iNGiLTERE Paylasim Alani(Tanisma)

yok canım biz zaten londra da oturuyoruz, buradan taşınmak istiyoruz, sizin oranın kiralarını sormuştum ben

Pardon canim ya yanlis anlamsim burada kiralar 650 den basliyor istersen istedigin tarzda evleri rightmove sitesinden bulanilrsin fikir edinirsin bizim burasi Londradan daha hesapli ama semti evin buyuklugu fiyati degistiriyor adini verdigim siteye gir oradan incele

benim kizimin adi da asya ama tabi henuz sadece 14 aylik ve konusamiyor ama doktor tavsiyesi uzerine evde ingilizce televizyon dahai acmiyoruz simdilik ilk once turkceden baslamasini saglamanin onemli olacagni dusunduk.doktorumuz bizi bu konuda oldukca bilgili birirne yonlendirdi hatta o da israr etmemiz gerektigni soylemisti.size okuladan geldiginde ingilizce konusup o sekilde cevap bekleyecektir dedi.ama biz cevabi her zaman turkce vermeliymisiz ve bundan da odun vermememiz gerektigni soyledi.cunku bu tazr seyler cocuklarda demekki ben israr edersem istedigimi alirim anlayisi olustururmus.bunu tabi cocuga baski yapip canini sikarak degil sabirla yapin dedi doktor.soyleki ingilizce konustugunda hayir kesinlikle ingilizce yok yerine onunla daha cok turkce konusun babasiyla turkce konusun o esnada mumknse ve ozendirin kendisi isteyerek yapsin dedi.ileride daha buyuk sorunlarla karsilasmamamk icin doktorun sozunu dinlemeye karar verdik.ama dedigim gibi simdilik asyamiz bebek buyuyunce ne olur bilemiyorum

Son düzenleme:

inanamıyorum baktım siteye 1 +1 ler 400 den başlıyor

biz burda studio flat e 600 veriyoruz

ya iş imkanı nasıl acaba orda, bir de ırkçılık varr mı?
ingilizceleri çok aksanlı mı?

inanamıyorum baktım siteye 1 +1 ler 400 den başlıyor

biz burda studio flat e 600 veriyoruz

ya iş imkanı nasıl acaba orda, bir de ırkçılık varr mı?
ingilizceleri çok aksanlı mı?

Londra farkli tabiki pahali her konuda is imkanina gelince baktigin sektore bagli ne is dusundugunuzu soylersen ona gore fikir veririm.Irkcilik olmasi icin gercek Ingiliz lazim bu ulkede kac kisi gercek kokuyle Ingiliz o yuzden irkcilik neresinden bakarsan insana oyle gorunur en azindan ben kac senedir yasiyorum hic boyle birsey yasamadim.Ingilizcesi aksanli Londrada duymus oldugundan farkli

dun gece itibari ile londrada klorifer yakmaya basladik .agustosun ortasinda olusumuz londranin havasini hic ilgilendirmiyor.kis sezonunu actik hayirli ugurlu olsun vatana millete

Arkadaşlar, Merhaba. Sitede yeniyim. Bir kaç ay sonra Londra'ya yerleşicem bir süreliğine. Onca konu varken düşünmem gereken beni en çok düşündüren şey, kaşlarımı nerede aldıracağım ve saçlarımı kime boyatacağım. İnsanı böyle ufak detaylar düşündürüyor bazen. Saçlarımı kuaförde boyatıyorum, kafam biraz balkabağıdır :) turuncuyum yani. Bir de kendilerini belime kadar uzatmaya azmettim, başarmama az kaldı. Kaşlarım da şekilli tutması zor dağınık ve seyrek olmasından, ondan güzellik salonunda aldırıyorum ki şekilli ve insan gibi kalsın :) Uzun lafın kısası diyeyim sizin bana Londra'da önereceğiniz yerler var mı saçlarım ve kaşlarım için? :)

neresine yerlesecegine bagli aslinda...

neresine yerlesecegine bagli aslinda...

şu an Zone 1 gibi görünüyor ama her an her şey değişebilir. Aslında mesafe çok problem olmaz sanırım, tabii ki yakın bir yer olsa ne güzel ama kaşlarım ayda 1çıkıyor, o yüzden o mesafe çok büyümez gözümde. buraya yazma sebebim arkadaşlardan bir kaç fikir çıkar ben de ona göre yakın olan uygun olan bi yere gidebilirim diye düşüncelerim olmasındandı. umarım yardımcı olabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar,
Daha önce erkek arkadaşımla Londra'da otururken ve evlenme planları yaparken sizlere yazmıştım.
Biz 23 Eylül'de İstanbul'da evlendik :) Nasıl mutluyum, sizlere anlatamam. 2 gün önce de EEA UK clearance'ım geldi. Buradaki eşyalarımı toplayıp, bir kısmını kargoyla gönderip, kalanları da yanımda götürüp, artık kocamın yanına yerleşeceğim. O gideli 1 ay olmadı daha ama artık içim içime sığmıyor :) Daha önce aylarca orada yaşadığım için işe başlamak ve resmi işlemlerin tamamlanması dışında bir sorun yaşayacağımı sanmıyorum. Yani umarım yaşamam :)

Arkadaşlar, bu kuaför işi gerçekten beni de düşündürüyor. Camden'da bir sürü arkadaşım var, onlar da yardımcı olur herhalde ama adam gibi acıtmadan falan ağda yapan birini bulmam lazım :) Hadi saçı kendim boyarım, manikürü pedikürü kendim yaparım ama malum ağdayı beceremiyorum kendi başıma. Ayda bir olacağı için Londra içinde neresi olsa giderim valla. Yeter ki güveneyim. Sizin bildiğiniz öyle biri var mı?

Bir de oraya yerleştiğinizde günlük yaşam konusunda ne sıkıntılar çektiniz? Bana verebileceğiniz tavsiyeleriniz varsa çok ama çok sevinirim.

Herkese mutluluklar dilerim.

Benim bildigim Hakan Altay var Marble Arch da cok pahali ama luks ayni zamanda isinin uzmani bi kuafor onu tavsiye edebilirim ...Daha ucuz olanlar kuzey londrada da turk kuaforleri cogunlukta ama kalite diyorsaniz Hakan Altay derim ben...

arkadaslar bircoklarimizin yazdigi sorunu yasyan biri olarak sansimi denemek istedim. ingiltere nin bu bolgelerinde yasayan turkce konusmayi ozlemis , keske arada ana dilimde sohbet edebilecegim biri olsa diyorsaniz ben de buaralardayim ...
londurada yasayanlarimiz dost edinmek icin onlarca sansa sahip ama biz buradakiler icin farkli maalesef ...
umarim bir ses gelir bir yerlerden
herkese sevgiler

Benim bildigim Hakan Altay var Marble Arch da cok pahali ama luks ayni zamanda isinin uzmani bi kuafor onu tavsiye edebilirim ...Daha ucuz olanlar kuzey londrada da turk kuaforleri cogunlukta ama kalite diyorsaniz Hakan Altay derim ben...

çok teşekkür ederim önerin için, çok pahalı derken ortalama bi fiyat söyler misin, tahmini de olsa? inşallah bir an önce Londra'ya gelir ve yerleşirim de yeni çevreme alışıp kuaföre gidecek günleri de görürüm. :)

sevgili j.ml , alakan için teşekkür ederim, attığın pm oldukça aydınlatıcı oldu. biraz da dudak uçuklatıcı :)

Merhaba kızlar,Bournemouth da yaşayan var mı aranızda?Ocak ayında eğitim için oraya gidiyorum,biraz bilgi almak istiyorum. :107:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…