iNGiLTERE Paylasim Alani(Tanisma)

busejik bencede lonrayi secmelisin dil icin hepm is imkanida cok o bakimdan kolay gelsin sanada

princess of rain çok tşk ederim önerin için..konuştuğum herkes londra yı öneriyor, sanırım sonunda ben de londrayı seçicem zaten amaç uygun bir iş bulup uzun süreli kalmak ..

rica ederim busejik senin icin en uygun yer london bende kolay gele

suder bende evliyim 3,5 yillik cocugum yok aslinda hamileydim 4 aylik oglum olacakti ama birden bire dusuk yasadim 4 aylik erken dogum oldu gectigimiz kasimda eger bebegim benimle olsaydi 6 aylik olacaktik.henuz acim yani canim.
Allah bagislasin kizini canim kac yasinda kizin gorusuruz tabi neden olmasin bende koleje gidiyorum sadece sali gunleri bosum onuda hounslowda gezmekle yada arkadaslarima gitmekle geciririm.

dun saliydi ve bende haunslowdaydim. yasadigin sey icin cok gecmis olsun ama umidini yitirme sakin kizim 4 yasinda ablasi bende richmond koleje yazildim ama sonra vazgectim ve turkiyeye gitmeye karar verdim

keske gitseydin canim senin icin iyi olurdu bende west thames koleje gidiyorum.

bu arada cok tesekkurler.

gitmedim hem cok pahaliydi hemde istemedim burayla ilgili hicbiseyi istemiyorumki elimde olsa 5 dk durmam yine yagmur yine karanlik tek bi dost yok ailem yanimda degil hersey herkes yabanci adetler gelenekler dil din irk hersey farkli ben buraya bura bana uyum saglamiyo neyse bosver beni sen calisiyomusun sadece kursami gidiyosun

canim inan bende senin gibiydim ilk yil ama sonra ister istemez alisiyorsun.esimle cok kavga ederdimonu cok kirdim gereksiz yere ben ingilizce ogrenmicem ben burda kalmicam gidecem diye,simdi kendim isteyerek yapiyoum herseyi burayi seviyormuyum tabiki hayir.mecburuz iste dogdugun yerde degil doydugun yerde.ben calismiyorum ev hanimiyim benimde hic kimsem yok ailem trde kayinvalidemler hollandada esim hollanda dogumlu turk.

sen calismiyorsun sanirim esin ne is yapiyor neden geldiniz buraya bizimki uzun hikaye ya sizinki?

canim inan bende senin gibiydim ilk yil ama sonra ister istemez alisiyorsun.esimle cok kavga ederdimonu cok kirdim gereksiz yere ben ingilizce ogrenmicem ben burda kalmicam gidecem diye,simdi kendim isteyerek yapiyoum herseyi burayi seviyormuyum tabiki hayir.mecburuz iste dogdugun yerde degil doydugun yerde.ben calismiyorum ev hanimiyim benimde hic kimsem yok ailem trde kayinvalidemler hollandada esim hollanda dogumlu turk.

sen calismiyorsun sanirim esin ne is yapiyor neden geldiniz buraya bizimki uzun hikaye ya sizinki?

aynen bende oyleyim suan calismiyorum iuzun hikaye esim ve ben malatyaliyiz fakat esim uzun yillardir burda isi burda bu arada adin ne :)))

merhabalar coktandir acamiyordum isten dolayi.....suder 44 u gorunce anladim zaten
bende malatyaliyim :)))

yasasinnnnnn slm hemserim (bunu soyledigime inanamiyorum bu gurbet adama herseyi yaptirir:)) evet malatyaliyim hatta akcadagli:))) 1 yildir burdayim ev hanimiyim sen neler yapiyosun burda :

yasasinnnnnn slm hemserim (bunu soyledigime inanamiyorum bu gurbet adama herseyi yaptirir:)) evet malatyaliyim hatta akcadagli:))) 1 yildir burdayim ev hanimiyim sen neler yapiyosun burda :

evet bu gurbet yaptiriyo iste bole insana herseyi bu arada akcadag bize cook yakinn icindenmi sin akcadagin

aslen akcadagliyim ama merkezde oturuyodum taki buraya gelene kadr:KK43:( sen neresindensin malatyanin ne zamandir burdasin

X