- 6 Ekim 2015
- 786
- 1.174
- 43
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güvenmediğiniz adamlarla evlenmeyin.
4 aylık bir evlilik nasıl bu hale geliyor anlamıyorum.
Bu ne fevrilik onu da anlamıyorum.
Ayrıca şu hanımların öyle ağladım ki içim çıktı şeklinde ki acitasyonunu hiç anlamıyorum.
Biraz sağlam durun yahu.
Tokat olayını takmayıp sosyal medya stalkerlığına soyunuyorsunuz. Bunu anlamam hiç mümkün değil.
Bencede ya nasıl kendinizi indirip o kıza msj attınızİyide şuanda esinizi suclayamazsiniz ki!şimdi kızın biri bulmuş esinizi msj isteği göndermiş. Geçmişinden herhangi biri.hepimizin bir geçmişi var sonuçta. Buraya kadar normal.peki siz niye esinize sormadan teklifi kabul ediyor, sonra msjlasiyor, kızı inceliyor,detaylara iniyor,kızla o ana kadar bir iletişimi bile yokken esinizin,kendi kurduğunuz bağlantıyı birde esiniz yapmış gibi hesap soruyorsunuz!kavga ediyorsunuz! En başa dönersek;belki esiniz bu teklifi hiç kabul etmicek ve dürüst bir eş olarak yoluna devam edecekti.bunu bilemeyiz. Herşeyi siz yapmışsınız bide esinizi suclamissiniz.ve size; facem sende kalsın ara istediğini yap diyor.bence hata etmişsiniz.bu arada farkettim ki esiniz zaten Evlenmeden önceki msj lari bile görmemiş. Yani birsey yapmamış ki.
Sen bu kafayla adamı kaybedersin söylim cnmelımde degılkı kım bu kız bulucam![]()
Ben de bu ağlamaktan canım çıktı lafını görünce sinir oluyorum, bir de onu görmesem ölüyorum vb. tarzı cümlelere kıl oluyorum.Sevgi dilenciliği gibi geliyor.
Aynen ya zorla bişey bulmaya çalışıp sonunda bigün buluyorlarAdam cevap vermemis iste neyin israri bu? Sanki ortaya birseyler cikmasini ister bir tavriniz var.
tokat atip sonra sana destek olup arayalım bulalım demesi biraz tuaf durumÖncelikle ıcımı dokmem gekıyordu burayı takıp edıyorum tercıh ettım kadınlar kulubunun meleklerı okudugunuz ıcın sımdıden tesekkur ederım.
Ben 4 aylık evlıyım hemen konuya gırıcem severek evlendık..ıcımde bı skıntı vardı esımın telelfonun alıp ıs ıcın saatı kurucaktım faceden msj geldıgını gordum esıımının facenı dısarıdan msj atma kapalı herhalde yenı bısey cıkmıs msj ıstegı dıye bende kabul ettım evlenmeden bır ay once kızın bırı ılk basta selam yazmıs sonra 2 hafta sonrada canım nasılsın yazmıs esım dısardan msj gelemedıgı ıcın gormemıs ben bu kım dıye arastırdım esımın memleketınden..esım evlenmeden once memleketınde 1 sene calıstı. aılesı baska sehırdeydı calıstıgı yer benım bulundugum ile yakın dıye kendı memleketınde calıstı. 1yıl tek basınaydı.mesajı okuyunca aklıma kotu seyler geldı dogal olarak nerden bulduda canımlı bı msj atıyor dıye dusundum kız benden 3 yas fılan buyuk esımdende 2 yas buyuk 1300 tane arkadası var kızın...sabah esımı uyandırdım sordum bu ne dıye tanımyorum deyıp durdu nasıl tanımassın ozellıkle bulunmussun ve mesaj atılmıs dedım kavga gurultu derken sınırlendım ustune yurudum ıtırdım mesajjı gosterırken oda bana tokat attı ılk kez hayatımda sok oldum oyle cok agladımkı anlatamam sonra kapyı kıtledım oda ıse gıttı ben face sıfresının degıstrdım onada sfreyı vermedım kıza msj attım nerden tanısıyoruz dıye cevap gelmedı esımde facem sende kalsın arayalım bulalım dedı korkum yok arastrcam o kımse bulcam dedı kuzenını aramıs kım bu kız dıye fılan cok buyuk yemınler ettı tanımuyorum dıye aynı memleketten ve memleketınde 1 yıl yalnız kaldı bıde esımın ısmı face yazılnca cıkmıo kapatmıstık nasıl bulduda yazdı canım fılan bılmıyorum kafam cok karısık sız olsanız ınanır mıydınız?
