- 26 Ağustos 2015
- 2.709
- 1.651
- 133
- Konu Sahibi askininaskisi
-
Canım bizde eşimde sıkıntı çıktı spermiogramda. Benim reglim düzene girdi ama eşimin morfolojisi 2 çıktı testte. Şimdi kendimi unuttum. Eşime keçiboynuzu kürü yapıyorum incir yiyor zeytinyağında bekletilmiş bide e vitamini hergün. Bakalım 1 ay sonra tekrarlancak test. Bence sizde test yaptırmadıysanız eşine yaptırıp spermlerine bi baktırın canım..Mrb bende bu ay kullandım agnucaston. Ama hala bişey yok be ne gebelik ne mens... Kasık ağrılarım var ama o kadar. Sizde gebelik var mı
Agnucastonu sonrasında doktoruma sormuştum balım ben. Onu boşver inofolic e devam et dedi. İnofolic reglin gerçekten zamanında gelmesine yardım ediyor..Mrb biz tum testleri yaptık ben pcos minşallah yavrularımız gelir. Agnucaston adet söktürür mü onun dışında ilaç almadım da
Ayrıca adet söktürme etkisi yok kuzum prolaktini düşürüyor eğer yüksekse bide adet sendromlarını azaltıyor..Mrb biz tum testleri yaptık ben pcos minşallah yavrularımız gelir. Agnucaston adet söktürür mü onun dışında ilaç almadım da
Amin canım benim cümlemize. Ne demek aklına ne takılırsa sorabilirsin bildiğim bişeyse cevaplarım seve seve..Cvbn için çok teşekkür ederim. Rabbim şifa verip hayırlı evlatlar bahşetsin inşallah sizlere..
Mrb balımMrb aşkınınaşkısı nasılsın.. Bi gelişme var mı
Günaydın balımgunaydın canım. ben adet olamadım korkuyrm acaba agncastn hormonlarımımı bozdugebe deılım tarlusal kullanp beklyrm. inofolc başlayablrm.
Adaçayı iç balım reglinin gelmesine yardımcı olur. Nar ye. Artık dayanamazsan da aspirin iç kanı sıvılaştırıyo ya reglin gelmesine de yardımcı olabiliyomuş. Bi arkadaşım söylemişti... Hiç sorma çok nazlı çıktı bizim bebişler65 kiloym cnm .şuan mens olmadğm için şişknlktn 75 olmşmdr. kıyaftlrm olmuyo artk . ne zormuş anne olmakbi gelsin ona yapacağımı bilirim
İnşallah canım rabbim isteyen herkese tez vakitte sağlıkla nasip etsin hayırlı evlatlarinşallah istedğn kg gelrsn ve yavrunu kucuklursnamin
1 yıldır istiyoruz biz de canımm.2.5 yıl oldu canım sen ? evet nazlı çıktlar ama artk yapmasnlar uzmesnler annelerni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?