iNGiLTERE Paylasim Alani(Tanisma)

calismiyorum ben canim dil ogreniyorum koleje gidiyorum.

evet baya var forumda ingiltereden olan ama buralara fazla ugramazlar.

selam hayirli olsunnn .... Ben calisiyorum su an iki yil oldu geleli bi yil oldu calismaya baslayali.... ama esimi bugun ikna edebilsedm yarin tasinirdim inan..... :sinifsinif:

ben 2 ay kadar kaldım london woodgrenn de hayatımın 2 ayıydı tüm ömrümü geri dönüş hayalleriyle geçirircem sanırım bne çok mutluydum ne biliyim yaaaa tabii sevmeyenlerde hak veriyorum herkesin dünyası ayrı

yok mutluyumda uzunca birseyler yazmistim vazgectim sildim:kedi:
bence hava sartlari cok onemli insan psikolojisi icin... az gunesli havada yasamak bence SIKICI yagmuru cocuklugumdan bu yana sevmezdim:))
egitim,kariyer,alisveris,gezip gormek icin superrr bir ulke fakat yasamak icin TR diyenlerdenim
fakat tabikide yasiyorum mutsuzda degilim allaha sukur.... sadece objektif olarak degerlendirmem
TR de yasam daha canli sanki...yada banami oyle geliyor:sm_confused:

sevgili jose haklı olabilirsin ben şöyle düşünüyorum herkesin hayata baktığı pencerenin perspektifi farklı olduğundan yaşadığından aldığı izlenimde faklı oluyor...
hava hakkında söylediklerinde haklı olabilirsin acaba ben çok depresif biriyimde ondan hava ban a dokunmuyor hee tabi bide şu var london un kışını görmedimkaydirigubbakcemile3
ben oradayken kızım 10 aylıktı çok rahat hareket ettim dışarda alışveriş gezme ..filan süperdi hee birde tabii benim burda kimsem yok ordada yok ama o farklı bir durum...umarım birgün trafalgarda buluşur...leicester square de dondurma yeriz...

valla iyiyim desem yalan olur....ı wish Iwere in london desem anlaşılır herhaldeboshayallersmile

bakıcı krizi nedeniyle tüm iznimi harcadım şu anda london hayali klurmrkla geçecek gibi görünüyor yaaaa

geliyorum gidiyorum kimse yok nerdesiniz yaaaaaaa

kızlar ingilterede havalar nasıl neler yapıyorsunuz..cafe nero da hot chocolate içmeyi unutmayınboshayallersmile

2 yildir burda yasiyorum ve 1 kez TR ye gidebildim,cunku gecen yil hamileydim...
Bu yil bebegimle birlikte gidecegim insallah.
Size bir sorum olacak cevaplarsaniz sevinirim cunku burda tanidigim hic turk yok.
((BEBEKLERIN UCAKTAKI YUK HAKLARI NE KADAR)) bebegim 6 aylik ve britsh airways ile gitmeyi dusunuyorum.
Simdiden yorumlariniz icin tesekkurler.

2 yaşın altındaki çocuklar: Bir adet bagaj

Bagaj başına azami ağırlık : 23kg

Azami boyutlar: 190 cm x 75 cm x 65 cm

İlave olarak bir adet tamamen katlanan bebek arabası ve bir bebek araç koltuğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…