inanılmaz canım sıkılıyor

Otkeınden kopup sana dogru mu kayıyor acaba

Dedim olabilirrrrr
ben öyle sezdim onu sezince hemen erkek arkadaşımla profil resmi yaptım.(ne olur ne olmaz yoktur ama ben yine de keseyim dedim) sonra yine kızım için birşey söylemem gerekti bana 4 gün asla cevap vermedi sonra ben senin neden böyle yaptığını biliyorum dedim hemen cevap verdi. yani öyle birşey sezdiğim an önünü kesiyorum hemen ben ihtimal vermiyorum ama böyle birşeye ama diyelim ki yapıyorsa da keserim hemen önünü istemiyorum bana yaklaşmasın. ben normal iki medeni anne baba gibi olalım istiyorum.

Ben sizi anladım,anneainiz ve en ince detayına kadar düşünüyorsunuz yani yerinizde olsam sanırım bende evham yapardım,ama yanında babası olacak sonuçta.
İnşallah herşey yolunda gider..
birşey olmaz babası yanında diye kendimi rahatlatıyorum zaten. eskisi gibi o kadına bırakacağını zannetmiyorum, bıraksa da sanmıyorum birşey yapabileceğini.

Bence gönder, bu şekilde senin için de kızın için de daha faydalı bir herif olur en azından, bir halta yarasın bari , bu durumu bozma derim , bir sorun çıkarsa o zaman basarsın yaygarayı, suanda en ufak yanlışında haksız konuma düşeceksin...

Neler yaşadınız ne yaşattı bılemıyorum konularına hakim degılım
Icınde ne yaşıyorsun bılemıyorum

O yuzden genel Bi yorum yapıcam
Belki şans verebilirsin bıseyler ayyuka cıkarsa

Neler yaşadınız ne yaşattı bılemıyorum konularına hakim degılım
Icınde ne yaşıyorsun bılemıyorum

O yuzden genel Bi yorum yapıcam
Belki şans verebilirsin bıseyler ayyuka cıkarsa
Yok şans vermem kesinlikle. Benim güzel giden nir ilişkim var o olmasa bile şans vermem zaten.

Evet ben şuan böyle memnunum,böyle devam etsin bir sorun olmaz zaten. Kızım mutluysa ben zaten mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…