Herkese merhaba!!! Çok ama çok garip bir durumdayım. Heyecanlanmamaya çalışıyorum ama olmuyor. Fikirlerinize çok ihtiyacım var...
On ay önce iş sırasında şimdiki erkek arkadaşımla tanıştık. Çok da feci aşık olduk. O İrlandalı ve Londra'da yaşıyor. Neyse, bu güne kadar her 1,5 ayda bir en kısası 13 gün olmak üzere ya Londra'da, ya İstanbul'da ya da bir tatil yerinde buluştuk ve sonunda 15 gün önce birkaç ay birlikte yaşayıp nasıl gideceğini görmeye karar verdik. Çünkü her buluşmamız tatil gibi oluyor ve birlikte yaşamanın nasıl olacağını kestiremiyoruz. Bunu da onun evde yapacağız, yani Londra'da.
İki tane derdim var: Londra'da bulunduğum süre içinde çok mutluydum ama sürekli yaşayınca ne olur bilmiyorum.
Asıl derdim: İlişkimizin başında yeni aşkın etkisiyle bebek istedik ama olmadı (zaten çok da deneyemedik). Sonra da biraz beklemeye karar verdik çünkü çocuğun sanıyorum biraz ödü koptu :) :) Benim de işime geldi çünkü gerçekten onunla çok mutluyum ve biraz keyfini sürmek istiyorum. Ama valla çok az görüşüyoruz diye de korunma adına bir şey yapmadım. Londra'ya gitmeden önceki son adetle hapa başlarım diye düşünmüştüm. Neyse ki haberi var :) Ammaaa kazın ayağı farklıymış ve öyle sanıyorum ki şu anda hamileyim. Bugün bu karda becerebilirsem gidip test alacağım artık.
Sorun şu ki çocuk dün Avustralya'ya kardeşini görmeye gitti ve 4 hafta sonra Londra'ya dönecek. Ben de o döndükten 3 gün sonra gidiyorum. Ben şimdi bu çocuğa nasıl söyleyeceğim hamile olduğumu??? Tatilini mahvetmek istemiyorum ama o dönene kadar beklersem de çok geç olacak... 16'sı da doğum günü. Of offf....
Bir tanecik sevgilimin hayatı tamamen değişmek üzere ama haberi yok :)
Zaten uçaktan inince haber verecekti, onu da yapmadı...
Mecbur söyleyeceğim de, sizce ne yapayım?????