Çok teşekkür ederim çok tatlısınızSize içinizde ki sıkıntının geçmesi için dua ettim . Hiçbir sıkıntı olmaz Allah'ın izniyle zaten çocuğunuz aklı başında herşeyi anlatabilir bişey olursa . Umarım keyifli vakit geçirirler sizde yalnızken arkadaş ve ailenizle beraber olun
Senı cok ıyı anlıyorum basından berı konularına da hakımım. Bosanmadım ama bnde anneyım ve kaygılarını hissedebiliyorum. Insan evladı hasta bıle okucaksa bnm tanımda olsun dıyor. Sankı yanında olmayınca kotu sey yasıycak gıbı oluyor nıtekım eskı esinin hayatına gıren kısı yada ksıler oyle boyle yanlıs davranısta bulundu ve bulunma ıhtımalı de var... Sen evladına dogru yu yanlısı anneden bısey saklanmıycanı ogret ve bırsey anlatıncada normal tepkıker verkı hıc bır zmn saklamasın annesı oldugun kadar da oda babası sureklı bu dusuncelerle kendını sıkmakızlar merhabalar, malüm ara tatil, kızım babasına gidecek (çok istiyor kendi istediği için gönderiyorum)
içimde inanılmaz büyük bir sıkıntı var son 1,5 saattir. göndermek istemiyorum ama kızım mutlu olsun istiyorum. x ablan sana kötü davranmıştı bana öyle söylemiştin ona rağmen mı gitmek istiyorsun diye sorduğumda artık güzel davranıyor, ben küçükken kötü davranıyordu dedi.
şimdi göndermesem babasıyla kötü olucam, daha yeni insanca konuşmaya başladık. son 1 aydır filan birçok şeyini düşünmeye başladı kıyafeti için ayrı para gönderdi, okul yemehkanesini bir dönem boyu kapattı ekstra bir ihtiyacı olup olmadığını sık sık soruyor hatta evde buzdolabımız bozuldu, son 1 ay önce geldiğinde alışveriş yapıcam demişti buzdolabım bozuk ben bu hafta buzdolabı alıcam o yüzden birşey alamıyorum eve, birşey alma dedim diye gidip bize buzdolabı siparişi vermiş. garip ama böyle davranıyor son zamanlarda. neyse bu şekildeyken de göndermemezlik yapamam haliyle. kötü olmak istemiyorum kızım için aramızın normal bir şekilde olmasını istiyorum çünkü kızım üzülüyor. tembih ettim x abla eğer sana kızarsa yada seni rahatsız edecek bir durum olursa babana hemen söyle ve ona da babama anneme söylerim seni de diye tembihledim. bu saatten sonra yan gözle bile bakacağını düşünmüyorum ki öyle bir durum olursa ilk işim oraya gidip saçını başını yolmak olacak.
ama ben çok sıkılıyorum niye böyleyim ya
Kızına da vurursa sıkarsa gıbı degılde rahatsız oldugun canının yandıgı hosuna gıtmeyen bır durum olursa babana anlat anlatamıyorsand telefon ac babanın yanında bna anlat kımse senı uzemez kıramaz korkma saklama ben varken korkutmalrına ızın verme gıbı soylemler daha ıyı olur. Hem hayal gucunde olayı buyutemez hemde hangı konu olursa olsun her rahatsızlığını sna anlatır sakın vurma gıbı olay olursa kızına yansıtmadan tepkı ver. Bu sefer sen uzulup veya sinirlenip fevri davranış yaparsan bundan korkup anlatmaz. Bn hallederim konusurum yanındayım olayı cozerız gıbı soguk kanlı ve ılgılı davranıs daha ıyı olur.valla defalarca söyledim sen direk koşa koşa söyle diye ben söyleynce bana inanmıyor dedim tamam dedi. bakalım umarım olmaz öyle birşey vallahi bu sefer elimde kalır.
