iNGiLTERE Paylasim Alani(Tanisma)

ahhh londra diyorum ahhh, sonra iç çekip lincoln diorumm başka bi şey demiyorum, diyemiyorummm

allahıom şiu cuma günü bir heathrowa indir beni diye yalvararak dua ediytorum sana noluur yaaaa

yeni katilan arkadaslar olmus ben bayadir girmiyordum bu topig ekimse olmayinca girmek istemiyordum.yeni gelenler hos geldiniz

eeee ingilteredekiler sogukla araniz nasil dondu ingiltere dondu vallahi

uk kar varmış
bensiz donsun lincoln

yumy inşallahh dualarımız kabul olurr ...

Son düzenleme:
gercekten ya hava buzz buzzzz kizlar UK de...
izmir'in havasi iyi gelecek sanirim bana, tatile gidiyorum yuppii

yeni katilan arkadaslar olmus ben bayadir girmiyordum bu topig ekimse olmayinca girmek istemiyordum.yeni gelenler hos geldiniz

eeee ingilteredekiler sogukla araniz nasil dondu ingiltere dondu vallahi

selam bende yenı sayılırım....havalar berbat ne olsun eve tıkıldık kaldık offf yaaaaa.........

yumy cok seviyorsun burayi anlasilan ama neden geri donus yaptin trye?

biz tatil için ev tutmuştuk eşimde okula gitmişti memurum ankarada ben o nedenle gelemiyorum umarım kızımı okutmaya gelirim londona en kısa zamanda tattile gelmek istiyorum çok seviyorum ve çok özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Selamlar Ben de central Londradayim, 21 aylik kizim var ,tanismak isterim ozellikle annelerle
burdaki.
Sevgiler.

arkadaslar bende varim ve ayni dili konusabilecegim insanlarla tanismak istiyorum.kapim herkese acik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…