inanılmaz canım sıkılıyor

Çok teşekkür ederim çok tatlısınız evet umarım öyle olur kafam dağılır benim de

Senı cok ıyı anlıyorum basından berı konularına da hakımım. Bosanmadım ama bnde anneyım ve kaygılarını hissedebiliyorum. Insan evladı hasta bıle okucaksa bnm tanımda olsun dıyor. Sankı yanında olmayınca kotu sey yasıycak gıbı oluyor nıtekım eskı esinin hayatına gıren kısı yada ksıler oyle boyle yanlıs davranısta bulundu ve bulunma ıhtımalı de var... Sen evladına dogru yu yanlısı anneden bısey saklanmıycanı ogret ve bırsey anlatıncada normal tepkıker verkı hıc bır zmn saklamasın annesı oldugun kadar da oda babası sureklı bu dusuncelerle kendını sıkma

valla defalarca söyledim sen direk koşa koşa söyle diye ben söyleynce bana inanmıyor dedim tamam dedi. bakalım umarım olmaz öyle birşey vallahi bu sefer elimde kalır.
Kızına da vurursa sıkarsa gıbı degılde rahatsız oldugun canının yandıgı hosuna gıtmeyen bır durum olursa babana anlat anlatamıyorsand telefon ac babanın yanında bna anlat kımse senı uzemez kıramaz korkma saklama ben varken korkutmalrına ızın verme gıbı soylemler daha ıyı olur. Hem hayal gucunde olayı buyutemez hemde hangı konu olursa olsun her rahatsızlığını sna anlatır sakın vurma gıbı olay olursa kızına yansıtmadan tepkı ver. Bu sefer sen uzulup veya sinirlenip fevri davranış yaparsan bundan korkup anlatmaz. Bn hallederim konusurum yanındayım olayı cozerız gıbı soguk kanlı ve ılgılı davranıs daha ıyı olur.

Evet öyle dedim,rahatsız olduğun hoşuna gitmeyen,canın yanarsa yada seni korkutacak birşey yaparsa babana Hemen söyle bana da söyle dedim. Söyler zaten saklayacağını düşünmüyorum ama biraz önce bile üzerini değiştirirken x abla olabilir belki arabada,birşey olmaz dimi diye soruyor sonra da ama olmaz artık bana güzel davranıyor siyor. Demek ki o olayı patlattığından beri daha iyi davranıyorsa çocuğun dikkatini çekmiş.

Teşekkür ederim kuzum anladığın İçin

Iyı olmus demekkı blkı eskı esınde bıraz ustune gıtmıstır de sana bellı etmıyordur .. Zaten senın eskı esıne takıntı yaptıgın hıssını bn almadım hıc. Kadınsal o anki dertleşme olarak konuların hıc sıkma canını. Senin derdin hep kızındı.. Oda cokguzl buyuyor aklı basında bilinçli bır sekılde.. Kimsenin senı uzmesine ızın verme.

muhtemelen gitti bana yansıtmadı evet bende böyle dfüşündüm yoksa bu ani değişimi imkansızdı.benim derdim hep kızım evet isteyen inanmasın. tek derdim kızımın iyi olması her iki tarafla da mutlu olması. başka bir derdim de amacım da yok. eski eşime takıntılı olmam için bana güzel bir evlilik yaşatması lazım ben aklıma geldikçe bile üzülüyorum yaşattığı şeyleri. nasıl takıntı yapayım.

Jameya Esimin eski esi diye bir konu vardi o konudaki eski es sen olabilir misin diye dusunmedim desem yalan olur.

Jameya bence canını sıkma hazır eski eşin de düzelmişken şöyle bi iç huzurun gelsin derim buzdolabı meselesi falan olumlu gelişmeler sen de düşmanca değil de işbirlikçi şekilde yaklaşırsan pozitif olursan eski eş de sen de bu süreci iyi yönetmiş olursunuz, kızınız da bundan olumlu anlamda beslenir

ya gemel bir sıkıntı galiba içimdeki. ona bağlamış da olabilirim gittiler kızımı aldı bende oturup ağlıyorum ama neye ağladığımı da anlamıyorum pozitifim iyi yaklaşıyorum hatta oturdu biraz sohbet ettik. şuan çok şükür arkadaş gibiyiz kızım da bunu görünce çok seviniyor. olumlu anlamda beslenmesini çok istiyorum kesinlikle.

yok kız değilim ben sömürmüyorum ki eski eşimi birşey istemiyorum kızına kıyafet alsın ihtiyaçlarını düşünsün yeter.

O kadinin da somurdugunu dusunmuyorum sonucta bu cocuk ne yiyip ne iciyor ki nafakayi fazla goruyor. Sadece ayakkabi detayi ve senin de boyle bir konunun olmasi acaba mi dedirtti.

O kadinin da somurdugunu dusunmuyorum sonucta bu cocuk ne yiyip ne iciyor ki nafakayi fazla goruyor. Sadece ayakkabi detayi ve senin de boyle bir konunun olmasi acaba mi dedirtti.
dur bir daha okuyayım ama sanmıyorum valla. bana verilen nafaka tutarı 4500 orda asgari ücretten bir tık üstte dedi 23 bin görmüştüm. he kadına öyle söylemiş de olabilir dkgkdgdgkj

Ben sizi anladım,anneainiz ve en ince detayına kadar düşünüyorsunuz yani yerinizde olsam sanırım bende evham yapardım,ama yanında babası olacak sonuçta.
İnşallah herşey yolunda gider..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…