yok canım biz zaten londra da oturuyoruz, buradan taşınmak istiyoruz, sizin oranın kiralarını sormuştum ben
Kizlar selam aranizda stratfordshire tamworth taraflarinda yasayan var mi?ben daha once west midlands solihull tarafindaydim tasindim kizim var 3yasinda krese gidiyor 1yildir.Tum Ingiltere uyeleri Londra agirlikli yasiyor sanirim.Suan kendimi ev isine tasinma telasina verdim. Tekrar calismaya basliyacagim insallah aklimda birkac plan var tabi ama kisa dogru hayata gecirecegim.Ingiltereye 2006 yilinda geldim baslarda sevmesemde simdi kendi ikinci vatanim gibi komsularim arkadaslarim var aliskanliklarim var burayla ilgili genelde esim yogun calisiyor 6gun o yuzden kizimla daha cok birlikteyiz.Onu gezdirmek birlikte piknik yapmak eglenceli, benim icin buradaki en buyuk sorun hava, ikincisi trafik araba kullanmayi cok seven biriydim ama simdi hele aksam 5ten sonra nefret eder oldum evim Tamworth carsisina 2mil tabi Asya nin okulunada hergun git geller beni delirtiyor.Ulkemi ozluyormuyum evet ama cogunlukla herseyim burda evim duzenim herseyim Benim alisamayanlara tek tavsiyem dili ogrenmeleri dil ogrenmem vs olmuyor ben geldigimde biliyordum zaten yurtdisinda okumustum o yuzden sorun yasamadim ama iletisim icin bu sart arkadas edinin Ingiliz olmasi iyi oluyor en azindan dil acisindan baska bir milleti cozme acisindan.Cocugunuz varsa kesin ogrenmelisiniz cunku okulda basarisi buna bagli derslerinle ilgilenmek annelere dusuyor babalar yogun oldugundan.Asya simdiden Turkceyi reddediyor zorlamalarimla konusuyor Turkceyi evde surekli Turkce kullaniyoruz ama cocuklar ilk dilini kendi belirliyor.Bu sene bunu atlatacagini dusunuyorum.............Hava bugun biraz gunesli ama serin uzun bir zamandan sonra amma yazdim umarim yakinlarimda oturan birileri vardir cunku oturdugum yerde Turk yok erkek olarak var esimin arkadaslari onlarinda esleri Ingiliz yine ayni sey elde var sifir
Pardon canim ya yanlis anlamsim burada kiralar 650 den basliyor istersen istedigin tarzda evleri rightmove sitesinden bulanilrsin fikir edinirsin bizim burasi Londradan daha hesapli ama semti evin buyuklugu fiyati degistiriyor adini verdigim siteye gir oradan incele
inanamıyorum baktım siteye 1 +1 ler 400 den başlıyor
biz burda studio flat e 600 veriyoruz
ya iş imkanı nasıl acaba orda, bir de ırkçılık varr mı?
ingilizceleri çok aksanlı mı?
acil ev bulmamız lazım ya
rightmove veya find a property bunlara bakmani tavsiye ederim hi bir de gumtree var ordanda bakabilirsin.kolay gelsin
bakıyorum oralara, başka var mı insanların ilan verdiği gumtree gibi
Arkadaşlar, Merhaba. Sitede yeniyim. Bir kaç ay sonra Londra'ya yerleşicem bir süreliğine. Onca konu varken düşünmem gereken beni en çok düşündüren şey, kaşlarımı nerede aldıracağım ve saçlarımı kime boyatacağım. İnsanı böyle ufak detaylar düşündürüyor bazen. Saçlarımı kuaförde boyatıyorum, kafam biraz balkabağıdır :) turuncuyum yani. Bir de kendilerini belime kadar uzatmaya azmettim, başarmama az kaldı. Kaşlarım da şekilli tutması zor dağınık ve seyrek olmasından, ondan güzellik salonunda aldırıyorum ki şekilli ve insan gibi kalsın :) Uzun lafın kısası diyeyim sizin bana Londra'da önereceğiniz yerler var mı saçlarım ve kaşlarım için? :)
neresine yerlesecegine bagli aslinda...
şu an Zone 1 gibi görünüyor ama her an her şey değişebilir. Aslında mesafe çok problem olmaz sanırım, tabii ki yakın bir yer olsa ne güzel ama kaşlarım ayda 1çıkıyor, o yüzden o mesafe çok büyümez gözümde. buraya yazma sebebim arkadaşlardan bir kaç fikir çıkar ben de ona göre yakın olan uygun olan bi yere gidebilirim diye düşüncelerim olmasındandı. umarım yardımcı olabilirsiniz.
Benim bildigim Hakan Altay var Marble Arch da cok pahali ama luks ayni zamanda isinin uzmani bi kuafor onu tavsiye edebilirim ...Daha ucuz olanlar kuzey londrada da turk kuaforleri cogunlukta ama kalite diyorsaniz Hakan Altay derim ben...
Benim bildigim Hakan Altay var Marble Arch da cok pahali ama luks ayni zamanda isinin uzmani bi kuafor onu tavsiye edebilirim ...Daha ucuz olanlar kuzey londrada da turk kuaforleri cogunlukta ama kalite diyorsaniz Hakan Altay derim ben...