İnanılır gibi değil...

Öncelikle fikir veren, yoldaş olan herkese çok teşekkür ederim.

Son durumu paylaşmak istedim.

Dün eşim işten gelince hep birlikte oturup konuştuk. Eşimin kardeşi özür diledi. İnterneti açtı. Yine de yaptıklarından dolayı onu affetmiş değilim. Dolayısıyla ne olursa olsun taşınıyoruz. Bugün bir ev bulduk, gittik gördük. Gayet makuldü, yalnız ev doğal gazlı değil elektrikli sobalı. Yarın doğal gazlı bir ev bakacağız, bütçemizin biraz üzerinde ama gerekirse kıt kanaat geçiniriz de huzurumuz olur.

Yardımcı olan arkadaşlar, hakkınızı helal edin.

30 yılda hiç mi durumları düzelmemiş hala o evde oturuyorlar.

Dilerim ki tez zamanda Rabbim gönlüne göre bi ev çıkarır karşına. O kardes mi neyse gerekiyorsa haddini bildir. Sende altta kalma. Evini buluncada baktın adam olmuyor muhatap olma

Yorum bile yapamadım,manyağın ettiğine bak sen yaa! hemen gidip seni can damarından vurmaya kalkmış..

Tek odalı bir ev yok mu?
Bakın 1+1 bile demiyorum stüdyo tarzı 1 oda?
Öyle bi yere çıkarım ben olsam
Misafir de gelemez

Ayri eve ciksanda mesafeni her zaman koru esinle cok mutlu ol.

Öncelikle internet erişimini kesen kişiye irite olduğumu söylemek istiyorum. Medeniyet, zeka, olgunluk bunların insanlıkla ilgisi var ülke ile değil ne yazık ki.
Sizin için üzüldüm inanın. Eşinize bu durumu anlattınız mı? Erişimi sağlasın.
Umarım en kısa zamanda kendi düzeninizi oturtursunuz..

Afedersiniz ama okurken eşinizin Kuzey Avrupalı olduğunu dimdirekt anladım. Tamam eğitimli, saygılı vb olmaları güzel de çok pasif ve sünepeler, erkeklikle hiçbir ilgileri yok. Tanıdıklarımın çoğu karısı/sevgilisi aldatsa da ayrılmaz hatta terk etme diye yalvarır, o derece ezikler. Başka bir erkek gelsin gözünün önünde karısıyla flört etsin tek kelime etmez, hatta taciz etse bile tepki vermez bknz Köln deki geçen yılbaşı taciz olayları

Yani insanın maddi manevi güveneceği , dağ gibi duran koca/baba modeliyle alakası yok

Eşiniz de maalesef ezik. Pasif ve ezik bu kadar, böyle biriyle olnak için 1 göz evde diğer 2 patatesle yaşamayı neden kabul ediyorsunuz, oraya kadar neden gittiniz anlayamadım.

“ şer görünen şeylerde hayr , hayr gbi görünen şeylerde şer vardır ....”
Bu olay ne kadar şer gibi görünsede ayrı eve çıkmanız için bi vesile olcak.

Eşiniz kirayı ödüyorken erkek kardeşi nasıl sizin internet erişiminizi kesebiliyor.
Hadi kalsanız evlerinde kira ödemeseniz,onlara yük olsanız amenna diyeceğim ki artık sizi idare etmek zorunda değiller ama bu şartlarda yaptığı terbiyesizlik.
İlk fırsatta ev bulup taşının. Bir dahada evlerinin kapısindan adım atmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…