iNGiLTERE Paylasim Alani(Tanisma)

neden bristol u sectin ?bence londra daha elverisli egitim icin daha cok imkan var diye dusunuyorum canim

orası öyle tabi ama şehir olarak çok etkilendim resimleri falan çok hoş ama tabi londra daha elverişlidir karar veremedim zaten..cvp içinde tşk ederim pek kimse uğramıyor buraya sanırsam..

anladim ama bence egitim icin londra yi sec derim bristol a da gunu birlik gezi yapabilirsin canim cunki egitim ve is imkani londra da daha yuksek

haklısın cnm ya o kadar karar değiştiriyorumki bakalım napıcam.Türkiye'den ümidi kestim artık yok kpss yok ne biliyim ne sansımı dısarda denemek istiyorum..peki EF dil okulları hakkında bilgin var mı internetten araştırdığım kadarıyla gayet iyi ama o kadar seçenek varki hangisi daha iyi bilemedim..

bu arada sen orda napıyosun öğrencisin sanırım ?diğer sayfaları pek okuyamadım..

gercekten de bir cok dil okulu var burada benim de bi arkadasim gidiyor 6 aylik 1300 liraya yakin ama okul is imakni sunuyor ve kalacak yer isinide hallediyor EF dil okulunu duymadim dedigim gibi cok var sen ne zxaman gelmeyi dusunuyorsun

yaza denk getiricem büyük ihtimalle ..okul programları öyle genelde iş imkanı ve kalacak yerde sağlanıyor ama fiyatlar baya yüksek baktığım kadarıyla ..5 -7 bin dolar arasında değişiyor fiyatlar arkadaşının baya uygunmuş..

yoo zaten genel fiyatlar boyle o da turkiyeden geldi en fazla 1500 pound iste ama tabiki hangi course yapacagina da bagli biraz sen hangi kursu yapacaksin?

anladim ewet o kurslar bu fiyatlardan basliyor insallah gelirsin univ. gidiyorsun sen?

hayır öğrencilik bitti ünv bitirdim ama iş yok ..sen napıyosun ingilterede? öğrencisin sanırım..

o senin baya iyiymiş aile yanı falan :) ben ne yazıkki tek başıma gelicem eğer gelirsem tabi e öyle oluncada daha zor ..

ewet haklisin canim ya ama londra da o kadar cok ogrenci varki herkesin durumu ayni insallah gelirsin canim

londra ya gelirsen haberim olsun ok biseyler yapmaya calisirim elimden geldigince ok hadi kendine iyi bak hoscakal

tamam haber veririm çok saol..arkadas olarakda ekledim seni özeldende görüşebiliriz..sende kendine iyi bak iyi akşamlar..

slm arkadaslar londrada twickenhamdayim yaklasik 1 yil oldu geleli varmi buraya yakin arkadaslar (bu arada bu ulkeye nasil alistiniz Allah askina biri anlatsin ben dayanamiyorum cunku:))))

Princess of Rain ozelden atmisin msj bende attim ama geldimi bilmiyorum bu taraflarda turk bulmak cidden zor cok az rasladim

X