inanılmaz canım sıkılıyor

Ilaçlar kilo aldırmıyor, ben kullanirken güzel kilo vermiştim.

Benim kızım da 7 yaşında Gitmek istemiyor ama gergin bi durum yok yani babası da sorun etmiyor. Zorlamıyoruz hiçbir şeye. Kızım nasıl isterse öyle oluyor. Ama ben hem kendime bireysel vakit ayırmak adına hem de babasıyla vakit geçirmesini istediğim için arada bi sıkıldıysan ara annecim diyorum, ama hep hayır diyor.. Ailesi çok sorunlu insanlar, evleri hep kavga, gürültü, kaos. Babası iyi ilgilense de kızım o ortamı istemiyor.. Yine de babasıyla bağları zayıflamasın diye buna çok dikkat edeceğim. İnşallah benim kızım da böyle güle oynaya seve seve babasıyla vakit geçirir

ben çok çabaladım ikisinin arasının iyi olması için. valla burda açtığım tüm konular bu çabam yüzümdendi, şimdi düzeldi kızım da babasına karşı düzeldi. umarım böyle devam ederler. sende arada köprü olmaya çalış kızın için bence önemli birşey bu. babası hakkında hep güzel konuş. ben mesela her fırsatta babasını sevdiğimi söylüyorum kendisinden nefret ettiğim zamanlarda bile düşünün. öyle öyle düzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…