ben öyle sezdim onu sezince hemen erkek arkadaşımla profil resmi yaptım.(ne olur ne olmaz yoktur ama ben yine de keseyim dedim) sonra yine kızım için birşey söylemem gerekti bana 4 gün asla cevap vermedi sonra ben senin neden böyle yaptığını biliyorum dedim hemen cevap verdi. yani öyle birşey sezdiğim an önünü kesiyorum hemen ben ihtimal vermiyorum ama böyle birşeye ama diyelim ki yapıyorsa da keserim hemen önünü istemiyorum bana yaklaşmasın. ben normal iki medeni anne baba gibi olalım istiyorum.Otkeınden kopup sana dogru mu kayıyor acaba
Dedim olabilirrrrr
birşey olmaz babası yanında diye kendimi rahatlatıyorum zaten. eskisi gibi o kadına bırakacağını zannetmiyorum, bıraksa da sanmıyorum birşey yapabileceğini.Ben sizi anladım,anneainiz ve en ince detayına kadar düşünüyorsunuz yani yerinizde olsam sanırım bende evham yapardım,ama yanında babası olacak sonuçta.
İnşallah herşey yolunda gider..
Bence gönder, bu şekilde senin için de kızın için de daha faydalı bir herif olur en azından, bir halta yarasın bari , bu durumu bozma derim , bir sorun çıkarsa o zaman basarsın yaygarayı, suanda en ufak yanlışında haksız konuma düşeceksin...kızlar merhabalar, malüm ara tatil, kızım babasına gidecek (çok istiyor kendi istediği için gönderiyorum)
içimde inanılmaz büyük bir sıkıntı var son 1,5 saattir. göndermek istemiyorum ama kızım mutlu olsun istiyorum. x ablan sana kötü davranmıştı bana öyle söylemiştin ona rağmen mı gitmek istiyorsun diye sorduğumda artık güzel davranıyor, ben küçükken kötü davranıyordu dedi.
şimdi göndermesem babasıyla kötü olucam, daha yeni insanca konuşmaya başladık. son 1 aydır filan birçok şeyini düşünmeye başladı kıyafeti için ayrı para gönderdi, okul yemehkanesini bir dönem boyu kapattı ekstra bir ihtiyacı olup olmadığını sık sık soruyor hatta evde buzdolabımız bozuldu, son 1 ay önce geldiğinde alışveriş yapıcam demişti buzdolabım bozuk ben bu hafta buzdolabı alıcam o yüzden birşey alamıyorum eve, birşey alma dedim diye gidip bize buzdolabı siparişi vermiş. garip ama böyle davranıyor son zamanlarda. neyse bu şekildeyken de göndermemezlik yapamam haliyle. kötü olmak istemiyorum kızım için aramızın normal bir şekilde olmasını istiyorum çünkü kızım üzülüyor. tembih ettim x abla eğer sana kızarsa yada seni rahatsız edecek bir durum olursa babana hemen söyle ve ona da babama anneme söylerim seni de diye tembihledim. bu saatten sonra yan gözle bile bakacağını düşünmüyorum ki öyle bir durum olursa ilk işim oraya gidip saçını başını yolmak olacak.
ama ben çok sıkılıyorum niye böyleyim ya
Neler yaşadınız ne yaşattı bılemıyorum konularına hakim degılımben öyle sezdim onu sezince hemen erkek arkadaşımla profil resmi yaptım.(ne olur ne olmaz yoktur ama ben yine de keseyim dedim) sonra yine kızım için birşey söylemem gerekti bana 4 gün asla cevap vermedi sonra ben senin neden böyle yaptığını biliyorum dedim hemen cevap verdi. yani öyle birşey sezdiğim an önünü kesiyorum hemen ben ihtimal vermiyorum ama böyle birşeye ama diyelim ki yapıyorsa da keserim hemen önünü istemiyorum bana yaklaşmasın. ben normal iki medeni anne baba gibi olalım istiyorum.
Yok şans vermem kesinlikle. Benim güzel giden nir ilişkim var o olmasa bile şans vermem zaten.Neler yaşadınız ne yaşattı bılemıyorum konularına hakim degılım
Icınde ne yaşıyorsun bılemıyorum
O yuzden genel Bi yorum yapıcam
Belki şans verebilirsin bıseyler ayyuka cıkarsa
Evet ben şuan böyle memnunum,böyle devam etsin bir sorun olmaz zaten. Kızım mutluysa ben zaten mutluyumBence gönder, bu şekilde senin için de kızın için de daha faydalı bir herif olur en azından, bir halta yarasın bari , bu durumu bozma derim , bir sorun çıkarsa o zaman basarsın yaygarayı, suanda en ufak yanlışında haksız konuma düşeceksin...