Takma kafana eşin doğruyu söyluyor bence.Öncelikle ıcımı dokmem gekıyordu burayı takıp edıyorum tercıh ettım kadınlar kulubunun meleklerı okudugunuz ıcın sımdıden tesekkur ederım.
Ben 4 aylık evlıyım hemen konuya gırıcem severek evlendık..ıcımde bı skıntı vardı esımın telelfonun alıp ıs ıcın saatı kurucaktım faceden msj geldıgını gordum esıımının facenı dısarıdan msj atma kapalı herhalde yenı bısey cıkmıs msj ıstegı dıye bende kabul ettım evlenmeden bır ay once kızın bırı ılk basta selam yazmıs sonra 2 hafta sonrada canım nasılsın yazmıs esım dısardan msj gelemedıgı ıcın gormemıs ben bu kım dıye arastırdım esımın memleketınden..esım evlenmeden once memleketınde 1 sene calıstı. aılesı baska sehırdeydı calıstıgı yer benım bulundugum ile yakın dıye kendı memleketınde calıstı. 1yıl tek basınaydı.mesajı okuyunca aklıma kotu seyler geldı dogal olarak nerden bulduda canımlı bı msj atıyor dıye dusundum kız benden 3 yas fılan buyuk esımdende 2 yas buyuk 1300 tane arkadası var kızın...sabah esımı uyandırdım sordum bu ne dıye tanımyorum deyıp durdu nasıl tanımassın ozellıkle bulunmussun ve mesaj atılmıs dedım kavga gurultu derken sınırlendım ustune yurudum ıtırdım mesajjı gosterırken oda bana tokat attı ılk kez hayatımda sok oldum oyle cok agladımkı anlatamam sonra kapyı kıtledım oda ıse gıttı ben face sıfresının degıstrdım onada sfreyı vermedım kıza msj attım nerden tanısıyoruz dıye cevap gelmedı esımde facem sende kalsın arayalım bulalım dedı korkum yok arastrcam o kımse bulcam dedı kuzenını aramıs kım bu kız dıye fılan cok buyuk yemınler ettı tanımuyorum dıye aynı memleketten ve memleketınde 1 yıl yalnız kaldı bıde esımın ısmı face yazılnca cıkmıo kapatmıstık nasıl bulduda yazdı canım fılan bılmıyorum kafam cok karısık sız olsanız ınanır mıydınız?
Konudaki tek mesele o bence :)Arkadaş tokadı hiç mesele yapmamış yalnız
tokat atip sonra sana destek olup arayalım bulalım demesi biraz tuaf durum
Öncelikle ıcımı dokmem gekıyordu burayı takıp edıyorum tercıh ettım kadınlar kulubunun meleklerı okudugunuz ıcın sımdıden tesekkur ederım.
İçin rahat edecekse denemeye bulmaya değer ama evliliğiniz yıpranacaktır. Ayrıca gereksiz bir şey ise bulmaya değmez bence. Benim sevgilim de benden önce biriyle konuşmuş facede ben önemsemedim ama sen hayatındayken yaptıysa çok yanlış yanına bırakma derim . Ama ona zarar vermeye çalışırken sende yıpranıyorsunelımde degılkı kım bu kız bulucam![]()