88 fsh 17 çıktı çok üzgünüm sizin kaç çıkmıştı acabaTeşekkürler biraz rahatladım adet döneminde değilken lh fsh nin 3 katı çıkmıştı ama . Adetin 3. Günü verdim aynı çıktılar.
Sivilcen varmi peki kol gögüs yüzundeDoktor az önce drospera adında bir ilaç verdi hormonların normal dedi ama bu ilacı verdi anlayamadım. Kullanmam gerekiyor mu bunu kesin olarak
Cnm ne durumdasin benimde fsh 13.1Yani bu sonuçlar çok normal fsh ve ama yüksek olursa menepozdan bahsedilebilir benm fsh 14 cikti doktor aşılama ile bile hamile kalman zor dedi yumurtlarimn zayıf ve yetersiz olduğunu söyledi ama ben bu ay yumurtlama gördüm teste kür falan yaptım imarimki düşmüştür hormonum