iNGiLTERE Paylasim Alani(Tanisma)

Mrblar :) Bayanlar , Ab projemize destek vericek anaokulları arıyoruz.. yurtdışın da yaşayan türkler bu konuda yardımcı olursa çok sevinirim bize yurtdışında ki okulların mail adresleri lazım .. (anaokulu ve kreş ) Sonuç başarılı olursa ülkemizi yurtdışında temsil edicez.. Çok az bi zamanımız kaldı yani aciliyeti var. şimdiden teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:
Herkese merhaba!!! Çok ama çok garip bir durumdayım. Heyecanlanmamaya çalışıyorum ama olmuyor. Fikirlerinize çok ihtiyacım var...

On ay önce iş sırasında şimdiki erkek arkadaşımla tanıştık. Çok da feci aşık olduk. O İrlandalı ve Londra'da yaşıyor. Neyse, bu güne kadar her 1,5 ayda bir en kısası 13 gün olmak üzere ya Londra'da, ya İstanbul'da ya da bir tatil yerinde buluştuk ve sonunda 15 gün önce birkaç ay birlikte yaşayıp nasıl gideceğini görmeye karar verdik. Çünkü her buluşmamız tatil gibi oluyor ve birlikte yaşamanın nasıl olacağını kestiremiyoruz. Bunu da onun evde yapacağız, yani Londra'da.

İki tane derdim var: Londra'da bulunduğum süre içinde çok mutluydum ama sürekli yaşayınca ne olur bilmiyorum.

Asıl derdim: İlişkimizin başında yeni aşkın etkisiyle bebek istedik ama olmadı (zaten çok da deneyemedik). Sonra da biraz beklemeye karar verdik çünkü çocuğun sanıyorum biraz ödü koptu :) :) Benim de işime geldi çünkü gerçekten onunla çok mutluyum ve biraz keyfini sürmek istiyorum. Ama valla çok az görüşüyoruz diye de korunma adına bir şey yapmadım. Londra'ya gitmeden önceki son adetle hapa başlarım diye düşünmüştüm. Neyse ki haberi var :) Ammaaa kazın ayağı farklıymış ve öyle sanıyorum ki şu anda hamileyim. Bugün bu karda becerebilirsem gidip test alacağım artık.

Sorun şu ki çocuk dün Avustralya'ya kardeşini görmeye gitti ve 4 hafta sonra Londra'ya dönecek. Ben de o döndükten 3 gün sonra gidiyorum. Ben şimdi bu çocuğa nasıl söyleyeceğim hamile olduğumu??? Tatilini mahvetmek istemiyorum ama o dönene kadar beklersem de çok geç olacak... 16'sı da doğum günü. Of offf....

Bir tanecik sevgilimin hayatı tamamen değişmek üzere ama haberi yok :)

Zaten uçaktan inince haber verecekti, onu da yapmadı...

Mecbur söyleyeceğim de, sizce ne yapayım?????

öncelikle tebrik ederim
kesinlikle söylemelisin daha fazla zaman kaybetmeden,
sonuçta beraber yaptınız : ))
ama söyledikten sonra senin hayatın nasıl değişicek onu düşün.

çok teşekkür ederim :)

Bugün kaset test aldım, yarın yapacağım. Bari kesinleşmeden söylemeyeyim de bu arada gezisinin keyfini sürsün biraz :))))) Sonra ev alalım, daha fazla çalışalım moduna girecek çünkü...
Bakalım neler olacak, hayat bize ne getirecek...

sana şimdiden iyi şanslar....:)hamıleysen bıran önce soylede karar verirsiniz...ama buraya alışmadan zor be cnm...ve burda kalman için yapacagın bı suru formalıte zaten zaman alıyor ve sıkıcı neyse bkolay gelsın.....

Merhaba,

Çoook teşekkür ederim destekleriniz için. Bu arada hamile değilmişim ki ben rahatladım ama o biraz bozuldu galiba :) Biz ne yapacağımıza karar verelim de, sonra bakarız bebek işine...

Önümüzdeki hafta yine kısa süreliğine geliyorum Londra'ya. Birlikte çalıştığım İngiliz arkadaşlarım beni orada asla işsiz bırakmayacaklarını, hiç korkmadan gitmemi söylediler :) Umarım öyle olur, burada kazandığımı Londra'da harcamaya kalkınca para kısa zamanda bitiyor...

Arkadaşlar eşi İngiliz olup, evlilik dolayısıyla oraya yerleşen var mı? İşlemler çok mu zorluyor adamı?

