How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

İnanılır gibi değil...

İnterneti kesmesini umursamıyor gibi davranın bir süre
Benim görümcemde örgümü vs saklardı (19 yaşındaydı bunları yaparken)
Bende canıma minnet zaten örmek istemiyordum deyip aramamıştım sonrasında ortaya çıkardı ama ben tamamlamadım annesi tamamladı mecburen
Çok şükür ki o günler geride kaldı artık bayramdan bayrama görüyorum görümceyi
Kaynanayı ancak 2 3 haftada 1
Çok aglamıştım zamanında eziyetlerinden ötürü

Bütün gün o dediğinizi yapmaya çalışıyordum, yani görmezden geliyordum. Sanki internete zaten ihtiyacım yokmuş gibi davranıyordum ki akşam üzeri (eşim işteyken) üzerime yürüyünceye kadar...

Bütün gün o dediğinizi yapmaya çalışıyordum, yani görmezden geliyordum. Sanki internete zaten ihtiyacım yokmuş gibi davranıyordum ki akşam üzeri (eşim işteyken) üzerime yürüyünceye kadar...
Neden bu tavır
Kaç yaşında
Aranızda ki sorun ne tam olarak

Neden bu tavır
Kaç yaşında
Aranızda ki sorun ne tam olarak

21 ya da 22 yaşında. Aramızda hiçbir sorun yoktu. Eşimle 4 yıldır birlikteyiz, 4 yıldır her yaz tatilini burada geçirdim. Her gün odama gelir saatlerce muhabbet ederdi. Nisan ayında Türkiye'ye evlendik, Ekim ayında ben buraya temelli taşındım. Daha taşındığım hafta "annem diyor ki fırın tepsisini yıkamıyormuşsun" diyerek sert çıktı, yıkadığımı söylerim. Annesi de daha sonra fark etti zaten yıkadığımı. Her neyse, demek istediğim geldiğimden beri bir garip.

21 ya da 22 yaşında. Aramızda hiçbir sorun yoktu. Eşimle 4 yıldır birlikteyiz, 4 yıldır her yaz tatilini burada geçirdim. Her gün odama gelir saatlerce muhabbet ederdi. Nisan ayında Türkiye'ye evlendik, Ekim ayında ben buraya temelli taşındım. Daha taşındığım hafta "annem diyor ki fırın tepsisini yıkamıyormuşsun" diyerek sert çıktı, yıkadığımı söylerim. Annesi de daha sonra fark etti zaten yıkadığımı. Her neyse, demek istediğim geldiğimden beri bir garip.
Siz kaç yaşındasınız ?
Bence 1 göz oda da olsa evden çıkın

Siz kaç yaşındasınız ?
Bence 1 göz oda da olsa evden çıkın

Ben 89'luyum. 28 yaşındayım. En mantıklı seçenek bu gibi duruyor şu an. Ve bir daha kesinlikle görüşmek istemiyorum kardeşiyle. Hatta annesiyle de. Çünkü illa taraf seçmek zorunda değildi, "Aylin iş arıyor, interneti nasıl kesersin?" gibi bir şeyler söyleyebilirdi.

Ben 89'luyum. 28 yaşındayım. En mantıklı seçenek bu gibi duruyor şu an. Ve bir daha kesinlikle görüşmek istemiyorum kardeşiyle. Hatta annesiyle de. Çünkü illa taraf seçmek zorunda değildi, "Aylin iş arıyor, interneti nasıl kesersin?" gibi bir şeyler söyleyebilirdi.
Evden çıkın sonrası kolay biraz maddi olarak zorlanırsınız ama kafanız rahat olur
Umarım evden ayrılıncada sizi rahatsız etmezler

eşinde söyleyebilirdi bunu hatta açmasını sağlayabilirdi.
kaldı ki üzerinize yürümüş .

Esiniz cok pasif ve umursamaz geldi bana.
Benim kirasini ödedigim evde (muhtemelen diger masraflarida esiniz karsiliyordur) benim esim is ararken interneti kapatacak kardesim esimin üzerine yürüyecek yakasindan tuttugum gibi atardim onu evden.
Size bu yapilan bana yapilsa esimde bu tepkiyi verse toplar esyami giderdim.....

Senin yapabileceğin olumsuzluklara odaklanmayip iş bulmaya ve kendinize ait hayat kurmaya odaklanmak. Bir de sınır çizmeye çalışın, mükemmel olmak göze girmek zorunda değilsiniz

eşinde söyleyebilirdi bunu hatta açmasını sağlayabilirdi.
kaldı ki üzerinize yürümüş .

