tanımayan bı kız yazarmı pekı ben olam asla yazmam elın adamına canım nasılsın dıye bıde 29 yasnda cocukta deılTanımıyorum demiş işte güvenin yok mu eşine, çok abartmışsın. Adam şifresine kadar vermiş. Memleketinde kaç bin tane kadın var. Hepsini tanımak zorunda mı?
Tanışıyorlardır belki , o memlekette bulunduğu dönem sen varmıydın o nu yazmamışsın .tanımasa da bı kız canım nasılsın yazarmı sızce
bu nasıl yapılıyor?bıde esımın ısmı face yazılnca cıkmıo kapatmıstık nasıl bulduda yazdı canım fılan bılmıyorum
evet nısanlıydık ama ben esıme 3 saat uzaklıkta bı ıldeydımTanışıyorlardır belki , o memlekette bulunduğu dönem sen varmıydın o nu yazmamışsın .
esım yapmıstı ben bılmıyorum canım tam oalrakbu nasıl yapılıyor?
sız olsanız sormazmıydnız tokatı yedım otrudum ıcım yanıyor hala acıor yanagım yemınleEsin dogru soyledi soylemedi inandin inanmadin.
Olayi bir anda buyutup yedigin tokat ne olacak simdi ?!
elımde degılkı kım bu kız bulucamÇok gündeme getirip yüz göz olmayın aklına sokmayın daha yeni evlisniz
Haklısın kızmakta tepkini de göstermişsin ama dediğim gibi ortada kanıt yok.evet nısanlıydık ama ben esıme 3 saat uzaklıkta bı ıldeydım
Önce siz bunun çok çok önemli bir boşanma sebebi olduğunun farkına varın.nasıl odetıcem butun gun agladım
bıraz fevrı davrandım sanırım bende ıttım fılan haklı olablrsnzİyide şuanda esinizi suclayamazsiniz ki!şimdi kızın biri bulmuş esinizi msj isteği göndermiş. Geçmişinden herhangi biri.hepimizin bir geçmişi var sonuçta. Buraya kadar normal.peki siz niye esinize sormadan teklifi kabul ediyor, sonra msjlasiyor, kızı inceliyor,detaylara iniyor,kızla o ana kadar bir iletişimi bile yokken esinizin,kendi kurduğunuz bağlantıyı birde esiniz yapmış gibi hesap soruyorsunuz!kavga ediyorsunuz! En başa dönersek;belki esiniz bu teklifi hiç kabul etmicek ve dürüst bir eş olarak yoluna devam edecekti.bunu bilemeyiz. Herşeyi siz yapmışsınız bide esinizi suclamissiniz.ve size; facem sende kalsın ara istediğini yap diyor.bence hata etmişsiniz.
ılk okudugunuzda ne hısettınız ınandınızmı sızHaklısın kızmakta tepkini de göstermişsin ama dediğim gibi ortada kanıt yok.
Ayrıca o taraklarda bezi olsa o msj isteğini elli kere görürdü daha yeni evlisiniz güzel güzel geçinin kardeşim , mutsuz etmeyin birbirinizi.
peki teşekkür ederim. konuna gelince tokat da o mesaj da hoş değil ama senden öncesinden kalan ve biten bişeyse kızın , senin eşinin evli olduğundan haberi olmayabilir. yokluuor olabilir ama evli olduğunu söylemesi lazımdı eşinin artık.esım yapmıstı ben bılmıyorum canım tam oalrak
Yani o bir melek diyemem ama bir şeyler olsa faceden yazışmazlardı emin ol :)ılk okudugunuzda ne hısettınız ınandınızmı sızyorumlarınız ıcın cok tesekkur ederım
ben esımle 10 yıldr beraberım ama benden oncesı yok cocuktuk cunkupeki teşekkür ederim. konuna gelince tokat da o mesaj da hoş değil ama senden öncesinden kalan ve biten bişeyse kızın , senin eşinin evli olduğundan haberi olmayabilir. yokluuor olabilir ama evli olduğunu söylemesi lazımdı eşinin artık.
bende ılk basta ona sıgınır gıbı oldum ama sonradan o tokat benı uzaklastrdı bıraz ıyı davranmıstım ama bu saat oldu uyayamadım guurrumdan mı ıcımın yangınındanmı bılmıyorum sımdı dedıklerını yapıcamÖnce siz bunun çok çok önemli bir boşanma sebebi olduğunun farkına varın.
Eşinize cezai yaptırım uygulanabileceğinin de.
Aldatma ahlaki bir suçtur ama yasal olarak yaptırımı yoktur.
Fakat şiddetin var!
Yaşadığınızın ne denli büyük, acı verici, gurur kırıcı bir olay olduğunu idrak edin lütfen.
Gerçekten çok üzüldüm adınıza.
Derdiniz neyken, ne olmuş.
Yaptığınız şeyde hatalı olabilirsiniz fakat asla bu karşılığı almayı haketmediniz.
Ne yaparsanız yapın zaten haketmezsiniz.
Sizin yerinizde olsaydım, uzun bir süre onunla konuşmazdım.
Hiçbir şekilde aynı yatağa yatmaz, evin içinde o varken kendimi odalara kitlerdim, korkumu anlayabilmesi için.
İnsan muamelesi göremezdi benden.
Aynı zamanda kendi içimi dinler, her sinirlendiğinde benim canımı acıtabilecek adamı, ömür boyu nasıl sevebileceğimi düşünürdüm uzun uzun.
Bu süre zaafında karşı tarafta herhangi bir pişmanlık, telafi ve beni geri kazanmak için didinme görmezsem, yapacağım tek şey 6 ayı bekleyip anlaşmalı boşanmak olurdu.
evet bende yalıs yaptım cunku gozum donduNiye karşılıklı şiddet uyguladınız birbirinize?
Konuşarak anlaşamıyor musunuz ?
Siz de üzerine yürüyüp ittirmişsiniz vs. sizinki de şiddet .
Tokat zaten onur ve gurur kırıcı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?