ınansam mı ınanmasammı :(

Bana kocan masum gibi geldi, ayrıca canım lafına çok takılma, dün babam bir kadına geçmesi için yol verdi, yanında annem ve ben olmama rağmen kadın, teşekkür ederim canım dedi.Ağız alışkanlığı olmuş bu insanlarda.

Güvenmediğiniz adamlarla evlenmeyin.
4 aylık bir evlilik nasıl bu hale geliyor anlamıyorum.
Bu ne fevrilik onu da anlamıyorum.
Ayrıca şu hanımların öyle ağladım ki içim çıktı şeklinde ki acitasyonunu hiç anlamıyorum.
Biraz sağlam durun yahu.
Tokat olayını takmayıp sosyal medya stalkerlığına soyunuyorsunuz. Bunu anlamam hiç mümkün değil.

Ben de bu ağlamaktan canım çıktı lafını görünce sinir oluyorum, bir de onu görmesem ölüyorum vb. tarzı cümlelere kıl oluyorum.Sevgi dilenciliği gibi geliyor.

İyide şuanda esinizi suclayamazsiniz ki!şimdi kızın biri bulmuş esinizi msj isteği göndermiş. Geçmişinden herhangi biri.hepimizin bir geçmişi var sonuçta. Buraya kadar normal.peki siz niye esinize sormadan teklifi kabul ediyor, sonra msjlasiyor, kızı inceliyor,detaylara iniyor,kızla o ana kadar bir iletişimi bile yokken esinizin,kendi kurduğunuz bağlantıyı birde esiniz yapmış gibi hesap soruyorsunuz!kavga ediyorsunuz! En başa dönersek;belki esiniz bu teklifi hiç kabul etmicek ve dürüst bir eş olarak yoluna devam edecekti.bunu bilemeyiz. Herşeyi siz yapmışsınız bide esinizi suclamissiniz.ve size; facem sende kalsın ara istediğini yap diyor.bence hata etmişsiniz.bu arada farkettim ki esiniz zaten Evlenmeden önceki msj lari bile görmemiş. Yani birsey yapmamış ki.
Bencede ya nasıl kendinizi indirip o kıza msj attınız
Bu gururu yaşatmamalıydınız onlar haz alıyo bundan

Ben de bu ağlamaktan canım çıktı lafını görünce sinir oluyorum, bir de onu görmesem ölüyorum vb. tarzı cümlelere kıl oluyorum.Sevgi dilenciliği gibi geliyor.

Erkek parasıyla iş yaptırır, kadın da gözyaşıyla...
Her iki cins de bu durumun farkında ve kullanıyorlar bunu. O yüzden ilişkiler böyle saçma sapan ve laçkalaşmış durumda.

Bir noktadan sonra o gözyaşları inandırıcılığını kaybediyor zaten.
Koca acısın diye ağlayan kadınlar, para harcayarak kadını susturmaya çalışan erkekler...
Ben de aynı sizin gibi düşünüyorum.

Olayı bosu bosuna bu kadar büyütmeseydin keşke. Ne olursa olsun sakin kalıp soğuk kanlılıgı korumak cok önemli. Eger kötü bir durum olsaydı esiniz bu kadar güvenli konusmazdı. Kuzenini falan aramış buldurmus kızı daha ne yapsın. Olanları ikiniz de rafa kaldırın. Esiniz de size tokat attığı icin cok hatalı bunu unutmayın ama. Bir sekilde bu konuyu konuşmayı ve hatalarınızı duzeltmeyi deneyin

Adam cevap vermemis iste neyin israri bu? Sanki ortaya birseyler cikmasini ister bir tavriniz var.

Adam cevap vermemis iste neyin israri bu? Sanki ortaya birseyler cikmasini ister bir tavriniz var.
Aynen ya zorla bişey bulmaya çalışıp sonunda bigün buluyorlar
Sonra yüzgöz olup ya boşanmaya mecbur oluyorlar ya da göze alamayıp kabullenip oturup yıllarca devamını yaşıyorlar
:KK51:

Türk kadını bu kadar aşırı kıskanç olup her şeyden nem kapmasa keşke.
Niye facebook yani ne gerek var kullananları da anlamıyorum.

