busejik bencede lonrayi secmelisin dil icin hepm is imkanida cok o bakimdan kolay gelsin sanada
canim inan bende senin gibiydim ilk yil ama sonra ister istemez alisiyorsun.esimle cok kavga ederdimonu cok kirdim gereksiz yere ben ingilizce ogrenmicem ben burda kalmicam gidecem diye,simdi kendim isteyerek yapiyoum herseyi burayi seviyormuyum tabiki hayir.mecburuz iste dogdugun yerde degil doydugun yerde.ben calismiyorum ev hanimiyim benimde hic kimsem yok ailem trde kayinvalidemler hollandada esim hollanda dogumlu turk.
sen calismiyorsun sanirim esin ne is yapiyor neden geldiniz buraya bizimki uzun hikaye ya sizinki?
aynen bende oyleyim suan calismiyorum iuzun hikaye esim ve ben malatyaliyiz fakat esim uzun yillardir burda isi burda bu arada adin ne :)))
iyiaksamlar millet nasilsiniz\/
iyi aksamlar sanada
burda ilk defa birini yakaladimm
merhabalar coktandir acamiyordum isten dolayi.....suder 44 u gorunce anladim zaten
bende malatyaliyim :)))
yasasinnnnnn slm hemserim (bunu soyledigime inanamiyorum bu gurbet adama herseyi yaptirir:)) evet malatyaliyim hatta akcadagli:))) 1 yildir burdayim ev hanimiyim sen neler yapiyosun burda :
aslen akcadagliyim ama merkezde oturuyodum taki buraya gelene kadr( sen neresindensin malatyanin ne zamandir burdasin
benimde eşim malatya akçadağlıolumunekankayizsmile
aslen akcadagliyim ama merkezde oturuyodum taki buraya gelene kadr( sen neresindensin malatyanin ne zamandir burdasin