iNGiLTERE Paylasim Alani(Tanisma)

ben richmond twickenhamdayim yumy sen tekrar buraya gelecekmisin

valla en büyük hayalim şimdi sen kzıarsın beliki bana ama ...şöyle düşün...herkes mutlu olduğu sevdiği ortamda kalmak ister değilmi işte benimkiside öyle birşey...ben memurum ankarada kzımı okutmak için ileride mutlaka gelicem fakat ilk tatilde londona gelmeyi planlıyorum..bebeğim 17 aylık kız:1hug::teselli::Saruboceq::Saruboceq:umarım hayalime bir an önce kavuşurum...email varsa özelden görüşelim gelince dertleşrizi ben london aşığıyımda:sm_cool::sm_cool::içelim:

olur tabi benimde en buyuk hayalimdi tam 4 yil buranin hayaliyle yasadim taki bosuna bu kadr hayal kurdugumu anlayincaya kadr tabi simdi sana arkadaslik istegi yolluyorum canim:))

günaydın londonnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnn ingiltereeeeeeeeeeee şöyle mis gibi tertemiz sokaklrında gexzip morrison dan tesco dan alışveriş yapmayo nasıl özledim bir bilsen müzeleri shopping centre ları allahım dualrımı kabul ette en kısa zamanda kızımla beni london a gönderrrrrrrrrboshayallersmileboshayallersmile

sen de kendine iyi bak mail yolladım bak byeeeeeeeee

yumy gel yer degistileyim tesco burnumun dibi hemde extra en buyuklerinden biri seve seve sana burayi veririm hic dusunmeden:))) bu bos insan gecmeyen sokaklarda soguk insanlarida senin olsun:))

ay canım yaaa sende bayağı üzülmüşsün london da ..keşke yer değişsek gerçektende...bence güzel yönlerişnin keyfini çıkarmaya bak sana ulşamadım email adresini özelden bekliyorum ben yolladım almadım senden sevgiler canını sıkma burada seni düşünen birileri var unutma yumyyyyyyyyyy

kızlar email varsa orda görüşsek burdan sizlere ulşamıyorum zaten uzakta ankardayoım herşey sizsiz daha da çekilmez yaaaaaaaaaopuyorumnanaktan

sorma mart guzel geldi iki gundur cok guzel havalar aman nazar degmesin .. insan kendini iyi hissediyor boyle havalarda
zemuszemus

ahhhh güzel london ahh....

parkalrını özledim bee...
en çok ta hyde ve regentsı

2 katlı kırmızı otobüslerine binmesem de olur yürüyerek te gezerim ben..

gelim miiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…