inanılmaz canım sıkılıyor

Tamamen annelik iç güdüsü aslında çok normal. Bir hafta hemen gelir geçer zaten telaşlanmayın çocuk bişey olursa söyler zaten ayriyeten bu durumu baba ile de konuşun baba uyarsın bir daha olmaz.

ktöü davranmak derken ? nasıl davrandı babası gecmıste ?

cocugunuz kac yasında ?

kotu davrandı dedıgı donemde kac yasındaydı ?

x abla dedıgı yenı esı mı ? kotu davranan o muydu anlayamadım

ktöü davranmak derken ? nasıl davrandı babası gecmıste ?

cocugunuz kac yasında ?

kotu davrandı dedıgı donemde kac yasındaydı ?
babası değil geçen yaz gittiğinde babasının sevgilisinin koluna vurduğunu ve kötü davrandığını söylemişti. sonra birkaç kez daha sordum, önceden yaptı dedi yani daha küçükken yapmış. aradan zaman geçtikçe sordum tekrar tekrar, hep önceden kötü davranıyordu artık davranmıyor diyor. koluna nasıl vurduğunu sorduğumda da hafifçe gösteriyor.

Tamamen annelik iç güdüsü aslında çok normal. Bir hafta hemen gelir geçer zaten telaşlanmayın çocuk bişey olursa söyler zaten ayriyeten bu durumu baba ile de konuşun baba uyarsın bir daha olmaz.
babasına şuna bu konuyu açıp germek istemiyorum ama o günden sonra zaten bu değişimler oldu kızına karşı da bana karşı da. ben aslında bu olaya bağladım biraz da.

hep bırlıktesınız, ondan ayrılmak zor gelıyordur

ayrıca hem babası ıle ılıskınız de sıkıntılı gecmıs, yenı saglıklı bır ıletısım donemındesınız

yanı aslında karısık duyguların esırı oluyorsunuz acaba orda rahat edecek mı, acaba gıtsın mı vs dusunup kendınızı doldurmayın

ve sunu unutmayın ki anne baba evlı dahi olsa, babadan alınan her eksık duygu, kadın olarak ılerde hayatını etkıleyecek, onun gelecegı ıcın aslında bugun sızın dogru olanı yapıyorsunuz

sevgilisi aynı evde yaşadığı kadın. evet o
sız , eskı esınıze durumdan bahsedın medenı ve sakın bır dille ve bu bır yalan ya ıftıradır dıye dusunmeyecegını sanıyorum enazından

ve en onemlısı kızınıza o guvenı verın, bırsey yapamaz, yaparsa babana bana soyle hemen gıbısınden soylemlerı de yaptıgınız ıcın sorun cıkacagını sanmıyorum ama sız takıpte kalın, ve bırsey olursa canına okuyun

evet farkındayım o yüzden bu zamana kadar gitmek istemediği zamanlarda bile elimden geleni yaptım sevsin yada ısınsın diye. hep güzel bahsettim onu sevdiğini söyledim ki eksik olmasın. biraz daha iyiyim şuan.çok teşekkür ederim

ben babasına olayı duyduğumda söyledim, o zaman tepki vermişti asla öyle birşey yapmaz filan demişti benimle tartışmıştı mahkemeye vericem iftira atıyorsın filan demşti, aradan uzun süre geçmeden bu düzelmeler oldu işte. sanırım ciddiye de almış olabilir yani ihtimalleri dahilinde demek ki bu düzelme oldu. kızıma da tembih ettim sana kimse kötü davranamaz davranırsa hemen babana söylüyorsun ve bana da söylüyorsun diye. tamam dedi.

ben cidden anlamıyorum. elbette çok sevmesini bekleyemeyiz, belkı kıskanclık yapıyor kadın belkı cocuga karsı merhametı cok olmayan ınsanlardan. elbette dogru davranıslar degıl bunlar ama sonucta babaya ıhtıyac duyan bır cocuk soz konusu, hatta cocuk yaramazlık yapsa dahı bır kac gunluk sey ıcın bıle ınsan dayanmalı. o kadar empatı, o kadar merhamet sahıbı olamayacaksak bız nıye ınsanız dıyoruz kendımıze. hatta ovundugumuz anac ruhumuz, ıyı kı kadınız dıyoruz yahu

kadının çok sevmesini beklemiyorum zaten. ben kendi çocuğumdan başka çocuk sevmem empati yapabiliyorum bu konuda. ama elini kolunu sıkmaya hakkı yok sevmiyor yada haz etmiyor diye. kıskandığı da bariz ortada ama o zaman kusura bakmasın çöpsüz üzüm bulsun kendine çocuklu adamla ne işin var derler insana. ve ben zaten gönderiyorum her zaman. babasına ihtiyacı var diye düşünerek hareket ediyorum.

