Nasıl tanımalıyım, sosyal medyadan benimle tanışma talebine cevap mı vereyim?Çocuğu kendiniz bi tanıyın duyumla olmaz bu işler mükemmel bi evlattan iyi bi koca olmıyabilir
Çocuk hoş biri, benimle tanışmak ve beni tanımak için verdiği çabayı ve cesaretini sevdim yani kendisiyle evlenmeyi elbet tabi düşünebilirim ama işte İngiltere yani bilmediğim diyarlar olunca aklıma soru işaretleri gelmiyor değil.Canım seviyorsam heralde o dönem evlenirdim birazda toy olunca çok hesap edemiyor insan.fakat bırak İngiltereyi aynı ülkede yaşayıp farklı şehire gelin gitmek bile okadar zorki.bunlarida düsünün.
Sende merak uyandırıyorsa önce yüzyüze görüşerek başlayın izne geldiği vakit tanıyabilirsiniz sizi beğenmiş sağdan soldan eklemiş diye kendinizi mecbur hissetmeyin onun değil sizin düşüncelerinize göre hareket edinNasıl tanımalıyım, sosyal medyadan benimle tanışma talebine cevap mı vereyim?
Aslında ben de daha önceleri sizin gibi ön yargılıydım ama öyle olmadığını zamanla idrak ettim. Yani herkes için olmamalı bu önyargı. Orada oranın kültürünü hiç benimsememiş, öz kültüründe kalarak efendiliğini koruyan kişilere de rastladım. Çünkü bizim akrabaların çoğu ya İngiltere'de ya Almanya'da. Fransa'da da var ama pek tanımam onları. Zamanında oralara göç edip ailelerini de götürmüşler sonradan. Yani önyargılı değilim bu hususta şu aşamada.Tanışsanız da onu gerçekten tanımanız zor.Ayrıca yurt dışında yaşayan Türklere karşı bir ön yargım var benim.Yaşantısı Türkiye ile bir değil.Büyük kültür farklılıkları oluyor.Türkiyede aynı yöreden olmayan insanlar bile anlaşamıyorken farklı ülke kesinlikle tercih etmek istemeyeceğim bir şey.Çocuk istediği kadar efendi olsun.Türkiye yaşantısı çok farklıdır.
Bu şekilde bir evlilik teklifi mi
bir saniye düşünmezdim
yaşı geçkin gelin arayan gurbetçilere selam ederim
Aklımda bazı sorular var, şöyle ki,Bu konunun aynısını bu kk da okudum.
Ingiltere değildi o sanırım.
Çok benziyor.
Evlenirdim
Yakın çevremden yalnızca onun huyu suyu ile alakalı istihbarat almadım. Ayrıca benim hakkımda halamın kızlarına sorular sorduğunu ve benim biriyle konuşup konuşmadığımı öğrenmek istediği bilgisini aldım yakın zamanda. Ben cevap yazmayınca bu yola başvurmuş. Ama zannedersem benim hakkımda başkalarından bilgi almaya başvurmasını gördükten sonra kendisine sosyal medyadan karşılık vereceğim. Çünkü başkalarından benim hakkımda bilgi almaktansa benimle konuşup benden almasını yeğlerim. Ya da yukarıda bir arkadaşımızın yazdığı gibi yine Türkiye'ye tatil amaçlı geldikleri zaman bir tanıdık vasıtasıyla yüz yüze görüşüp o şekilde başlatabiliriz bir şeyleri.Aradan 1 sene geçmiş diyorsunuz. Anlamadım orayı, arada başka iletişimi oldu mu mesela? Belki de sizden vazgeçmiştir. Bunun sadakatle, sorumlulukla ilgisi yok. En son ne zaman mesaj gönderdi?
Size ilgi duymuş veya duyuyor olabilir. Bunu hemen evlilik diye yorumlanaya gerek yok. Daha tanışmıyorsunuz bile. Belki de bambaşka insanlarsınızdır, hiç bir şey belli değil. 1 sene önceki düğündeki bakışmayla, 1-2 mesajla evlilik düşünmek uçuk olmuş.
Genel olarak soruya cevap vermek gerekirse, evlenirdim, niye evlenmeyeyim. Evlenilecek bir insan olduğunu düşünüyorsam, uyumluysak evlenirim. Tabii sizin durumunuzda bunları konuşmak için çok çok erken. Ortada bir şey yok çünkü.
Bu konuyu açmama ve onun hala beni düşündüğünü düşünmeme vesile 2 neden var. Öncelikle kendisi yakın zamanda halamın kızlarına beni sormuş, bu arada kendisi babamın yakın çevresinden. Zaten annemle babam da aynı şehir, aynı ilçe ama farklı köylerden. Ayrıca da elbette kesin bilemem ama onun beni beğenme hususunu babama kadar ulaştırmış olması da onun beni ne denli istediğini ve bu hususta kararlı olduğunu düşündürmüştü bana. Bu ise benden 1 sene içerisinde hemen vazgeçmiş olamayacağını gösterir bana göre.Benim anlamadığım bu kişi size 1 yıl önce ulaşmaya çalıştı dimi aradan 1 yıl geçti ve siz bu konuyu mu açtınız belki adamın hayatına başkası girdi ya da size karşı ilgisi yoktur hemen umutlanmayın .
Seviyorsam eğer giderdim neden olmasın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?