S Spagetti bolonez ,
Burcu2614 ,
A Asenaasena96 ,
DieFrauu ,
G gizogen90 ,
A asdfgh12 Günaydın kızlar; nasılsınız? Haber vermek istedim sürecimi.
28 ocakta reglimin 2. gün başladığım klomeni 5 gün , günde 1 adet olarak kullandım.
Klomen bittikten sonra reglimin 7. gününden 11. gününe kadar 5 gün boyunca, fostimon 37,5 ünite iğne vuruldum.
Bu arada 3 defa yumurta kontrolüne gittim; 2 adet sağ tarafta yumurtam gelişiyordu, son kontrolde biri geride kaldı, biri 19,5 mm olmuştu. Sonra dr. son doz 37,5 ünite daha iğne verdi ve 21 mm olunca reglimin 12. günü gece saat 22:00'de ovitrelle yumurta çatlatma iğnesi vuruldum.
Sonra dr.'un belirttiği şekilde birlikteliğe dikkat ettik, İğneden önceki gün ve sonra 3 gün değerlendirdik. Ancak sonrasındaki bazı günler eşimin tansiyon sorunu olunca devam edemedik.
Bugün ovitrellenin 14. günü. Regl belirtilerim başladı. Bel ağrısı, arada karın ağrısı, iştah açıklığı vs. Sanki bu ay da olmadı gibi geliyor. Evde test yapmadım 15-16 gün geçmesini bekliyorum.
Yalnız şöyle bir durum oldu. Ovitrellenin 10. günü aile hekimine eşimle ilaç yazdırmaya gittik. Aile hekimim tedavi olduğumu biliyor. Bana o gün beta hcg kan testi yaptı. Az çok bize ip ucu verir dedi. (17 şubatta kan verdim.)
19 şubatta sonuç için gittik tekrar (aile hekimi sistemi açmadan e-nabıza düşmüyormuş.) Beta hcg değerim: 3,20 çıktı.
Ben ovitrellenin 10. günü olduğunu düşündüğüm için bu değerin iğnedeki hcg oranı olduğunu ve gebe olmadığımı düşünüyorum. Ama aile hekimim, laborantın testin tekrar edilmesini istediğini belirterek, tereddütte bırakan bir değer olduğunu ve pazartesi (22 şubatta) yeniden gelip kan vermemi söyledi. Yarın / ya da salı gideceğim.
Ovitrellenin 10. günü beta hcg değerinin 3,20'den sonra nasıl ilerlediğini de sizlere yazacağım. Şahsi olarak düşüncem, gebelik bu ay da olmadığı yönünde. Hakkımızda hayırlısı ve de nasip. Bakalım neler olacak.
Dilerim hayat bir defa olsun beni çok güzel bir sürprizle şaşırtır. :)