ınansam mı ınanmasammı :(

İlgilendiği zaman daha abartılı şekilde isyan edin.. vs

Duygusal olun. Sessiz sessiz ağlayın(görsün tabii). Gözlerinin içine bakarak, inanamadığınızı, çok incindiğinizi anlatın. Bu durumu uzunca bir süre sürdürün.. vs
zaten her dk aglıyorum bagrmıcam kabuguma cekılcem haklsnz tesekur ederım

zaten her dk aglıyorum bagrmıcam kabuguma cekılcem haklsnz tesekur ederım
O erkeksi tavırlar ters teper çoğunlukla.
Ancak ezik gibi de algılanmamalısınız..
Sadece asla tekrarlamaması gereken birşey olduğunu anlatabilmelisiniz yoksa devamı gelebilir..

O erkeksi tavırlar ters teper çoğunlukla.
Ancak ezik gibi de algılanmamalısınız..
Sadece asla tekrarlamaması gereken birşey olduğunu anlatabilmelisiniz yoksa devamı gelebilir..
demek ıstedgınızı anladım guclu ve kararlı ama ona karsı soguk mesafelı

Ben ne facebook mesajina takildim ne tartismaniza.En buyuk problem siddet.
4 aylik evlilikte sacma sapan bir sebeple uzerine yuruyen esine tokat atmasi,esinizin siddete meyilli oldugunu gosterir.

Birde nasil bir fevrilik bu? Bana da faceboktan slm vs gibi gereksiz mesajlarin gelmisligi var.Lakin ne esim bunu sorun edip ustume yurudu,ne ben esimde sizin ki gibi gorsem uzerine yururum.Lutfen biraz dusunerek hareket edin. Bir sorun varsa medeni bir sekilde konusmayi deneyin.

tanımasa da bı kız canım nasılsın yazarmı sızce
Konu sahibi, bana da facebooktan canım naber nasılsın tarzı mesaj yazan densizler oluyordu, tanımıyordum hiçbirini, ayrıca o tokat kolay affedilmemeli, ne münasebet tokat atılacak ne varmış, pişman edene kadar süründürün, gözünden yaşlar aksın ben ne yaptım diye yalvarsın

ben esımle 10 yıldr beraberım ama benden oncesı yok cocuktuk cunku
oo bunu yeni gordum. ben belki daha kotu tepki verirdim. ama seninkinden az tepki vermezdim. kizdan once adami sorgularim. ama tanimadigimiz kisilerden de mesajlar alabiliyoruz malesef. allah yardimcin olsun canim

Okurken bile gerildim.. esinin arkadaş listesinde yok..kizin 1300tane arkadaşı var ne diye bu kadar abartıyorsunuz ki hayret birşey.. hayir adam sana bakma da demiyor al diyor hala gereksiz bi gerginlikle mevzuyu uzatiyorsunuz...

Güvenmediğiniz adamlarla evlenmeyin.
4 aylık bir evlilik nasıl bu hale geliyor anlamıyorum.
Bu ne fevrilik onu da anlamıyorum.
Ayrıca şu hanımların öyle ağladım ki içim çıktı şeklinde ki acitasyonunu hiç anlamıyorum.
Biraz sağlam durun yahu.
Tokat olayını takmayıp sosyal medya stalkerlığına soyunuyorsunuz. Bunu anlamam hiç mümkün değil.

adamin sifresini almissin bide canini al bu kiskancliginla istersen tovbe yarabbim ya
bana da tanimadigim etmedigim adamlar selam yaziyor ama yeminle tanimiyorum hicbirini ki 6 yillik evliyim profilimde oglumun resmi var kapak fotografi olarak.
hem neden ustune yuruyorsun ki adamin,kusura bakma tokat atmasi tamamen etkiye tepki olmus..

Aynısı benim başıma gelmişti adamın biri sanki kırk yıldır tanışıyomuşuz gibi nasıl gidiyo iyi misin şeklinde mesaj atmıştı. Tabi sevgilimde bana nerden tanıyosun ne zaman konuştun bu adamla diye çıkıştı. Allahtan ki aynı adam yakın arkadaşıma da aynen bu şekil sanki daha önce konuşmuşlar gibi samimi mesaj atmış arkadaşım nerden tanışıyoruz demiş o zaman birine benzettim galiba demiş. Yani bazı insanlar tanımadıkları halde bu şekilde yazabiliyolar. Bence çok abartmışsın önce keşke tam anlasaydın durumu. Benim sevgilim arkadaşımın başına da gelmiş diyince bana inandı ve üstelemedi. Sende eşine biraz güvenmelisin yanlış davranmışsın. Zaten şifreyide vermiş baksana..

Cnm mrb
Öncelikle çok yeni evlisin keşke şu adamların telefonlarını her ne sebeple olursa olsun almasanız
Konuya gelince, bence eşinle o kız arasında bişeyler olmuş ama kız bildiğin kızlardan
Demek bekarken takılmak için önemsemediği biri işte

Seni seviyorki seninle evlenmiş
Böyle şeylerin arsına sürekli düşersen ve ciddi bir tepki vermeyip sadece sızlanmakla ve kavga etmekle kalırsan
Adama kapı aralarsın söylim
Zaten bişi yapcağıda yokmuş der ve yüzü yırtılır bidaha hiç tutamazsın

Aranızdaki saygıyı koruyun perdeleri indirmeyin
O zaten seninle senin
Dört aylık evlisiniz daha gezin tozun gülün keyfinize bakın bu tarz şüphelerle tadınızı kaçırmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…