- 24 Eylül 2007
- 160
- 30
2 yaşın altındaki çocuklar: Bir adet bagaj
Bagaj başına azami ağırlık : 23kg
Azami boyutlar: 190 cm x 75 cm x 65 cm
İlave olarak bir adet tamamen katlanan bebek arabası ve bir bebek araç koltuğu[/
Evet internette yukaridakinin aynisi yaziyor ama ben emin degilim bazen yanlis yaziyorlar 23 kilo yetiskinler icin degilmi? bebeklerin yuk hakki 10 kilo diye soylentiler duydum
aranizda gidip gelen deneyimli arkadaslara sormustum ama yinede yorumun icin tesekkurler...
there is no place like londonboshayallersmile
Londra.....çok güzel bir şehir...hele benim gibi yağmuru sevenler için...iki kez gittim..avrupanın birçok şehrini gezdim ama hiçbiri Londrayla kıyaslanamaz...çok sevdiğim teyzoşumunda orda yaşamasından dolayı daha çok seviyorum...eşime bir iş teklifi var Londra dan değerlendiriyoruz. herşeyi bırakıp kızlarımızı alıp oraya yerleşme fikri güzel ama ülkemden ailemden uzak yaşama fikri üzüyor beni...kısmet bakalım zaman ne gösterecek...
ay ne güzel bana da böyle bişey olsa herhalde cennete gitmiş gibi olurdum hiç düşünmeyin bence ailem de olmadığı için bir sorunum yok :sm_cool::sm_cool:
ay ne güzel bana da böyle bişey olsa herhalde cennete gitmiş gibi olurdum hiç düşünmeyin bence ailem de olmadığı için bir sorunum yok :sm_cool::sm_cool:
arkadaşlar merhabalar.. Londrada yaşayan arkadaşlardan bir ricam olacak. Kurban bayramı boyunca sekiz gün eşimle londrada olacağız. Bir yaşında bir kızım var. Bir apatment otel tuttum peddington da. fakat kızımı o soğukta sokak sokak gezdirmek ve bizim gezmemize engel olmasını istemiyorum. Dolayısı ile size bir sorum var. Bildiğiniz ve güvendiğiniz türk bakıcı var mı? Sekiz gün boyunca kızıma bakacak. Bu bir gençde olabilir 20 yaşlarında falan olabilir mesela. fiyatı kendisiyle görüşürüz. bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Zaten gün içinde muhakkak otele gelip ona yardımcı olurum işte onunla oturcak oyun oynayacak ve yemeğini belki o yedirir belki ben.. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim bana özelden mesaj atarsanız çok sevinirim çünkü burayı çok fazla takip edebilme olanağım yok. Şimdiden teşekkürelr :)
degil mi ama evcadisi ah o parklar her gittigimde oh diye derin bir nefes alirim.
central london bir baskadir gecesi ayri gunduzu ayri o kalabaliga ragmen o beyaz tarihi evlerini cok seviyorum sonra yorgunluktan mahvolmus halde underground ta binip azzcik uyuklamak haha ne guzel degilmi?