ınansam mı ınanmasammı :(

Tanımıyorum demiş işte güvenin yok mu eşine, çok abartmışsın. Adam şifresine kadar vermiş. Memleketinde kaç bin tane kadın var. Hepsini tanımak zorunda mı?
tanımayan bı kız yazarmı pekı ben olam asla yazmam elın adamına canım nasılsın dıye bıde 29 yasnda cocukta deıl

İyide şuanda esinizi suclayamazsiniz ki!şimdi kızın biri bulmuş esinizi msj isteği göndermiş. Geçmişinden herhangi biri.hepimizin bir geçmişi var sonuçta. Buraya kadar normal.peki siz niye esinize sormadan teklifi kabul ediyor, sonra msjlasiyor, kızı inceliyor,detaylara iniyor,kızla o ana kadar bir iletişimi bile yokken esinizin,kendi kurduğunuz bağlantıyı birde esiniz yapmış gibi hesap soruyorsunuz!kavga ediyorsunuz! En başa dönersek;belki esiniz bu teklifi hiç kabul etmicek ve dürüst bir eş olarak yoluna devam edecekti.bunu bilemeyiz. Herşeyi siz yapmışsınız bide esinizi suclamissiniz.ve size; facem sende kalsın ara istediğini yap diyor.bence hata etmişsiniz.bu arada farkettim ki esiniz zaten Evlenmeden önceki msj lari bile görmemiş. Yani birsey yapmamış ki.

evet nısanlıydık ama ben esıme 3 saat uzaklıkta bı ıldeydım
Haklısın kızmakta tepkini de göstermişsin ama dediğim gibi ortada kanıt yok.
Ayrıca o taraklarda bezi olsa o msj isteğini elli kere görürdü daha yeni evlisiniz güzel güzel geçinin kardeşim , mutsuz etmeyin birbirinizi.

nasıl odetıcem butun gun agladım
Önce siz bunun çok çok önemli bir boşanma sebebi olduğunun farkına varın.
Eşinize cezai yaptırım uygulanabileceğinin de.
Aldatma ahlaki bir suçtur ama yasal olarak yaptırımı yoktur.
Fakat şiddetin var!
Yaşadığınızın ne denli büyük, acı verici, gurur kırıcı bir olay olduğunu idrak edin lütfen.
Gerçekten çok üzüldüm adınıza.
Derdiniz neyken, ne olmuş.
Yaptığınız şeyde hatalı olabilirsiniz fakat asla bu karşılığı almayı haketmediniz.
Ne yaparsanız yapın zaten haketmezsiniz.

Sizin yerinizde olsaydım, uzun bir süre onunla konuşmazdım.
Hiçbir şekilde aynı yatağa yatmaz, evin içinde o varken kendimi odalara kitlerdim, korkumu anlayabilmesi için.
İnsan muamelesi göremezdi benden.
Aynı zamanda kendi içimi dinler, her sinirlendiğinde benim canımı acıtabilecek adamı, ömür boyu nasıl sevebileceğimi düşünürdüm uzun uzun.
Bu süre zaafında karşı tarafta herhangi bir pişmanlık, telafi ve beni geri kazanmak için didinme görmezsem, yapacağım tek şey 6 ayı bekleyip anlaşmalı boşanmak olurdu.

bıraz fevrı davrandım sanırım bende ıttım fılan haklı olablrsnz

ılk okudugunuzda ne hısettınız ınandınızmı sız yorumlarınız ıcın cok tesekkur ederım

esım yapmıstı ben bılmıyorum canım tam oalrak
peki teşekkür ederim. konuna gelince tokat da o mesaj da hoş değil ama senden öncesinden kalan ve biten bişeyse kızın , senin eşinin evli olduğundan haberi olmayabilir. yokluuor olabilir ama evli olduğunu söylemesi lazımdı eşinin artık.

ben esımle 10 yıldr beraberım ama benden oncesı yok cocuktuk cunku

Niye karşılıklı şiddet uyguladınız birbirinize?
Konuşarak anlaşamıyor musunuz ?
Siz de üzerine yürüyüp ittirmişsiniz vs. sizinki de şiddet .
Tokat zaten onur ve gurur kırıcı .

bende ılk basta ona sıgınır gıbı oldum ama sonradan o tokat benı uzaklastrdı bıraz ıyı davranmıstım ama bu saat oldu uyayamadım guurrumdan mı ıcımın yangınındanmı bılmıyorum sımdı dedıklerını yapıcam

Niye karşılıklı şiddet uyguladınız birbirinize?
Konuşarak anlaşamıyor musunuz ?
Siz de üzerine yürüyüp ittirmişsiniz vs. sizinki de şiddet .
Tokat zaten onur ve gurur kırıcı .
evet bende yalıs yaptım cunku gozum dondu

hatta bı kız daha yazmıs evlendıkten sonra oda selam nasılsın face gezerken gordum umarım rahatsz etmemısımdır kendıne ıı bak dıe bu kım dıye sordum o teyzesının komsusunun kızymıs onu tanuyorum ben severdı dıyo onu ınkar etmıo pllotonık olrk sevıodu benı dıo ıstıosan teyzemı arayım sorym dedı aradı konustu ben yokmusum gıbı dogru soylemıs ama bu kız kım ozmn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…