Kizlar selam aranizda stratfordshire tamworth taraflarinda yasayan var mi?ben daha once west midlands solihull tarafindaydim tasindim kizim var 3yasinda krese gidiyor 1yildir.Tum Ingiltere uyeleri Londra agirlikli yasiyor sanirim.Suan kendimi ev isine tasinma telasina verdim. Tekrar calismaya basliyacagim insallah aklimda birkac plan var tabi ama kisa dogru hayata gecirecegim.Ingiltereye 2006 yilinda geldim baslarda sevmesemde simdi kendi ikinci vatanim gibi komsularim arkadaslarim var aliskanliklarim var burayla ilgili genelde esim yogun calisiyor 6gun o yuzden kizimla daha cok birlikteyiz.Onu gezdirmek birlikte piknik yapmak eglenceli, benim icin buradaki en buyuk sorun hava, ikincisi trafik araba kullanmayi cok seven biriydim ama simdi hele aksam 5ten sonra nefret eder oldum evim Tamworth carsisina 2mil tabi Asya nin okulunada hergun git geller beni delirtiyor.Ulkemi ozluyormuyum evet ama cogunlukla herseyim burda evim duzenim herseyim Benim alisamayanlara tek tavsiyem dili ogrenmeleri dil ogrenmem vs olmuyor ben geldigimde biliyordum zaten yurtdisinda okumustum o yuzden sorun yasamadim ama iletisim icin bu sart arkadas edinin Ingiliz olmasi iyi oluyor en azindan dil acisindan baska bir milleti cozme acisindan.Cocugunuz varsa kesin ogrenmelisiniz cunku okulda basarisi buna bagli derslerinle ilgilenmek annelere dusuyor babalar yogun oldugundan.Asya simdiden Turkceyi reddediyor zorlamalarimla konusuyor Turkceyi evde surekli Turkce kullaniyoruz ama cocuklar ilk dilini kendi belirliyor.Bu sene bunu atlatacagini dusunuyorum.............Hava bugun biraz gunesli ama serin uzun bir zamandan sonra amma yazdim umarim yakinlarimda oturan birileri vardir cunku oturdugum yerde Turk yok erkek olarak var esimin arkadaslari onlarinda esleri Ingiliz yine ayni sey elde var sifir