Eşim bunu söyledi zaten, kardeşi inada bindirdi işi. Eşim de 3 Milyar 750 Milyon arkadaşın söylediği gibi, yufka yürekli. Aralarında 10 yaş var ve kardeşi küçükken annesiyle babası boşanmış. Zaten genel olarak yumuşak başlı bir insan. Ama ben de buradaki yorumlara katılıyorum. Ne olursa olsun daha sert olmalıydı.

Esiniz cok pasif ve umursamaz geldi bana.
Benim kirasini ödedigim evde (muhtemelen diger masraflarida esiniz karsiliyordur) benim esim is ararken interneti kapatacak kardesim esimin üzerine yürüyecek yakasindan tuttugum gibi atardim onu evden.
Size bu yapilan bana yapilsa esimde bu tepkiyi verse toplar esyami giderdim.....

Burada saat farkı var, ayrıca eşim 2-10 arası çalışıyor. Kısacası üzerime yürüdüğünü henüz bilmiyor, zira hala işte. İnternet muhabbeti işe gitmeden oldu, eşim yalnızca bunu biliyor.

Eşim bunu söyledi zaten, kardeşi inada bindirdi işi. Eşim de 3 Milyar 750 Milyon arkadaşın söylediği gibi, yufka yürekli. Aralarında 10 yaş var ve kardeşi küçükken annesiyle babası boşanmış. Zaten genel olarak yumuşak başlı bir insan. Ama ben de buradaki yorumlara katılıyorum. Ne olursa olsun daha sert olmalıydı.

ben o kısma birşey demedim zaten. daha öncede yazmıştınız bir yorumda kardeşiyle konuştuğunu.
ama her iki kişide gerekli tepkiyi göstermiyorsa birinin yüzünü görmek istemiyorum diğeriyle ayrı eve çıkmak istiyorum adil olmuyor onu demek istemiştim:)

olabilir, kv de de baba olmadığından oğluna kıyamamıştır o zaman:KK66:
kv ye küsüp eşe ses etmemek olmuyor yani..

Eşim üzerime yürüdüğünü bilmiyor, çünkü işte. İnternet olayında da açmasını söyledi elbette ama kardeşi kendini odasına kilitlediği için (evet...) adam akıllı bir konuşma olmadı.

Ha yerinde herhangi bir Türk erkeği olsaydı belki o kapıyı kırar yine tepkisini daha iyi gösterirdi ama maalesef burada olaylar bu şekilde pasif agresif işliyor.

Kayınvalideme kızma sebebim de hiçbir şekilde müdahil olmamasıydı. Eşim benim tarafımda olaya müdahil oldu sonuç itibarıyla.

Burada saat farkı var, ayrıca eşim 2-10 arası çalışıyor. Kısacası üzerime yürüdüğünü henüz bilmiyor, zira hala işte. İnternet muhabbeti işe gitmeden oldu, eşim yalnızca bunu biliyor.

Anlaticakmisiniz? Neden o an evi terk edip esinizi aramadiniz?
Hangi ülkede yasiyorsunuz?

Anlaticakmisiniz? Neden o an evi terk edip esinizi aramadiniz?
Hangi ülkede yasiyorsunuz?

Çünkü eşim işteyken telefonu çekmiyor. Araya çıkana kadar konuşamıyoruz. Arada anlatmadım, eve gelince anlatacağım. Telaşlandırmak istemedim. Evi terk etsem yine dönmek zorunda kalacağım için terk etmedim. Ayrıca burada gidecek hiçbir yerim yok. Kasaba merkezi yarım saat yürüyüş mesafesinde ve kar yağıyor.

Bir Kuzey Avrupa ülkesinde. Fazla detay veremiyorum bir tanıdık çıkar diye.

Çünkü eşim işteyken telefonu çekmiyor. Araya çıkana kadar konuşamıyoruz. Arada anlatmadım, eve gelince anlatacağım. Telaşlandırmak istemedim. Evi terk etsem yine dönmek zorunda kalacağım için terk etmedim. Ayrıca burada gidecek hiçbir yerim yok. Kasaba merkezi yarım saat yürüyüş mesafesinde ve kar yağıyor.

Bir Kuzey Avrupa ülkesinde. Fazla detay veremiyorum bir tanıdık çıkar diye.

Anladim.
Esiniz yabanci sanirim?

Back