Kesinlikle düşünmeyin kötüyü babası da ilgilenecektir koruyacaktır zatenÇok teşekkür ederim çok tatlısınızevet umarım öyle olur kafam dağılır benim de
Benim kızım da babasına gitmek istemiyor kesinlikle. Babası kendi ailesiyle yaşıyor, anne babasıyla yani, yeniden evlenmedi. Ve kızım da o evi o ortamı hiç sevmiyor. Babası çok seviyor kızımı çok ilgileniyor ama kızım hep geri duruyor. Zorlamıyorum gitmesi için. Bazen gidebilirsin annecim, sana değişiklik olur diyorum. Benim arabam yok, o seni gezdirir diyorum ama nafile.. Zaten akıllı saati var kendisi ifade ediyor gitmek istemediğini. Ben aralarına hiç dahil olmuyorum. Siz de akıllı saat düşünebilirsiniz, kaç yaşında çocuğunuz? Rahatsız hissettiği zamanlarda sizi arar, siz de ararsınız, ses tonundan bile keyfini anlarsınız.kızlar merhabalar, malüm ara tatil, kızım babasına gidecek (çok istiyor kendi istediği için gönderiyorum)
içimde inanılmaz büyük bir sıkıntı var son 1,5 saattir. göndermek istemiyorum ama kızım mutlu olsun istiyorum. x ablan sana kötü davranmıştı bana öyle söylemiştin ona rağmen mı gitmek istiyorsun diye sorduğumda artık güzel davranıyor, ben küçükken kötü davranıyordu dedi.
şimdi göndermesem babasıyla kötü olucam, daha yeni insanca konuşmaya başladık. son 1 aydır filan birçok şeyini düşünmeye başladı kıyafeti için ayrı para gönderdi, okul yemehkanesini bir dönem boyu kapattı ekstra bir ihtiyacı olup olmadığını sık sık soruyor hatta evde buzdolabımız bozuldu, son 1 ay önce geldiğinde alışveriş yapıcam demişti buzdolabım bozuk ben bu hafta buzdolabı alıcam o yüzden birşey alamıyorum eve, birşey alma dedim diye gidip bize buzdolabı siparişi vermiş. garip ama böyle davranıyor son zamanlarda. neyse bu şekildeyken de göndermemezlik yapamam haliyle. kötü olmak istemiyorum kızım için aramızın normal bir şekilde olmasını istiyorum çünkü kızım üzülüyor. tembih ettim x abla eğer sana kızarsa yada seni rahatsız edecek bir durum olursa babana hemen söyle ve ona da babama anneme söylerim seni de diye tembihledim. bu saatten sonra yan gözle bile bakacağını düşünmüyorum ki öyle bir durum olursa ilk işim oraya gidip saçını başını yolmak olacak.
ama ben çok sıkılıyorum niye böyleyim ya
akıllı saat alıcam evet okulda yasak diye almadım ben yoksa aklımda aslında. 7 yaşına girecek kızım. sizin kızınız kaç yaşında? geçen yaza kadar benim kızım da asla gitmek istemiyordu. ama son zamanlarda çok özledim filan diyor dün çok heyecanlıydı ilk defa benden bu kadar kolay ayrıldı. giderken sarılmayı unuttu ben çağırdım sarıl bana diye :) değişiyor belki de yaşla alakalı birşey. bence sizin de geçecek.Benim kızım da babasına gitmek istemiyor kesinlikle. Babası kendi ailesiyle yaşıyor, anne babasıyla yani, yeniden evlenmedi. Ve kızım da o evi o ortamı hiç sevmiyor. Babası çok seviyor kızımı çok ilgileniyor ama kızım hep geri duruyor. Zorlamıyorum gitmesi için. Bazen gidebilirsin annecim, sana değişiklik olur diyorum. Benim arabam yok, o seni gezdirir diyorum ama nafile.. Zaten akıllı saati var kendisi ifade ediyor gitmek istemediğini. Ben aralarına hiç dahil olmuyorum. Siz de akıllı saat düşünebilirsiniz, kaç yaşında çocuğunuz? Rahatsız hissettiği zamanlarda sizi arar, siz de ararsınız, ses tonundan bile keyfini anlarsınız.
