iNGiLTERE Paylasim Alani(Tanisma)

ben yeni gittim ya yazeım işte 10 kilo bebek 23 erişkin araba yı da uçağa kadar götürebiklirisin

seninlşe 1 dakika mutlandırıyor beniiiiiiiii 1 dakika siliyor canım yıollarıon özleminiiiiiiiiiiiiiiiiii london a

uk deyince bi başka : ))
hele hele yağmur....
sırılsıklam olana kadar hyde parkta yürümek bi başkaa

Londra.....çok güzel bir şehir...hele benim gibi yağmuru sevenler için...iki kez gittim..avrupanın birçok şehrini gezdim ama hiçbiri Londrayla kıyaslanamaz...çok sevdiğim teyzoşumunda orda yaşamasından dolayı daha çok seviyorum...eşime bir iş teklifi var Londra dan değerlendiriyoruz. herşeyi bırakıp kızlarımızı alıp oraya yerleşme fikri güzel ama ülkemden ailemden uzak yaşama fikri üzüyor beni...kısmet bakalım zaman ne gösterecek...

ay ne güzel bana da böyle bişey olsa herhalde cennete gitmiş gibi olurdum hiç düşünmeyin bence ailem de olmadığı için bir sorunum yok :sm_cool::sm_cool:

ay ne güzel bana da böyle bişey olsa herhalde cennete gitmiş gibi olurdum hiç düşünmeyin bence ailem de olmadığı için bir sorunum yok :sm_cool::sm_cool:

Doğrusunu söylemek gerekirse daha önceki gezilerimizde eşimle yağmur altında romantik romantik yürürken birgün buraya yerleşebiliriz diye hayal kuruyorduk...şimdi bu hayalimize çok yakınız ve çocuklarımızın eğitimi ve geleceği içinde çok avantajlı olacak ama ne bileyim ailelerimiz, endişelerim olsada ülkem,kendi torağım, kendi dilim...bakalım kafamız karışık hakkımızda hayırlısı olsun...

Kesinlikle arkadaşım, sana katılıyorum bende cennete gitmiş kadarr olurdumalkisalkisalkis

arkadaşlar merhabalar.. Londrada yaşayan arkadaşlardan bir ricam olacak. Kurban bayramı boyunca sekiz gün eşimle londrada olacağız. Bir yaşında bir kızım var. Bir apatment otel tuttum peddington da. fakat kızımı o soğukta sokak sokak gezdirmek ve bizim gezmemize engel olmasını istemiyorum. Dolayısı ile size bir sorum var. Bildiğiniz ve güvendiğiniz türk bakıcı var mı? Sekiz gün boyunca kızıma bakacak. Bu bir gençde olabilir 20 yaşlarında falan olabilir mesela. fiyatı kendisiyle görüşürüz. bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Zaten gün içinde muhakkak otele gelip ona yardımcı olurum işte onunla oturcak oyun oynayacak ve yemeğini belki o yedirir belki ben.. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim bana özelden mesaj atarsanız çok sevinirim çünkü burayı çok fazla takip edebilme olanağım yok. Şimdiden teşekkürelr :)

merhaba mesajınızı okudum ,kızınıza bayram suresınce 8gun bakılmasını ıstıyormuşsunuz...bende evlıyım bır kızım var benımde 2 yaşında.kendı evımde ıstersenız ben bakabılırım hem benım kızımla beraber vakıtte geçırmış olurlar beraber oynarlar..şimdi size ne desem bılemıyorum ama kendımı çok ıyı bılıyorum sanırım benden daha guvenılır bırını bulamazsınız...kızama nasıl yaklaşıyorsam kızınıza aynı şekilde bakabılırım sonuçta ıkısının yemeklerı uyku saatleri konusunda en ıyı bır anne bakabılır özelliklede sürekli bunları yapan bır anne ....
şimdilik mesajda yazabıleceklerım bu kadar..eğer sizzde ilgilenirsenız ev no verebılırım ararsanız görüşüz,yada bana siz özelden maılınızı gonderın ordanda konuşuruz
londra merkezdeyım....istersenız banada gelıp tanışabılır neler yapabıleceğimizi konuşabılırız...
sevgiler....
buarada özelden mesaj gondermıyorum sory....
çünkü burada toplam mesaj hakkım 50yı geçmelıymış ....
umarım okursun buradan

Son düzenleyen: Moderatör:

londrayla ılgılı sızden olumlu yazılar okuyorum vallaha rahatlatıyor yorumlarınız aslında...bende çok sevıyorudm ama son bı kaç aydır bunaldım sıkıldım sankı pişman gibiyim,ama naparsın eşimi çok sevıyorum çok ıyı anlaşıyoruz allahtan artık düzenimizi kurduk çıkış yok gıbı :)ama dost yok arkadaş çevre hiç bişey yok.....

kimse yokmu???uykum kaçtı...neyse prensese bır süt hazırlayıp bırazdan yatayım sanırım kımse yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…