Yeniden teşekkür ederim desteğinize.

Gelişmeleri bildireceğim.

benım eşşimde ing.ama türk tabı neyse bende tr de evlendım geldım ama ben 2007de şuan çok şey deişmiş sanırım....vallaha zor yanı ama hersey yerınde ve ınandırıcı olursada zor olmaz sanırım...senın konumunda önemlı tabıkı....neyse sana kolay gelsın cnm....

Merhaba herkese :)
Ben de perşembe günü Londraya geliyorum. Bir müddet kalacağım. Geçenlerde de gittim, tanışmak sohbet edip kahve içmek isteyen arkadaşlarımla buluşabiliriz :) Çok da mutlu olurum. Çünkü hem yalnız olacağım sayılır, hem de birkaç iş için orada olacağım. Sevgiler hepinize :)

Merhaba arkadaslar ,
Irlanda da yasiyan varmi aranizda ?
Beim esim irlandali yaklasik 3 senedir burdayim yabanci arkadaslairm var fakat turk Irlanda da cok az :) Kimse varmi buralardan ?

Canim benim kuzenim Londra da ekonomi okudu ,daha sonraisnda calisti fakat vize sorunu olunca Turkiye ye ulkeye dondu .Erkek arkadasi vardi karar verdiler zaten evlenmek istiyorlardi evlendiler is vize konusuna gelince 7 aydir bekliyor. Devlet evlenmeleri icin verdikleri kanitlara inanmamis cocuk 3 kere turkiye ye gelmisti bunu yeterli gormemis .Kiz telefon gorusmelerini ,mailleri kaydetmemis resimelr yetersiz kaldi devlet belki arkadastiniz sonra sirf burda yasamak icin evlendiniz diyor avukat tuttu bakalim neler olucak .Sana tavsiyem bol bol iliskin icin kanit topla .

Ayrica vize almak icin hamile kalma dusuncen varsa o is kadar kolay degil evlemek daha basit yoksa cok ugrasirsin cocugun var diye vize vermezler.

Herkese merhaba...
Hepinizin ilgisi için çok teşekkür ederim. Neyse ki bebek işini şimdilik atlattık :) Çok istiyoruz ama birlikte yaşama işini daha da zora koşmamak lazım.

Bu ilişkiye inanmama meselesi çok oluyormuş gerçekten. Çok zormuş ilişkiyi kanıtlamak. Ama bir arkadaşımızın küçük yeğenleri vardı. Akıllılık edip, her bir araya geldiklerinde birlikte fotoğraf çektirmişler. Çocuklar çabucak büyüyor tabii, ilk resimlerde bebek olan çocuklar sonlarda artık çocuk olmuşlar. O fotoğrafların çok işlerine yaradığını söylediler :) Benim de yeğenlerim var ama bunu akıl edememiştik biz... Ama erkek arkadaşım akıllılık edip ilk günden itibaren bütün maillerimizi ve fotoğraflarımızı saklamış, gerekebilir diye. Akıllı sevgilim benim :)

Şu anda İngiltere'deyim. Geleli 3 hafta oldu. Birlikte yaşamanın bir yolunu bulmaya çalışıyoruz hala. Bakalım neler olacak... 16 Mayıs'ta geri döneceğim. Şu andaki en büyük sorun iş... Çalışma iznim olmadan ancak buradan Türkiye'ye online çalışabiliyorum. Onun getirdiği para da hiçbir şeye yetmiyor burada. Gerçi çocuğun benden para falan beklediği yok ama olmaz öyle...

Neyse işleri bir şekilde yoluna koyacağız ama hayal ettiğimizden daha uzun sürecek belli ki...

Yeniden herkese çok teşekkür ederim. Herkese güzel bir Pazar dilerim.

Bol bol resim cektir mailleri sakla iliskiyi kanitlamaya calis su an birlikte kalmak icin kacak kalma eger ilerde yakalanirsa ve evlenirsen kacakti sirf ulkeye giris yapmak icin iliski numarasi yapiyor diyebilirler resim icidne normal arkadasindi belki para teklif ettin bile diyebilirler yai sen her syei yolunda yurut ulkene don evlen sureyi bekle ve gel aksi takdirde kacak kalirsa ilerki durumunu etkilersin sonucta ulkeye giris yapman lazim evlenme icin dondugunde sorun yasama kolay gelsin :)

kimse yokmu?

bu topik cok issiz ya o kadar turk var ingilterede biride girip suraya bir kelam yazsa ne guzel olu
r.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…