inşallah, sanırım psikolojik tedavi görüyor. dün geldi çok sakin çok mülahyimdi. birde fazlaca kilo almış ilk defa böyle kilolu gördüm. 100 kilo oldu heralde, o yüzden tahminimce ilaç kullanıyor bu değişimi de bu yüzden olabilir.Kesinlikle düşünmeyin kötüyü babası da ilgilenecektir koruyacaktır zaten
Olsun önünde sonunda babası herkesten daha çok koruyacaktır İnşallah çok güzel vakit geçirir kızıyla ona da iyi gelir demek ki çok bunalmış demek ki çok bunalmışinşallah, sanırım psikolojik tedavi görüyor. dün geldi çok sakin çok mülahyimdi. birde fazlaca kilo almış ilk defa böyle kilolu gördüm. 100 kilo oldu heralde, o yüzden tahminimce ilaç kullanıyor bu değişimi de bu yüzden olabilir.
inşallahOlsun önünde sonunda babası herkesten daha çok koruyacaktır İnşallah çok güzel vakit geçirir kızıyla ona da iyi gelir demek ki çok bunalmış demek ki çok bunalmış
Jameya akıllı saati var mı kızının? Yoksa muhakkak al bir tane tak koluna. İstediğin zaman ararsın, o üzülür, rahatsiz olursa o arar seni,aklın kalmaz.valla çocuk sahibi olmak dert demek ya :) anneliğim sorgulanmasın ama bak şimdi kendimi yiyip bitiricem. kadına aşırı uyuz oluyorum ve çocuğumun etrafında görmek duymak istemiyorum ama buna engel olamam yani. kendmi yiyip bitiriyorum o yellızu yolmamak için ki bu konuda da haklıyım. iyi niyetli bir kadın olmadığı ortada ve ben bunu kafama takmakta haklıyım. çocuk böyle birşey söyledi ve az şiddet çok şiddet yoktur yeltenmesine bile çıldırıyorum. adını duyunca bile tüylerim diken diken oluyor nasıl olmasın? kaldı ki bu konunun da eski kocamla ilgisi yok hemen gelip başladılar.
O da olabilir evet ara ara söylüyor zaten. Geçen gün babamı seviyor musun diye sordu bende tabiki seviyorum arkadaşız biz dedim. Ay bilmiyorum çok tembihledim bu konuda yalan söyleme çok yanlış diye her seferinde yaptı ama önceden diyor. Mesela gitmeden x abla da olucak mı diye sordu olucak annecim dedim birşey yapmaz dimi dedi. Yaşanmamış olsa bunları da düşünmez ki.Jameya hoş geldin. Gittiğinde geri geleceğini biliyordum. Geldikten sonrada ne zaman konu açacak diye bekledim. Neyse kızının kadından bir sıkıntı yaşadığına inanmamıştım, bu konuda doğrulanmış oldu. Gerçekten öyle bir şey olsa gitmek istemezdi.
Kızının derdi senin babasıyla birleşmendi. Hatta konusunu bile açmıştın . Baktı istediği olmuyor,şimdi iyi davrandığını söyleyerek babasına gitmek istedi.
Akıllı saat baktım evet,okul İçin de gittiği zamanlar İçin de ama okulda yasak olduğu İçin erteledim. Ama alıcam en azından gittiğinde takar o şekilde ararız birbirimizi daha iyi olur.Jameya akıllı saati var mı kızının? Yoksa muhakkak al bir tane tak koluna. İstediğin zaman ararsın, o üzülür, rahatsiz olursa o arar seni,aklın kalmaz.
Kimsenin insafına da kalmaz çocuģunla konuşman.
Önceki konunda bahsetmistin kötü davranıyordu sanırım sevgilisi kızına,hak verdim kaygına ama babasını da hayatından çıkarmanız mümkün değil,haliyle gidecek gelecek babası ile görüşecek yani. Düzelme var zaten babasında da ,sakin ol,güzel olur inşallah kızın ićinde. Akıllı saat konusunu da değerlendir muhakkak bence.
Gitti gitti gayet keyifli gitti hemde. Giderken bana sarılmayı bile unuttu,böyle olmasını hep istedim :) babasına giderken heyecanlanmasın. Valla ne oldu bende bilmiyorum ama sanırım psikolojik tedavi görüyor olabilir bu değişim gerçekten normal değil :)Jameya bacimsu, konuyu yeni görüyorum, nolmus senin ex herife yahu, başına taşlar mi düşmüş?
Konuyu cuma acmissin, kizini coktan gondermissindir, durumlar nasil?
Aa cok sevindim, kizinin babasi en nihayetinde o iyi olursa kızında iyi olur sende huzurla gönderirsin. Allah bozmasin, minnoşun mutlu olmasından daha onemli ne var zaten.Gitti gitti gayet keyifli gitti hemde. Giderken bana sarılmayı bile unuttu,böyle olmasını hep istedim :) babasına giderken heyecanlanmasın. Valla ne oldu bende bilmiyorum ama sanırım psikolojik tedavi görüyor olabilir bu değişim gerçekten normal değil :)