- 3 Kasım 2016
- 43
- 9
- 36
- 36
- Konu Sahibi askininaskisi
Ben vandayım canım sen? Anestezi almak daha rahat tabi iyi yapmışsın. İnşallah sonuç temiz çıkar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ankaradayım canım bende. Bakalım hayırlısı.. inşallah açıktır tüplerimm..Ben vandayım canım sen? Anestezi almak daha rahat tabi iyi yapmışsın. İnşallah sonuç temiz çıkar
Benimkini soruyosan tatlım değerlerim normal. Reglim de düzenli.. sizin nasıl?Şu an kı hormon değerleri nasıl cnm
Benimkini soruyosan tatlım değerlerim normal. Reglim de düzenli.. sizin nasıl?
Hayıt hapı diye sorarsan bilmiyorlar balım. Agnucaston dersen bulabilirsin sanırım. Kaç değerlerin hatırlıuor musun ?Benım lh testesteron ve dheas çok yüksek cnm .
Hayıt hapını eczaneden mı alıyorsun cnm ?
Çoğu yerde yok bulamadım
Birde benim hormonlarımı düzene sokanın inofolic olduğunu söyledi doktorum..Benım lh testesteron ve dheas çok yüksek cnm .
Hayıt hapını eczaneden mı alıyorsun cnm ?
Çoğu yerde yok bulamadım
Tatlım son değerlerim böyleBirde benim hormonlarımı düzene sokanın inofolic olduğunu söyledi doktorum..
Birde benim hormonlarımı düzene sokanın inofolic olduğunu söyledi doktorum..
Balım insülin direncine baktırdığın testte insülinin karşısındaki değer mi 3.90 yoksa insülin direnci mi yazıuo değerin karşısında? Lh benim 13 dü kuzjm senin değerlerin çok da kötü değil.Tatlım son değerlerim böyle
Fsh :7.48
Lh :9.04
Estradiol : 53
Tsh : 1.26
Prolaktin : 18.91
Testesteron : 0.426
ama kızlar insülin direncinede baktırdım .Baya yüksek cıktı 3.90
2,5 altında olması lazımmış .
Yok canım glifor şeker ilacı. İnofolic inotizol (yumurtlamaya yardımcı oluyyo bu madde ) ve folikasit birleşimi bi gıda takviyesi..Glifor ile aynı mı oluyor inofolic cnm
Balım insülin direncine baktırdığın testte insülinin karşısındaki değer mi 3.90 yoksa insülin direnci mi yazıuo değerin karşısında? Lh benim 13 dü kuzjm senin değerlerin çok da kötü değil.
Gliforu kesin kullanmalısın canım. Glifor yumurta gelişiminde de etkili oluyo hem direncin de düler. Ek olarak inofolic kullanabilirsin..Evet cnm insülin direnci o .
Benım yüksek biraz o
Glifor yerıne onu mu kullansam dedım
Stres ve kilo en büyük düşmanı bu pco nun canım. Olumlu düşünmeye çalış. Soğan kürü yapacağım ben de bu ay. Peki 1.5 yıllık sürede eşinin değerlerine bakıldı mı yada sen rahim filmi çektirdin mi ??Bende de pko var 1,5 yıllık Evliyim klomen kullandım yumurtada oldu ama bebek olmadı ve gün geçtikçe adetlerim düzensizleşiyor
Yok Canım bakılmadı rahim filmi de çekilmedim maalesef..en son doktora gittiğimde hiç bişeyin yok glifor ve inofolic iç dedi ama ben devam edemedim glifora çok yan etki yaptı kiloya gelirsek de kolay kilo veremiyorum yaStres ve kilo en büyük düşmanı bu pco nun canım. Olumlu düşünmeye çalış. Soğan kürü yapacağım ben de bu ay. Peki 1.5 yıllık sürede eşinin değerlerine bakıldı mı yada sen rahim filmi çektirdin mi ??
Ben de öyle canım millet ayda 3-4 kilo verir ben zar zor 2 ayda 1.5 kilo verdim glifor aslında kilo verdiriyor diyorlar ama bazılarında da miğde bulantısı yapıyor sanırım sende de aynısı oldu. Ama üzülme olur mu? Bak bizim de 1 yıldır olmuyor. Bu ay rahim filmiyle başlıyoruz düzenli doktpr kontrolüne. Benim eşimin sayısı ve morfolojisi düşük o da kürler ilaçlar falan kullanıyor 1.5 aydır ve sigarayı bıraktı. Bence sen de rahim filmi çektir kuzum. Çektir ki tüplerinde falan yapışıklık varsa geçsin. Hamile kalman kolaylaşsın. Ve eşin de mutlaka spermlerine baktorsın. Biz elimizden geleni yapalım sonrası rabbimin. Ol der oluveriri bizim de mucizemizYok Canım bakılmadı rahim filmi de çekilmedim maalesef..en son doktora gittiğimde hiç bişeyin yok glifor ve inofolic iç dedi ama ben devam edemedim glifora çok yan etki yaptı kiloya gelirsek de kolay kilo veremiyorum ya