- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
baska faceden yapardı dımı kendını hıc kasmadı trajını oldu yanı hıc korkusu yok bulalım dıyorYani o bir melek diyemem ama bir şeyler olsa faceden yazışmazlardı emin ol :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baska faceden yapardı dımı kendını hıc kasmadı trajını oldu yanı hıc korkusu yok bulalım dıyorYani o bir melek diyemem ama bir şeyler olsa faceden yazışmazlardı emin ol :)
Şu konuya açıklık getirmek isterim.evet bende yalıs yaptım cunku gozum dondu![]()
Yaşın kaç bilmiyorum ama ablacım diyeceğim , birbirinizi yıpratmayın , bi nokta vardır iş oraya geldimi evlilikler bir daha eskisi gibi olmuyor bu yüzden diyorum zedeleme evliliğini.baska faceden yapardı dımı kendını hıc kasmadı trajını oldu yanı hıc korkusu yok bulalım dıyor
cok guzel yazmıssınız esınızle mutluluklar dılerımŞu konuya açıklık getirmek isterim.
Sakın yediğiniz tokatı, 'ben de hatalıyım, ittim' diye düşünmeyin, yaşadığınızda suçluluk duygusu oluşmasına müsade etmeyin.
Diğer mesaj konusunda haksızsınız evet ama, siz ne yaparsanız yapın o tokatı haketmediniz.
Bir erkekle bir kadının gücü asla aynı değildir.
İsteseniz bile onun canını, sizi acıttığı kadar acıtamazsınız.
Kaldı ki, bu durumda içinde şiddete meyil olmayan insan, hiçbir şekilde o tokatı atmazdı.
Ben de eşimi hırpaladığımı bilirim, bana zarar versin de şu eve doldurayım polisleri atayım nişanı artık diye.
Evlenmeden önce çok tahrik ettim bu konuda, yapacaksa şimdi yapsın da gerçek yüzünü göreyim dedim hep.
Arabasına kadar çizdim, ittim, vurdum nafile...
Ama hiçbir zaman bırakın tokat atmayı, kılıma bile dokunmadı.
Gitti eşyalardan çıkardı acısını ama bana 1 metre bile yaklaşmadı canıma kast ederek.
Bu sebeple, suç sizde değil!
Sakın ha sakın sizin karşınıza geçip 'hakettin, haksızsın' gibi bir şey derse, aldanmayın.
O adam olacak, gücünün farkında olacak ve daima kendini kontrol edecek.
25 yasındayım.cok sagolun ALLAH RAZI OLSUN cok nazıksınız haklısınızda ama suphe ıcıme dusunce ne yapcagımı sasrdımYaşın kaç bilmiyorum ama ablacım diyeceğim , birbirinizi yıpratmayın , bi nokta vardır iş oraya geldimi evlilikler bir daha eskisi gibi olmuyor bu yüzden diyorum zedeleme evliliğini.
Elinde hiç bir kanıt yok , öyle bir şey olsa zaten hissedersin ilgisinden sevgisinden sana karşı konuşmalarından .
Tutupta şimdi deme bana zaten ilgilenmiyordu o yüzden inceledim face,evlenince flört dönemi gibi olmuyor zaten ikisini iyi ayırt et lütfen.
bı yanım ınanmak ıstıyor bı yanım ınanmıyor ondan boyle cırkın seyler yasadıkBence büyütülcek bişey gibi durmuyo. Aynı şey senin başına da gelebilirdi insan iftiraya maruz kalınca inandırmak için kendini parçalıyo öyle düşünün ama tabi tokat olayı hiç olmamış sizin onu itmeniz de.
yavasta vurmadıİşi araştırın evet ancak Tokat da kolay affedilmemeli unutmayın.
Hiçbir koşulda vurmaması gerekirdi. Tokat için sebep mi arayacaksınız..yavasta vurmadıbıldıgın vurdu ya nasıl kıydı sucluluk pskolojısımı yoksa yok oyle bısede ondanmı yaptı bılmyorum
![]()
nasıl surundereblrm akıl verırmısınızHiçbir koşulda vurmaması gerekirdi. Tokat için sebep mi arayacaksınız..
Üzülmeyin ancak kolay affetmemelisiniz diye düşünüyorum.
Tokat konusundaki tavrınız net olmalı.nasıl surundereblrm akıl verırmısınız![]()
tamammmTokat konusundaki tavrınız net olmalı.
Olay yapıp büyütün abartın isyan edin. Kabullenemediğinizi iyice anlasın.
tesekur ederımTokat konusundaki tavrınız net olmalı.
Olay yapıp büyütün abartın isyan edin. Kabullenemediğinizi iyice anlasın.
Ama bunu erkekçe bir tavırla değil, kadınsal bir şekilde yapın.tamammm![]()
naz gıbı mıAma bunu erkekçe bir tavırla değil, kadınsal bir şekilde yapın.
Duygusal olun. Sessiz sessiz ağlayın(görsün tabii). Gözlerinin içine bakarak, inanamadığınızı, çok incindiğinizi anlatın. Bu durumu uzunca bir süre sürdürün.. vsnaz gıbı mı