Evet öyle dedim,rahatsız olduğun hoşuna gitmeyen,canın yanarsa yada seni korkutacak birşey yaparsa babana Hemen söyle bana da söyle dedim. Söyler zaten saklayacağını düşünmüyorum ama biraz önce bile üzerini değiştirirken x abla olabilir belki arabada,birşey olmaz dimi diye soruyor sonra da ama olmaz artık bana güzel davranıyor siyor. Demek ki o olayı patlattığından beri daha iyi davranıyorsa çocuğun dikkatini çekmiş.Kızına da vurursa sıkarsa gıbı degılde rahatsız oldugun canının yandıgı hosuna gıtmeyen bır durum olursa babana anlat anlatamıyorsand telefon ac babanın yanında bna anlat kımse senı uzemez kıramaz korkma saklama ben varken korkutmalrına ızın verme gıbı soylemler daha ıyı olur. Hem hayal gucunde olayı buyutemez hemde hangı konu olursa olsun her rahatsızlığını sna anlatır sakın vurma gıbı olay olursa kızına yansıtmadan tepkı ver. Bu sefer sen uzulup veya sinirlenip fevri davranış yaparsan bundan korkup anlatmaz. Bn hallederim konusurum yanındayım olayı cozerız gıbı soguk kanlı ve ılgılı davranıs daha ıyı olur.
Teşekkür ederim kuzum anladığın İçinSenı cok ıyı anlıyorum basından berı konularına da hakımım. Bosanmadım ama bnde anneyım ve kaygılarını hissedebiliyorum. Insan evladı hasta bıle okucaksa bnm tanımda olsun dıyor. Sankı yanında olmayınca kotu sey yasıycak gıbı oluyor nıtekım eskı esinin hayatına gıren kısı yada ksıler oyle boyle yanlıs davranısta bulundu ve bulunma ıhtımalı de var... Sen evladına dogru yu yanlısı anneden bısey saklanmıycanı ogret ve bırsey anlatıncada normal tepkıker verkı hıc bır zmn saklamasın annesı oldugun kadar da oda babası sureklı bu dusuncelerle kendını sıkma
Iyı olmus demekkı blkı eskı esınde bıraz ustune gıtmıstır de sana bellı etmıyordur .. Zaten senın eskı esıne takıntı yaptıgın hıssını bn almadım hıc. Kadınsal o anki dertleşme olarak konuların hıc sıkma canını. Senin derdin hep kızındı.. Oda cokguzl buyuyor aklı basında bilinçli bır sekılde.. Kimsenin senı uzmesine ızın verme.Evet öyle dedim,rahatsız olduğun hoşuna gitmeyen,canın yanarsa yada seni korkutacak birşey yaparsa babana Hemen söyle bana da söyle dedim. Söyler zaten saklayacağını düşünmüyorum ama biraz önce bile üzerini değiştirirken x abla olabilir belki arabada,birşey olmaz dimi diye soruyor sonra da ama olmaz artık bana güzel davranıyor siyor. Demek ki o olayı patlattığından beri daha iyi davranıyorsa çocuğun dikkatini çekmiş.
muhtemelen gitti bana yansıtmadı evet bende böyle dfüşündüm yoksa bu ani değişimi imkansızdı.benim derdim hep kızım evet isteyen inanmasın. tek derdim kızımın iyi olması her iki tarafla da mutlu olması. başka bir derdim de amacım da yok. eski eşime takıntılı olmam için bana güzel bir evlilik yaşatması lazım ben aklıma geldikçe bile üzülüyorum yaşattığı şeyleri. nasıl takıntı yapayım.Iyı olmus demekkı blkı eskı esınde bıraz ustune gıtmıstır de sana bellı etmıyordur .. Zaten senın eskı esıne takıntı yaptıgın hıssını bn almadım hıc. Kadınsal o anki dertleşme olarak konuların hıc sıkma canını. Senin derdin hep kızındı.. Oda cokguzl buyuyor aklı basında bilinçli bır sekılde.. Kimsenin senı uzmesine ızın verme.
kızlar merhabalar, malüm ara tatil, kızım babasına gidecek (çok istiyor kendi istediği için gönderiyorum)
içimde inanılmaz büyük bir sıkıntı var son 1,5 saattir. göndermek istemiyorum ama kızım mutlu olsun istiyorum. x ablan sana kötü davranmıştı bana öyle söylemiştin ona rağmen mı gitmek istiyorsun diye sorduğumda artık güzel davranıyor, ben küçükken kötü davranıyordu dedi.
