inanılmaz canım sıkılıyor

Jameya bence sevinmelisin babasının ilgilenmesine Şuan böyle olmasına çok mutlu oldum,her şey iyi olsun,sen de iyi ol lütfen bugünün en güzel haberi senin konunu okumak oldu ,babasının böyle iyi anlamda değişmesine mutlu oldum gerçekten.Prenses kızın için evhamı bırak

seviniyorum çok heyecanlı olmasına. uzun zamandır böyle değildi gitmek istemiyordu. umarım güzel vakit geçirir

Bırak gitsin eğer çocuğuna ve size iyi davranıyor ihtiyaçlarını karşılıyorsa iyi bağları olsun kızında mutlu olsun. Sende kendine nefes alma hakkı tanı lütfen kafanı dağıt kuaföre git arkadaşlarınla kahve keyfi yap alışverişe git kısa bir mıla sanada iyi gelecek

evet öyle yapıcam. erkek arkadaşımla vakit geçiricem bol bol, dövme yaptırıcam, arkadaşlarımla buluşucam. bana da iyi gelecek

Babasinin buzdolabı vs almasindan ziyade cocugun bunu istemesi onemli. Ama babasinin degismeside elbette olumlu. Çünkü ortak cocugunuz var ve siz aslinda bu anlamda hep bir takim gibi cocugunuz hakkinda karar vb durumlari birlikte yoneteceksiniz. Bence gonderin kadin bir sey yapmaz artik diye siz yazmissiniz. Babasida zaten daha bi gozlemler. Cocugada tembih etmissiniz. Once Allah a sonra babasina emanet edeceksin.

evet değişmesi güzel. çnceden benimle inatlaşma durumu vardı ne dersem tersini söylerdi şimdi her konuda daha ılımlı yaklaşıyor daha ciddiye alıyor söylediklerimi. kızımın gitmek istemesi de güzel elbette seviniyorum bu duruma. kadının da daha temkinli davranacağını düşünüyorum zaten bu saatten sonra yan gözle bile bakacağını zannetmiyorum. umarım keyifli olur

O zaman hic bi sorun yok Allah in izniyle

Aradaki buzların erimesine sevindim. Her ne kadar ayrı da olsanız evlat için bir ömür iletişimde olacaksınız. Sizin, ayrı olsanız dahi birbiriniz ile kurduğunuz ilişki evladınızın da hayatının büyük bir kısmına yön verecek.
Evladınız hayatınızın merkezinde. Oluşabilme ihtimali olan tüm senaryolar sizi nasıl çileden çıkarır tahmin edebiliyorum.
Eski eşiniz belli ki artık belirli bir olgunluğa erişmiş ve kaostan uzak yaşamak istiyor.
Şimdi bütün bu düşünceleri bir kenara bırakın ve kızınız ile son dakikaları güzel geçirin.

bu zamana kadar istediğim zaten buydu bunun için uğraşıyordum. ben bıraktım uğraşmayı bu sefer o düzeldi. böyle olmasına da sevindim açıkçası tartışmak yada polemiğe girmek çok yorucuydu. ben hayatımda huzurlu bir insanım kaostan uzak ssakin bir hayatım var. beni çileden çıkaran durum da buydu sürekli bir tartışma içerisindeydi. inanın boşandığımdan beri tartıştığım tek insan o. sürekli konu açmamın sebebi de buydu çünkü bu durum beni huzursuz ediyordu. şuan mutluyum, insan gibi konuşabiliyoruz. umarım böyle devam eder kızımız için dediğiniz gibi çok önemli birşey bu.

3 yaşındaki oğlum bütün gün totomdan ayrılmaz gider gelir annecim seni çok seviyorum, tuvalette olsam kapıya vurur annecim seni çok özledim. Ama gel gör ki akşam uyuma vakti tam bir baba aşığı yerlere yatar babamla uyuyacam diye ulan ben gün içinde naaptım da bu benle uyumak istemiyor diye kendimi yerim düşüne düşüne çocuklar için babanın yeri gerçekten ayrı.
Babasından adamlık görsün, sevgi görsün ki ileride bir gülüşe bir güzel söze kanmasın.
Adınıza çok sevindim. Dilerim hep böyle huzur olur.

tamam bebişim bir tık rahatladım sanki :)) konuşmazsam içimde patlayacaktı.
normaldir annesisiniz çünkü zamanında kötü davrandığından da haberdar olduğunuz için
ama büyüdü annesi iyiyi kötüyü ayırt eder ve size söyler endişe etmeyin Allah a emanet
hazır herşey bu kadar düzelmişken bozulmasın tekrar

evet huzursuz oluyorum o kadınla yan yana gelmesinden dolayı ama yapacak birşey de yok artık. babasıyla keyifli vakit geçirir umarım ona ihtiyacı var çünkü. valla benim tarafımdan bozulmaz daha böyle davrandığı sürece.

ben babasız büyüdüğüm için anlayabiliyorum o eksikliği. o eksikliği yaşasın da istemem şahsen. bakalım böyle ilerler umarım.
ne güzel babasıyla uyusun boşverin :)) babacı olmak güzel bir çocuk için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…