İnanılır gibi değil...

Hangi ulkede yasiyorsun bazen avantajlar oluyor 3 euro ya bir yil int bedava olan uyelikler var. Sonra bir yil dolunca iptal edebilirsin

Evet, internet sorununa eşime yarın bir sim kart aldırtıp geçici bir çözüm bulabilirim. Teşekkürler. Tek problem, telefondan iş başvurusu yapmak çok zahmetli oluyor

Kirayi siz oduyorsunuz ev islerine kosturuyorsunuz erkek kardes size dikleniyor anlamadim. Ergen mi? Degilse bile oyle davranmiş zira.. Madem gunduzleri boşsunuz ev aramaya devam edin kiranizi oder kafaniz rahat yasarsiniz bir guzel..

Evet, internet sorununa eşime yarın bir sim kart aldırtıp geçici bir çözüm bulabilirim. Teşekkürler. Tek problem, telefondan iş başvurusu yapmak çok zahmetli oluyor
Eşiniz kendi adına başvuru yapamıyor mu belediye evlerine.

Büyük ihtimalle sizi ip adreslerinizden bloke ladi. Bilgisayariniza el ile ip verin (mevcut ipnizin son sayisini bir arttirin). Internete baglanmaya devam edersiniz :)
Mac adreslerinizle bloklamissa modeme baglanip yapmak lazim ama büyük ihtimal ip adresinden yapmistir.

Evet sen simdilik boyle uyelik yaparak int al. Telefonla idare etmen gerek su durumda. Sonrasi kendi evine gecince bilgisayar alir, ev telefonu icinde gecerli aylik 3 veya 5 euro luk firsatlar oluyor bir yillik. Ondan faydalanirsin. Eve int baglatinca her konuda rahat edersin.

Eşiniz kendi adına başvuru yapamıyor mu belediye evlerine.

Hayır, belirli şartları var. Eşimin tam zamanlı işi olduğu için ve yardım almak için sırada bekleyen milyonlar olduğu için maalesef mümkün değil. Eşimin annesiyle babası 30 yıl önce eşim dünyaya geldiğinde başvurmuş (ikisi de işsizmiş) ve 2 yıl sonra bu ev verilmiş. Bu şartları muhtemelen ben karşılıyorum (işsiz olduğum için) ama benim de başvurmam yasak eş vizesi altında olduğum için

Çok teşekkürler :)

Keşke üzerinize yürüdüğünde polis çağırsaydınız, Kuzey Avrupa ülkesiyse oldukça ilgilenirdi polisler hem de o salağın gözü korkardı. Geçmiş olsun.

Kendi evinize tasininca bu sorunlardan kurtulacaksiniz, bu sure icinde biraz sabirli olmaniz lazim. Umarim bir an once ev bulursunuz ama esinizde kardesine karsi biraz daha sert tepki gostermeli bence

o zaman sızde onlardan kır aparası alın demek geldı ıcımden esın zaten buranın kırasını oduyorsa evın masrafları sızde demektır bu da demek oluyor aynı standartta bır eve yalnızda cıkabılırsınız hem o kım oluyorsa ınternetı kesıyor ben olsam buyuk kavga cıkarırdım tersım fena terstır yanı adam olsunda kendını bılsın..

Kirasını esının odedıgı evde erkek kardesı kım oluyor da ınternetı kapatıyor. Etkısız elemana bak hele. Kardasım yarın cık esınle aksama kadar ev arayın 1 oda 1 salon gayette yeter. Yeter ki çıkın o evden bak bakalım ruh sağlığın nasıl da düzelıyor.

arkadasa katılıyorum

O evin kirasını neden eşin ödüyor? Annesi ve kardeşinin başka geliri olmadığı için mi? Eğer siz çıkınca kirayı ödeyemeyeceklerse eşinin ayrı eve çıkacağını pek sanmam. Sende çalışınca hem kendi evimizi hem annemlerinkini öderiz öyle çıkarım diye düşünüyor ondan senin oyalıyor olabilir.

enkısa sürede kendi evinize çıkabilmeniz umuduyla yazıyorum.

bir sorunumuz yoktu diyorsun, sana annem fırın tepsisini yıkamadığını söylüyor gibi salakça bir hesap bile sorabilmiiş. kaldı ki yıkamıyosun. ona ne???????? bu ne saçma şey ya. bence tepkileriniz daha sert olmalı.

Ayri eve cikin..gibi yorumlar istemiyorsaniz baska ne diyelim burdan size?

Hokus pokus mu yapalim yani?

Idare edin..diyim bari gelmisken

Ev bulmadan kalkıp oralara gitmek zaten mantıksız. Hadi ev bulmadınız bir gittiniz ama ev bulacak parayı da kazanmadan nasıl evlendiniz, ne gibi planlar kurdunuz cidden anlamam.
Olmayan parayla mı plan yaptınız? Çok mantıksız hareket etmişsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…