- 27 Mayıs 2008
- 3.749
- 3
Merhaba kizlar nasilsiniz?
darban isim fundaydi galiba oyle hatirliyorum seni bana cok yakinsin richmond cok sevdigim bir yerdir esimle hafta sonlari richmond parka geliriz thames kenarina oh mis gibi olur ozellikle yazlari kisinda bir baska guzeldir richmond birgun cok zengin olursam orada yasamak istiyorum.bende Isleworth tayim.
sen ne zaman geldin gelcem felan diyordun topigin birinde okumustum calismak icinmi egitim amaclimi geldin.ay cok sevindim ya bana yakin biri oh ne guzel
selam arkdaslar bende bır zamanlar orda yasamıstım .burdan sızlere tanısmak konusmak istedım .ıngılızceyı ogrenebıldınız mı ? hayat orda sizin için nasıl geçiyor ? umarım mutlusunuzdur.orda çok mutlu olup hep orda kalmak isteyen var mı aranızda yoksa mecburiyet duygusuyla geçen zamanlar olarak mı tanımlarsınız...düşüncelerinizi merak ettim.türk insanı yurt dışına meraklıyız ama gidince acaba bazı düşünceler tamamen farklılaşıyor mu...
umarım sohbet etmekten hoşlanan bir kaç ingiltere sakini türk arkadaş çıkar :)
hepinize sevgiler
aslinda bi saatten sonra alisiyor insan mecburen belkide baska secenegin olmadigindandir ama hayat genel acidan iyi egtimime devam edip meslegimi elimde aldigimda dahada guzel olacagini dusunuyorum ama suda bi gercekki devlet yardimlari olmasa okul is acisindan kira odeme kolayligi acisindan bu yardimlar olmasa yasanmaz sanirim ...
ben de mecburi olarak geldim fakat zamanla alisiliyor ama yinede ulkemi ozluyorum ben dile gelince cok zorlaniyorum ama az bucukta ogrendim sayilir en azindan carsiya ciktigimda kendi isimi hallediyorum.
kotu yonleride var bu ulkenin iyi yonleride cok pahali burada hersey paran varsa ok ama yoksa devlet bir sure yardim ediyor o yonu iyi,ev kiralari acaip ucuk cok cok pahali.
ne yapalim iste dogdugun yerde degil doydugun yerde demisler.uzaktan davulun sesi hos geliyor bizim insanimiza birde gercegi gorseler.ama herseye ragmen mutlu omaya cabaliyoruz.
amanınn ne güzel ya hatırlamışsın beni :) 3 aydır burdayım cnm.. dil eğitimi için ..daha sonra mastera başlıcam..
ya burası güzel evette cok trafık var bacımiflahım kesiliyor pikadilliye gidene kadar.. undergrant alıcam haftaya yemişim tasarrufunu sinir hastası olcam bu gidişle :))
bu arada..
bu ne soğuk !!
hani derler ya bir tarafım donuyor die..
ne olduğunu burda öğrendim yani :))
bu arada kusura bakma nolur yeni gördüm yazdığını..
cnm ben henüz 3 aydır burdayım.. ilk izleninim cok düzenli ve temiz bir şehir..
hani burda hayat kolay ..ingilizcede elbet öğreniliyor yani ingilizce bilmezsen derdini anlatamıyorsun .:) zamanla kulak yatkınlığımı oluyor nedır anşamaya başlıyorsun..ben ilk geldiğinden cok farklıyım şu an..
birde şunu diyim.. tr de bende ıngılızce kursuna gittim..orda öğretilenle burda öğrendiğin cidden farklı..
ben tr den gelırken ingilizcem iyi benım ya sorun olmaz demiştim..h. alanına bir indim allahım şaştı yaa takır takır konuşuyolar nefes almadan lan dedim noluyo(
şimdi daha iyiym tabi :)
sen ne zamandır burasın ? ne iş yapıyorsun ?
nerde yaşıyorsun ?
evet ya kiralar feci ucuk !! kira ve yol parası cok pahalı bu ülkede ama prensescim ben giyim ve yeme içmenin burda daha uygun olduğunu düşünüyorum..
prımarkı bilirsin :)))) meeşşhhuuurrr prımark..nası ucuz kız orası.. ben ev eşyalarımı ( yatık yorgan vs ) ordan aldım ve dunya kadar şeye 46 pound ödedim.
tr de olsa 300 tl den aşağı cıkamazdım..
ben geliyorum kiz ama bende kimseyle karsilasmiyorum ya arkadaslar azcik heyecan gelsin bu topige beboshayallersmile