iNGiLTERE Paylasim Alani(Tanisma)

ben sanirim hic alisamayacaklardanim burda gecirdigim hergunu bosa gitmis sayiyorum j ml aslen nerelisin ben malatyaliyim

biz istanbul merter liyiz kiz burada cok turk var b ende turklerin olmadigi yerleri sewiyorum bu tarafa gelsen dersinki burasi turkiyemi oyle cok turk varki malatyali da var. alisirsin canim ya okul icin mi geldin ewlilik mi ?

benim bulundugum yerde turk yok hayir evliyim esim burda calisiyo mecbur bende geldim ama bin pisman oldum bir kizim var burda okula basladi ama ben donmek istiyorum bakalim

canim alisirsin tabi ilk baslarda yalnizlik cekiyoruz fakat koleje falan da baslarsan canin SIKILMAz hatta gitmek bile istemezsin bayanssulusmile

ewet canim bende koleje gidiyorum aslinda bi cok kurs yapabilirsin istedigin meslegide secebilirsin koleje baslasan gercektende keyifli gelecektir sana arkadas ortamin da oldumu jml soylemisti dersin gercekten burada yasamanin avantajlari cok canim

kursa yazildim once bu hafta basliyodu ama sonra iptal edip yerine ucak bileti aldim:) turkiye sizlige dayanamadim belki seneye dondugumde baslarim ustelik kizim kucuk kursa gitsem dahi haftada sadece 2 gun 2 saatti kizimin kucuk olmasi elimi kolumu bagliyo ee bi sure sonrada insanda sevk kalmiyo

aslinda gercekten eglenceli biriyimdir gulmeyi ve guldurmeyi cok severim ama burda sonuk balon gibi oldum

nisanda gidiyorum 4 ay yokum agustosta donucem tekrar senin okul ne kadr surecek bu arada ismim sule

benimkide temmuza kadar sonra eylulde tekrar acilacak ben tatile gidemeyecgim sanirim belli de olmaz bende meltem memnun oldum

ewet londra ama biraz ic kisimlari sen biraz disinda kaliyorsun .benim kaldigim yer sana hyde park kadar uzak

ben mable archtaki ( oxforttan sonra ) prımarka gidiyorum cnm.hatta bugun gene gıttım canta aldım birde corap aldım bir sürü zemuszemus
bulusalım cnm ya vala süper olur hemde , ama ben sadece pazarları bosum diger günler okuldayım okuldan sonrada işe gidiyorum

o senin baya iyiymiş aile yanı falan :) ben ne yazıkki tek başıma gelicem eğer gelirsem tabi e öyle oluncada daha zor ..

ne teki ayol biz varız aşkolsun alsanaalsanasmile
bu arada buraya herkez yalnız gelir , kendı ailesini kendi cevresini zamanla edinir merak etme :)
slm arkadaslar londrada twickenhamdayim yaklasik 1 yil oldu geleli varmi buraya yakin arkadaslar (bu arada bu ulkeye nasil alistiniz Allah askina biri anlatsin ben dayanamiyorum cunku:))))

benım 3 ay oldu , ilk aydan alıştım vala hıc zorlanmadım fisfisfis

biz istanbul merter liyiz kiz burada cok turk var b ende turklerin olmadigi yerleri sewiyorum bu tarafa gelsen dersinki burasi turkiyemi oyle cok turk varki malatyali da var. alisirsin canim ya okul icin mi geldin ewlilik mi ?

senın dedğin yer dostun diye bir yer ( okunuşu bu :) ) orda cıdden cok türk var. ben güney londrada yaşıyorum ve burda saysan 20 tane türk cıkmaz..özellike geldi,m buraya ıstemıyorum türklerin yoğun olduğu yerde yaşmak tr den farkı yok cunku..
markete gırıyorsun adamselamın aleykum dıye karslıyor insanı ben ne anladım londradan

ewet dalston bende o yuzden sewmiyorum kuzey londra yi..maalesef secme sansimiz yok ailemizin yaninda kalinca keske bende ogrenci olsaydim yaa

iyi aksamlar kizlar bir kac gundur takip edemedim burayi suder(sule) mesajini almadim canim gelmemis tekrar yolla istersen bak bana yakinsin bende cok zor alistim sen en azindan trye gidip geliyorsun 3 yil olucak ben daha trye gidemedim insallah bu sene yazin gidicem.sen benim aramda 10 -15 dakikalik mesafe var.

funda cok yogunsun canim allah kolaylik versin sana aldiklarinida gulu gule kullan ozel olmassa nerede calisiyorsun sorabilirmiyim?haha sordum bile

busejik bencede lonrayi secmelisin dil icin hepm is imkanida cok o bakimdan kolay gelsin sanada

evet cok yakiniz daha bugun haunslowdaydim tek basima gezmekten fenalik geldi :)))sende evliymissin cocuk varmi benim 1 kizim var umarim gorusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…