Öncelikle ıcımı dokmem gekıyordu burayı takıp edıyorum tercıh ettım kadınlar kulubunun meleklerı okudugunuz ıcın sımdıden tesekkur ederım.

Ben 4 aylık evlıyım hemen konuya gırıcem severek evlendık..ıcımde bı skıntı vardı esımın telelfonun alıp ıs ıcın saatı kurucaktım faceden msj geldıgını gordum esıımının facenı dısarıdan msj atma kapalı herhalde yenı bısey cıkmıs msj ıstegı dıye bende kabul ettım evlenmeden bır ay once kızın bırı ılk basta selam yazmıs sonra 2 hafta sonrada canım nasılsın yazmıs esım dısardan msj gelemedıgı ıcın gormemıs ben bu kım dıye arastırdım esımın memleketınden..esım evlenmeden once memleketınde 1 sene calıstı. aılesı baska sehırdeydı calıstıgı yer benım bulundugum ile yakın dıye kendı memleketınde calıstı. 1yıl tek basınaydı.mesajı okuyunca aklıma kotu seyler geldı dogal olarak nerden bulduda canımlı bı msj atıyor dıye dusundum kız benden 3 yas fılan buyuk esımdende 2 yas buyuk 1300 tane arkadası var kızın...sabah esımı uyandırdım sordum bu ne dıye tanımyorum deyıp durdu nasıl tanımassın ozellıkle bulunmussun ve mesaj atılmıs dedım kavga gurultu derken sınırlendım ustune yurudum ıtırdım mesajjı gosterırken oda bana tokat attı ılk kez hayatımda sok oldum oyle cok agladımkı anlatamam sonra kapyı kıtledım oda ıse gıttı ben face sıfresının degıstrdım onada sfreyı vermedım kıza msj attım nerden tanısıyoruz dıye cevap gelmedı esımde facem sende kalsın arayalım bulalım dedı korkum yok arastrcam o kımse bulcam dedı kuzenını aramıs kım bu kız dıye fılan cok buyuk yemınler ettı tanımuyorum dıye aynı memleketten ve memleketınde 1 yıl yalnız kaldı bıde esımın ısmı face yazılnca cıkmıo kapatmıstık nasıl bulduda yazdı canım fılan bılmıyorum kafam cok karısık sız olsanız ınanır mıydınız?
tokat atip sonra sana destek olup arayalım bulalım demesi biraz tuaf durum

Öncelikle ıcımı dokmem gekıyordu burayı takıp edıyorum tercıh ettım kadınlar kulubunun meleklerı okudugunuz ıcın sımdıden tesekkur ederım.

Ben 4 aylık evlıyım hemen konuya gırıcem severek evlendık..ıcımde bı skıntı vardı esımın telelfonun alıp ıs ıcın saatı kurucaktım faceden msj geldıgını gordum esıımının facenı dısarıdan msj atma kapalı herhalde yenı bısey cıkmıs msj ıstegı dıye bende kabul ettım evlenmeden bır ay once kızın bırı ılk basta selam yazmıs sonra 2 hafta sonrada canım nasılsın yazmıs esım dısardan msj gelemedıgı ıcın gormemıs ben bu kım dıye arastırdım esımın memleketınden..esım evlenmeden once memleketınde 1 sene calıstı. aılesı baska sehırdeydı calıstıgı yer benım bulundugum ile yakın dıye kendı memleketınde calıstı. 1yıl tek basınaydı.mesajı okuyunca aklıma kotu seyler geldı dogal olarak nerden bulduda canımlı bı msj atıyor dıye dusundum kız benden 3 yas fılan buyuk esımdende 2 yas buyuk 1300 tane arkadası var kızın...sabah esımı uyandırdım sordum bu ne dıye tanımyorum deyıp durdu nasıl tanımassın ozellıkle bulunmussun ve mesaj atılmıs dedım kavga gurultu derken sınırlendım ustune yurudum ıtırdım mesajjı gosterırken oda bana tokat attı ılk kez hayatımda sok oldum oyle cok agladımkı anlatamam sonra kapyı kıtledım oda ıse gıttı ben face sıfresının degıstrdım onada sfreyı vermedım kıza msj attım nerden tanısıyoruz dıye cevap gelmedı esımde facem sende kalsın arayalım bulalım dedı korkum yok arastrcam o kımse bulcam dedı kuzenını aramıs kım bu kız dıye fılan cok buyuk yemınler ettı tanımuyorum dıye aynı memleketten ve memleketınde 1 yıl yalnız kaldı bıde esımın ısmı face yazılnca cıkmıo kapatmıstık nasıl bulduda yazdı canım fılan bılmıyorum kafam cok karısık sız olsanız ınanır mıydınız?
Takma kafana eşin doğruyu söyluyor bence.