şimdi göndermesem babasıyla kötü olucam, daha yeni insanca konuşmaya başladık. son 1 aydır filan birçok şeyini düşünmeye başladı kıyafeti için ayrı para gönderdi, okul yemehkanesini bir dönem boyu kapattı ekstra bir ihtiyacı olup olmadığını sık sık soruyor hatta evde buzdolabımız bozuldu, son 1 ay önce geldiğinde alışveriş yapıcam demişti buzdolabım bozuk ben bu hafta buzdolabı alıcam o yüzden birşey alamıyorum eve, birşey alma dedim diye gidip bize buzdolabı siparişi vermiş. garip ama böyle davranıyor son zamanlarda. neyse bu şekildeyken de göndermemezlik yapamam haliyle. kötü olmak istemiyorum kızım için aramızın normal bir şekilde olmasını istiyorum çünkü kızım üzülüyor. tembih ettim x abla eğer sana kızarsa yada seni rahatsız edecek bir durum olursa babana hemen söyle ve ona da babama anneme söylerim seni de diye tembihledim. bu saatten sonra yan gözle bile bakacağını düşünmüyorum ki öyle bir durum olursa ilk işim oraya gidip saçını başını yolmak olacak.
ama ben çok sıkılıyorum niye böyleyim ya
yok kız o ben değilim ne alaka?okudum ben o konuyuJameya Esimin eski esi diye bir konu vardi o konudaki eski es sen olabilir misin diye dusunmedim desem yalan olur.
Eşimin eski eşi, sorunlar ve boşanmayı düşünmem bunu diyorsun dimi?Jameya Esimin eski esi diye bir konu vardi o konudaki eski es sen olabilir misin diye dusunmedim desem yalan olur.
Ivit.Eşimin eski eşi, sorunlar ve boşanmayı düşünmem bunu diyorsun dimi?
yok kız değilim
ya gemel bir sıkıntı galiba içimdeki. ona bağlamış da olabilirim gittiler kızımı aldı bende oturup ağlıyorum ama neye ağladığımı da anlamıyorumJameya bence canını sıkma hazır eski eşin de düzelmişken şöyle bi iç huzurun gelsin derimbuzdolabı meselesi falan olumlu gelişmeler sen de düşmanca değil de işbirlikçi şekilde yaklaşırsan pozitif olursan eski eş de sen de bu süreci iyi yönetmiş olursunuz, kızınız da bundan olumlu anlamda beslenir
yok kız değilimben sömürmüyorum ki eski eşimi birşey istemiyorum kızına kıyafet alsın ihtiyaçlarını düşünsün yeter.
dur bir daha okuyayım ama sanmıyorum valla. bana verilen nafaka tutarı 4500 orda asgari ücretten bir tık üstte dedi 23 bin görmüştüm. he kadına öyle söylemiş de olabilir dkgkdgdgkjO kadinin da somurdugunu dusunmuyorum sonucta bu cocuk ne yiyip ne iciyor ki nafakayi fazla goruyor. Sadece ayakkabi detayi ve senin de boyle bir konunun olmasi acaba mi dedirtti.
valla artık kendisi arıyor hatta hal hatır sormak için aramışlığı var. ya tedavi oluyor ilaçlı bir şekilde yada başka birşey var bilmiyorum ama fena değişiklik var.Ben yeni kaoslu konular bekliyorum. Arayıp ulaşamamalı.
Otkeınden kopup sana dogru mu kayıyor acabavalla artık kendisi arıyor hatta hal hatır sormak için aramışlığı var. ya tedavi oluyor ilaçlı bir şekilde yada başka birşey var bilmiyorum ama fena değişiklik var.