ınansam mı ınanmasammı :(

_Masalim_

❤Herşey gönlümüzce olsun❤
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2014
22.104
27.504
598
Öncelikle ıcımı dokmem gekıyordu burayı takıp edıyorum tercıh ettım kadınlar kulubunun meleklerı okudugunuz ıcın sımdıden tesekkur ederım.

Ben 4 aylık evlıyım hemen konuya gırıcem severek evlendık..ıcımde bı skıntı vardı esımın telelfonun alıp ıs ıcın saatı kurucaktım faceden msj geldıgını gordum esıımının facenı dısarıdan msj atma kapalı herhalde yenı bısey cıkmıs msj ıstegı dıye bende kabul ettım evlenmeden bır ay once kızın bırı ılk basta selam yazmıs sonra 2 hafta sonrada canım nasılsın yazmıs esım dısardan msj gelemedıgı ıcın gormemıs ben bu kım dıye arastırdım esımın memleketınden..esım evlenmeden once memleketınde 1 sene calıstı. aılesı baska sehırdeydı calıstıgı yer benım bulundugum ile yakın dıye kendı memleketınde calıstı. 1yıl tek basınaydı.mesajı okuyunca aklıma kotu seyler geldı dogal olarak nerden bulduda canımlı bı msj atıyor dıye dusundum kız benden 3 yas fılan buyuk esımdende 2 yas buyuk 1300 tane arkadası var kızın...sabah esımı uyandırdım sordum bu ne dıye tanımyorum deyıp durdu nasıl tanımassın ozellıkle bulunmussun ve mesaj atılmıs dedım kavga gurultu derken sınırlendım ustune yurudum ıtırdım mesajjı gosterırken oda bana tokat attı ılk kez hayatımda sok oldum oyle cok agladımkı anlatamam sonra kapyı kıtledım oda ıse gıttı ben face sıfresının degıstrdım onada sfreyı vermedım kıza msj attım nerden tanısıyoruz dıye cevap gelmedı esımde facem sende kalsın arayalım bulalım dedı korkum yok arastrcam o kımse bulcam dedı kuzenını aramıs kım bu kız dıye fılan cok buyuk yemınler ettı tanımuyorum dıye aynı memleketten ve memleketınde 1 yıl yalnız kaldı bıde esımın ısmı face yazılnca cıkmıo kapatmıstık nasıl bulduda yazdı canım fılan bılmıyorum kafam cok karısık sız olsanız ınanır mıydınız?

Zaten esin face sifrem sende kalsin demis, bi sey olmus olsaydi böyle davramazdi, napip edip o sifreyi senden alirdi
Sen cok abartmissin

Hmm karışık bi durum. % 50 % 50
Takip Et bakalım

Keşke bu kadar kavga etmeseydiniz , fazla tepki vermişsin .
Alacağın cevaptan memnun olmamışsın tanımıyorum demiş işte adam sana.
Tanıyorum dese ne olacaktı , biraz ekşın istemişsin sanki.
Her halükarda kavga çıkartmışsın.

Eşin doğru söylüyor da olabilir. .
4 aylık evlilik için çok tatsız durum. .
Güven sorununuz yoksa boşver. .

Zaten esin face sifrem sende kalsin demis, bi sey olmus olsaydi böyle davramazdi, napip edip o sifreyi senden alirdi
Sen cok abartmissin
kuzenıde oyle dıyor kuzenı kız buarada.oyle bıse olsa sabahın korunde benı arayıp bu kız kım dıye aramazdı dıyor tanısa bana sormaya cesaret etmezdı dıyo bılmıyorum kafam cok karısık

korktum 1 yıl orda yalnız kaldı canımlı fılan yazmıs aklım karıstı

İnanıp inanmayı düşünmem bile esas dert edeceğim attığı tokat olur.

Sen eşinin sana tokat atmasını mesele yap, facebook'taki mesajı değil.
sızce nasıl cozebılrım ceza olarak barısmıs gıbı oldum ama ıcımde o tokatın o kızın acısı var bende yataktan kalktım otruma odasında yatıcam ıcımı buraya domek ıstedım

evet farkındayım ıcımı derınden yakanda bu
Eşiniz sizi kız için ikna edeceğine, bu yaptığı insanlığa sığmayacak hareketin bedeli ödesin, ödetin.
Kızı tanımadığına inanıp inanmamak diye bir şey yok.
Bu adama şiddet konusunda bir daha güvenebilecek misiniz, güvenmeyecek misiniz?
İyi düşünün...

Çok gündeme getirip yüz göz olmayın aklına sokmayın daha yeni evlisniz

Ya canım onun sözüne karşılık senin sözün , elinde done yok ki ,birisi nasılsın demiş sadece.
Devamı olsa tamam diyeceğim , uzatma bence kavgayı.
tanımasa da bı kız canım nasılsın yazarmı sızce

Tanımıyorum demiş işte güvenin yok mu eşine, çok abartmışsın. Adam şifresine kadar vermiş. Memleketinde kaç bin tane kadın var. Hepsini tanımak zorunda mı?

nasıl odetıcem butun gun agladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…