• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnofolic + Agnucaston +Polikistikoverin

Tatlım son değerlerim böyle

Fsh :7.48
Lh :9.04
Estradiol : 53
Tsh : 1.26
Prolaktin : 18.91
Testesteron : 0.426

ama kızlar insülin direncinede baktırdım .Baya yüksek cıktı 3.90
2,5 altında olması lazımmış .
Balım insülin direncine baktırdığın testte insülinin karşısındaki değer mi 3.90 yoksa insülin direnci mi yazıuo değerin karşısında? Lh benim 13 dü kuzjm senin değerlerin çok da kötü değil.

Bende de pko var :( 1,5 yıllık Evliyim klomen kullandım yumurtada oldu ama bebek olmadı ve gün geçtikçe adetlerim düzensizleşiyor:(

Bende de pko var :KK43: 1,5 yıllık Evliyim klomen kullandım yumurtada oldu ama bebek olmadı ve gün geçtikçe adetlerim düzensizleşiyor:KK43:
Stres ve kilo en büyük düşmanı bu pco nun canım. Olumlu düşünmeye çalış. Soğan kürü yapacağım ben de bu ay. Peki 1.5 yıllık sürede eşinin değerlerine bakıldı mı yada sen rahim filmi çektirdin mi ??

Stres ve kilo en büyük düşmanı bu pco nun canım. Olumlu düşünmeye çalış. Soğan kürü yapacağım ben de bu ay. Peki 1.5 yıllık sürede eşinin değerlerine bakıldı mı yada sen rahim filmi çektirdin mi ??
Yok Canım bakılmadı rahim filmi de çekilmedim maalesef..en son doktora gittiğimde hiç bişeyin yok glifor ve inofolic iç dedi ama ben devam edemedim glifora çok yan etki yaptı kiloya gelirsek de kolay kilo veremiyorum ya :(

Yok Canım bakılmadı rahim filmi de çekilmedim maalesef..en son doktora gittiğimde hiç bişeyin yok glifor ve inofolic iç dedi ama ben devam edemedim glifora çok yan etki yaptı kiloya gelirsek de kolay kilo veremiyorum ya :KK43:
Ben de öyle canım millet ayda 3-4 kilo verir ben zar zor 2 ayda 1.5 kilo verdim :( glifor aslında kilo verdiriyor diyorlar ama bazılarında da miğde bulantısı yapıyor sanırım sende de aynısı oldu. Ama üzülme olur mu? Bak bizim de 1 yıldır olmuyor. Bu ay rahim filmiyle başlıyoruz düzenli doktpr kontrolüne. Benim eşimin sayısı ve morfolojisi düşük o da kürler ilaçlar falan kullanıyor 1.5 aydır ve sigarayı bıraktı. Bence sen de rahim filmi çektir kuzum. Çektir ki tüplerinde falan yapışıklık varsa geçsin. Hamile kalman kolaylaşsın. Ve eşin de mutlaka spermlerine baktorsın. Biz elimizden geleni yapalım sonrası rabbimin. Ol der oluveriri bizim de mucizemiz ;) ;)

Back