- 20 Şubat 2015
- 4.863
- 2.615
- 133
Hangi ulkede yasiyorsun bazen avantajlar oluyor 3 euro ya bir yil int bedava olan uyelikler var. Sonra bir yil dolunca iptal edebilirsin
Eşiniz kendi adına başvuru yapamıyor mu belediye evlerine.Evet, internet sorununa eşime yarın bir sim kart aldırtıp geçici bir çözüm bulabilirim. Teşekkürler. Tek problem, telefondan iş başvurusu yapmak çok zahmetli oluyor
Evet sen simdilik boyle uyelik yaparak int al. Telefonla idare etmen gerek su durumda. Sonrasi kendi evine gecince bilgisayar alir, ev telefonu icinde gecerli aylik 3 veya 5 euro luk firsatlar oluyor bir yillik. Ondan faydalanirsin. Eve int baglatinca her konuda rahat edersin.Evet, internet sorununa eşime yarın bir sim kart aldırtıp geçici bir çözüm bulabilirim. Teşekkürler. Tek problem, telefondan iş başvurusu yapmak çok zahmetli oluyor
Eşiniz kendi adına başvuru yapamıyor mu belediye evlerine.
Evet sen simdilik boyle uyelik yaparak int al. Telefonla idare etmen gerek su durumda. Sonrasi kendi evine gecince bilgisayar alir, ev telefonu icinde gecerli aylik 3 veya 5 euro luk firsatlar oluyor bir yillik. Ondan faydalanirsin. Eve int baglatinca her konuda rahat edersin.
o zaman sızde onlardan kır aparası alın demek geldı ıcımden esın zaten buranın kırasını oduyorsa evın masrafları sızde demektır bu da demek oluyor aynı standartta bır eve yalnızda cıkabılırsınız hem o kım oluyorsa ınternetı kesıyor ben olsam buyuk kavga cıkarırdım tersım fena terstır yanı adam olsunda kendını bılsın..Merhaba hanımlar,
Uzun zamandır buralarda değildim, çok fazla şey oldu hayatımda bu arada. Yine başım sıkışınca tavsiye almaya, dertleşmeye geldim.
Nisan ayında evlendim. Vizesiydi şuyuydu buyuydu derken Ekim sonunda eşimin yaşadığı ülkeye yerleştim.
Burada kiralar çok fazla olduğu için ve ben de hala iş aradığım için eşimin annesi ve erkek kardeşiyle yaşıyoruz. Kirayı eşim ödüyor. Buranın kirası gerçekten çok ucuz (Belediyenin yardım evlerinden çünkü).
Böyle bir şeye nasıl izin verdim de ayrı eve çıkmadan buraya yerleştim, inanın bilmiyorum ama eşin ailesiyle yaşamak genel olarak akıl kârı değil, biliyorum. Avrupa kültürüdür, kimse kimsenin tavuğuna kışt demez diye düşünerek kabul ettim bu geçici durumu iş bulana kadar.
Son aylar gerçekten zordu, birlikte yaşamaya alışmak vs. ama elimden geleni yaptığıma inanıyorum. Temizlik, düzen gibi konularda en fazla çabayı harcayan kişi bendim, bunu rahatlıkla söyleyebilirim.
Her neyse bugün yaşadığımız olaya gelirsek. Evde köpeğimiz var. Köpeğin karnesi annesinin adına ama her gün iki kere gezdiren, yemeğini veren, bütün gün yanında olan benim. Benden önce de eşimdi. Erkek kardeşi dün bir hışımla yanıma gelerek mamasına su koymam gerektiğini söyledi. Ben de o şekilde mamasını yemediğini, bu sebeple su eklemeyeceğimi söyledim.
Erkek kardeşi bir hışımla odasına gitti ve cep telefonumun ve eşimin masaüstü bilgisayarının internet erişimini engelledi. Evet biliyorum, şaka gibi...
Benim Ekim ayından beri tek yapabildiğim (param olmadığı ve hava soğuk olduğu için) internet üzerinden bütün gün deli gibi iş başvurusu yapmak ve ailem/arkadaşlarımla internet üzerinden telefonda konuşmak. Dolayısıyla internet olmayınca gerçekten yapabileceğim hiçbir şey yok...
Şu an 20 liraya bankadaki son paramla internet paketi yaptım, telefonumun internetinden yazıyorum. Ama bu paket 24 saatlik ve her gün bunu yapamam.
Bugün eşimle ev aramaya çıktık ama uygun ev bulamadık. Telefon numaramızı bıraktık, uygun bir şey çıkarsa arayacaklar.
Şimdi, öncelikle bu uzun konumu okuduğunuz için hakkınızı helal edin.
Ruh sağlığımı koruyabileceğimle ilgili tavsiyelerinize ihtiyacım var. "Keşke aynı evde yaşayacağınızı bile bile gitmeseydiniz" türü tavsiyelerinizi paylaşmazsanız çok memnun olurum; zira bunun bir yardımı olmayacak. Hata yaptığımı biliyorum ve bunun için çok geç.
Çok teşekkür ederim. Cevaplarınızı tek tek okuyor olacağım.
o zaman sızde onlardan kır aparası alın demek geldı ıcımden esın zaten buranın kırasını oduyorsa evın masrafları sızde demektır bu da demek oluyor aynı standartta bır eve yalnızda cıkabılırsınız hem o kım oluyorsa ınternetı kesıyor ben olsam buyuk kavga cıkarırdım tersım fena terstır yanı adam olsunda kendını bılsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?