merhaba ben de west midlands tayim...burada olanlarla tanismak guzel olurdu
merhaba ben londradayim egitim icin kolej ariyordum part time. okuyormusun?Londra'da olan var mi eğitim icin
Selam canim bende londra Merkezdeyim Sen hangi bolgedesin? Ben Angel a 10 dk mesafedeyimmerhaba arkadaslar bende londradan yaa aranizda londradan olan yok sanirim :uhm: neyse bende 2 senedir burdayim au pair olarak gelmistim ama suanda evliyim esim ingiliz .. londra guzelde hayat monoton yaa ..turkiyeyi ozledimmmm
Selam canim Evet Ben de Londra merkez doğru tahminArkadaslar ingilterenin nereden oldugnu yazin bakalim..merak ettim..tahminim cogu kisi londra taraflardandir.. ama bakalim cevaplar gelsin bir
Selam Melda bende Londra angel dayım senselammm ben londradan :içelim:
Selam canim bende Londra’dayım benim de 8 yıl bitti hangi bölgedesin ben Angel:roflol: evet cidden ayni yarismalardaki gibi oldu..
ben 6 aydir evliyim:asigim:. cocuk felan yok simdilik.zatenh yasim daha erken 21 yasindayim.ben suan calismiyorum.koleje gidiyorum kolej bitince universiteye girecem hemsirelik icin. sen okul felan okuyomusun yoksa bitirdinmi ? suanda calisiyomusun yada cocukla ilgileniyosun sanirim. cok soru sordum sanki :uhm: :içelim:
SelamMerhaba londradan
Selam canim burda cevaplar çok uzun zaman sonra geliyor artık Web siteleri pek kullanılmadığı için tesadüf girersek görüyoruz :) yani sorry geç oldu cevabım :)Selamlar, bende Londra’dayım. Harrow tarafında:)
Cokkk gec olsada .ben Finsbury park. :))Selam Melda bende Londra angel dayım sen