- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.324
- 198
- 36
19 yasinda ne evlenmesi be cocuk.baska ulke degil ayni sehir dahi olsa cok erken dersine calis meslegini eline al evlilik sonraki is1999'luyum yani 18 yaşındayım, o ise 1992'li 25 yaşında.
Henüz evlilik söz konusu değil, tanışma faslı üzerine konuşuyoruz şu an yorumda bulunduğunuz konuda.19 yasinda ne evlenmesi be cocuk.baska ulke degil ayni sehir dahi olsa cok erken dersine calis meslegini eline al evlilik sonraki is
İngiltere Aile Birleşimi Vizesi 3 ayda çıkıyor, vize hususunda sorun yok da oraya gidersem ne yapacağım konusunda sıkıntılar var. Büyük ihtimal çalışmam, ev hanımı olurum diye düşünüyorum.
Öylemi sanıyorsun?Liseyi bitirdim, üniversite okuma niyetim var. Zaten hemen evlenmek istiyorum demedim
Öylemi sanıyorsun?. Benimki yalnızca bu çocukla konuşayım mı yani olumlu cevap vereyim mi tanışma teklifine sorusuydu ki diğer arkadaşların da görüşü bu yönde ağır bastığı için bu yaz kendisinin tanışma teklifine olumlu yaklaşma kararı aldım. Bu konuyu açtım çünkü kendisi Türkiye'de yaşamıyor, İngiltere'de yaşıyor. Bu yüzden sizlerden fikir almak istedim. Elbette 18 yaş evlilik için küçük, tanışma faslı, söz faslı, nişan faslı vs. derken anlaşabilirsek kendisiyle evlilik anca 3-4 sene sonra belki de 4-5 sene sonra olur ki o zaman da ben 23-24 yaşlarda olurum.
Ne guzel ozetlemissin.bende suan yine olsa yine esimle evlenirim diyorum ama yurtdisinda degil.Bende esimle ayni sekilde evliyim. Ha pismanmiyim. Evet. Esimi seviyorum ve severek evlendik. Ama yurt disinda gelin olmak zor. Yeni bir aile, yeni bir ulke ,farkli dil. Ilk zamanlar cok yoruluyorsun. Cok gozyasi dokuyorsun. Alismak cok zor. Ha deyince aileni goremiyorsun. Esinin ailesi yaninda oldugu icin hep onlara gidiyorsun. Kac senede bir tatile gidip , esinin ailesinin kiskancliklari yuzunden, tatilin maf oluyor .ha dili biraz ogrenip , calisinca daha iyi hissediyorsun ama turkiyemin yerini tutmuyor. Aksamlari parklarda cekirdek citlemeyip , cay icmeyi bile ozlersin. Cunku burda cekirdegi kuslara veriyorlar. Yani hersey gorundugu gibi toz pembe degil. Ailen olmayinca esinin ailesi baski altina almaya caliyor ilk zamanlar cok yipraniyorsun. Esin iyi cikarsa ne ala cikmassa sonunda 10 yil yaslanmak var. Ha ben esimi hala cok seviyorum. Beni hep kotudu kolladi. Yine aklim olsa esimle evlenirdim. Ama baska ulke cok yoruyor insani. Keske kendi ulkemde tamissaydik esimle, ve orda yasasaydik. Alistimmi ? Evet alistim, dili.i gelistirdikce, calismaya baslayinca, heryeri ogrenince rahata erdim. Eskisi gibi yabanci kalmiyorum bu ulkeye herseyi kendim yapmaya baslayinca, mutlu olmaya basladim. Ama tavsiye etmiyorum yurt disini. Cok yoruyor ve kendi ulkemiz gibi degil cok farkli bir kultur. Sende yol yorgunu olma....
1999'luyum yani 18 yaşındayım, o ise 1992'li 25 yaşında.
Ben kalbimin ve vicdanımın sesini dinlerim. Kalbim istiyorsa eğer ben de isterim. Ve evet kalbim istiyor. Geçen sene de istiyordu ama çekindim ve hazır değildim. Ama onun hala beni istediğini ve beni beklediğini öğrenince. Hayırlısı olsun da beni asıl düşündüren yabancısı olduğum bir ülkede yapabilir miyim sorunsalı. O buraya gelmez mi temelli acaba .
bir saniye düşünmezdim
yaşı geçkin gelin arayan gurbetçilere selam ederim
Bana gore mekan onemli degil konu sahibesi..Bu konuyu açmama ve onun hala beni düşündüğünü düşünmeme vesile 2 neden var. Öncelikle kendisi yakın zamanda halamın kızlarına beni sormuş, bu arada kendisi babamın yakın çevresinden. Zaten annemle babam da aynı şehir, aynı ilçe ama farklı köylerden. Ayrıca da elbette kesin bilemem ama onun beni beğenme hususunu babama kadar ulaştırmış olması da onun beni ne denli istediğini ve bu hususta kararlı olduğunu düşündürmüştü bana. Bu ise benden 1 sene içerisinde hemen vazgeçmiş olamayacağını gösterir bana göre.
Oğlan sırf kız bulmak amaclı gelmiş zaten ve kestırmıs gozune rastgele bırını.Bende 30 falan sanıp yorum yaptım
Oturun oturduğunuz yerde. 5 yıl sonra olmak istediğiniz yer adı ingiltere olan bir yerde, türk kültürünün muhtemelen zerre esnemediği bir ailede, (düğünden türk kızı seçmelerinden belli) kaynana- görümce - koca derdiyle uğraşıp çocuk bakıp yemek yapmakla ömrünü tüketecek ev hanımlığı kurumu mu? Bunun için taaa oralara gitmeye gerek yok ki, bari ailene yakın ol...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?