ya şu konuda da kadına gelip eski kocanı dert etmişsin demeyin hanımlar, ayıptır
üst üste farklı içerikteki konularında ben de eski kocasına kafayı taktığını düşünmüştüm
yine adamla alakalı konu açsa aynı şeyi düşünürüm
ama bu konuda jameya'nın bahsettiği şey, konunun odak noktası kızı.
bence evhamlanmakta da gayet haklı. ben anne olsam ben de çocuğumun babasının sevgilisiyle aynı evde olmasını aynı ortamda olmasını istemem. hele ona kötü davranmış bir kadınla asla aynı ortama sokmam
kadını öldürmezsem iyidir yani bu yüzden
valla bazen açılan konuları gördükçe iyi ki çocuk sahibi değilim diyorum

aynen çocuğa mutlaka tembihle kadın kötü bişey yaparsa hemen babasına söylesin
sakın saklamasın
babaya söylemeyip gelip sana anlatmasın
koşa koşa babasına söylemesi lazım
sen sonradan babasına anlatsan iftira atıyorsun falan der o karakterde bi adam senin eski kocan
ama çocuk söylerse inkar edemez kimse
çok çok sıkı tembihle kızını.

valla çocuk sahibi olmak dert demek ya :) anneliğim sorgulanmasın ama bak şimdi kendimi yiyip bitiricem. kadına aşırı uyuz oluyorum ve çocuğumun etrafında görmek duymak istemiyorum ama buna engel olamam yani. kendmi yiyip bitiriyorum o yellızu yolmamak için ki bu konuda da haklıyım. iyi niyetli bir kadın olmadığı ortada ve ben bunu kafama takmakta haklıyım. çocuk böyle birşey söyledi ve az şiddet çok şiddet yoktur yeltenmesine bile çıldırıyorum. adını duyunca bile tüylerim diken diken oluyor nasıl olmasın? kaldı ki bu konunun da eski kocamla ilgisi yok hemen gelip başladılar.

valla defalarca söyledim sen direk koşa koşa söyle diye ben söyleynce bana inanmıyor dedim tamam dedi. bakalım umarım olmaz öyle birşey vallahi bu sefer elimde kalır.

Size içinizde ki sıkıntının geçmesi için dua ettim . Hiçbir sıkıntı olmaz Allah'ın izniyle zaten çocuğunuz aklı başında herşeyi anlatabilir bişey olursa . Umarım keyifli vakit geçirirler sizde yalnızken arkadaş ve ailenizle beraber olun

valla defalarca söyledim sen direk koşa koşa söyle diye ben söyleynce bana inanmıyor dedim tamam dedi. bakalım umarım olmaz öyle birşey vallahi bu sefer elimde kalır.
eğer öyle bişey olursa gerçekten çok büyük tepki vermen gerekir
sakin kalmak mümkün mü ya?
ortalığı ayağa kaldıracaksın herkesin huzurunu kaçıracaksın
ne demek yani az şiddet çok şiddet diye bir şey tabii ki yok
bas bas bağırıyoruz koskoca insanlara bile, en ufak bir şiddette mutlaka sesinizi çıkarın diye
ben evlerini basarım valla kimse de tutamaz beni mahvederim öldürürüm o kadını
hayret bişey ya elin kapatması benim evladıma şiddet uygulayacak ben de evimde kuzu gibi oturucam ona dünyayı dar etmicem öyle mi?
hadi canım!!!

Valla fena yaparım çok net. Şimdiden kendimi hazırladım zaten beklemedeyim 1 hafta sonra geldiğinde görücem anlatacak. Umarım yeltenmez yan gözle bakmaya bile sessiz kalmam o derece ortalığı ayağa kaldırırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…