Eşinin attığı tokadı hiç bir şekilde onaylamıyorum baştan belirteyim ama ne kadar abartmışsınız.
Benimde mesaj istekleri kısmına o kadar çok mesaj geliyor ki anlatamam. Hiç tanımadığım adamların canımları, bitanemleri havada uçuşuyor. Hatta yine senin bahsettiğin gibi memleketimden bile mesaj atan oluyor. Bu durumda benim hepsiyle bir bağlantım mı olmuş oluyor? Hiç birini tanımıyorum bile. Muhtemelen eşinin de öyledir.

Evliliginden onceki bir mevzuysa zaten seni baglmaz. Hakliysa niye tokat atti? Hangi sebep tokati gerektirir deger mi olmayan bir mevzu icin tokat atmaya. Hersy olabilir ozellikle kocani aramis bulmus olabilir platonik olabilir kocan hakli olabilir. Ama bence o tokati sana atmamaliydi. Sana ozur borclu

Ya uzatmayin bence olur yani insanlik hali.Ben de yeni evliyken esimin yaninda tanimadigim bir numara aradi.Erkek sesiydi samimi falan konusuyordu kesinlikle tanimiyorum.Sonra kim oldugunu ogrenemeden telefon kapandi.Esim Allah var uzatmadi ama ben kendimi kötü hissettim.Numarayi verdim tamam ben ogrenirim takilma dedi.Sonra aramis pek bahsetmedi ama sanirim rastgele arayan bir numaraydi.Bir daha aramadi tabi.Esim takintili bir insan olsa hadi bakalim ugras dur.Ayni sekilde esimi de birisi ariyormus.Adamcagiz puskurtmus ise yaramamis.Bana soyledi.Bir daha aradiginda ben actim.Hanimefendi cizgimden hafif ciktim ama o arama son oldu.Diyecegim herkesin basina gelebilir boyle seyler hemen galeyana gelmeyin...

Ya bi keresinde ablamın facebooka adam bildiğin cinsel organının fotosunu çekmiş göndermiş bir sürü de cinsel içerikli mesaj.
Hayır yani facebook sonuçta. Mesaj almak istemediğin kişilerin mesajı gelen kutuna düşnmüyor ama sana mesah atılmasını istesen de engelleyemiyorsun bunu send e biliyorsundur.
Eşime de bi numaradan "hadi beni soy bekliyorum" diye mesaj geldmişti ama numara da kafiyeliydi yani belli bildiğin ağa düşürmek için atılan reklam mesajlarından. Hiç takmadım.
Senin neden bu kadar güvensiz davrandığını da anlayamadım inan ki. Elin karısı mesaj atmış, eşin cevaplamış mı? Görmemiş bile! Ve sen bu kadının inini dibini araştırıyosun. Ne gerek var ki yani.
Kaldı ki adam sana şifreyi vermiş bi halt karıştırsa öldürsen vermezdi emin ol buna.
Sen üstüne yürüdüğün için öfkesini kontrol edememiş ama etmeli. Bu konudaki tavrından taviz verme. Ama hatanı kabul et. Abartmışsın.
Bi haber görmüştüm kadının birine tanımadığı birinden aşk mektuplu bir çiçek geliyor ve kadın dava açıp kazanıyor. Diyor ki" eğer eşim bana güvenmeseydi şu anda ölmüş de olabilirdim." Evet olabilirdi burası Türkiye.

elımde degılkı kım bu kız bulucam:KK43:
İçin rahat edecekse denemeye bulmaya değer ama evliliğiniz yıpranacaktır. Ayrıca gereksiz bir şey ise bulmaya değmez bence. Benim sevgilim de benden önce biriyle konuşmuş facede ben önemsemedim ama sen hayatındayken yaptıysa çok yanlış yanına bırakma derim . Ama ona zarar vermeye çalışırken sende yıpranıyorsun

Back