• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnanamadım.. bunu da yaptı..

Kızlar çok sağolun öyle iyi geldi ki sizin bu mesajlarınız inanın böyle şeyler çok ağır ama eşiniz ve hiç tanımadığınız olduğu gibi anlattığınız olayı sizin gibi yargılayan insanlar oldumu kötü değil huzurlu hissediyorsunuz. İyi ki varsınız :KK43: zaten ev bakmaya başladık kv iki katlı ev alıp altlı üstlü oturma hayalleri peşinde ama bu konuşmalar öyle iyi oluyor ki şahsen ben Allah'ın işi olduğuna inanıyorum. Bunca şeyden sonra kimse çocuğumu onun yakınında buyutmemi bekleyemez çünkü :stop:

esıne bravo en azından anlamıs mahvup olmus daha da uzme esını yanına gıt uzuluo durmayın bırakın herkes kendı pıslıgınde bgulsun
Eşim eskiden böyle değildi ama çok korudu ailesini zamanında kv bı yerden sonra gerçek yüzünü gösterdikce eşim anladı geçmişin verdiği mahcubiyetlede bana daha çok sahip çıkıyor evliliğimizde..

Eşim eskiden böyle değildi ama çok korudu ailesini zamanında kv bı yerden sonra gerçek yüzünü gösterdikce eşim anladı geçmişin verdiği mahcubiyetlede bana daha çok sahip çıkıyor evliliğimizde..
bunlar romanların çingene olanları.
kocan 3-5 gün sonra affeder anacığını.
yıllardır böyle olan annesinin yaptıkları ona garip gelmez ki.
senin abarttığını düşünebilir.
eşin ve sen o aileyle bağları tamamen koparmadan size huzur yok.

bu kadar zıt ahlak anlayışıyla evlilik çok sürmez bence. uzuuun bir süre çocuk yapma derim.
çirkef kv senin çocuğunu senden söke söke alır da karı koca sarılıp ağlaşırsınız, 3-5 gün sonra normale dönersiniz.

Siz gerekeni yapıp eşinizle konusmussunuz zaten o da size hak vermiş. Bundan sonra çok mesafeli davranın maalesef evleriniz çok yakın sürekli yuzyuze olacaksınız küs olmayın bence ama oldukça mesafeli ve soğuk olun. Ne derse desin aldırmayın ok üstünüze gelebilir siz soğuk davrandikca ama aklı başına gelir er ya da geç.
+1

Ben anlayamadım ve saçma buldum. Öncelikle siz karşı dairede otururken o kadar duyulacak kadar sesle ve o kadar ağır küfürleri hakaretleri kapız ağzında bir insan nasıl diyebilir ki çok mantıksız değil mi siz o ara belki kapının yakınındasınız duyacaksınız nasıl nu kadar rahat söyleyebilir kapıda insan bunca şeyi? zaten görümce evindeymiş evde de konuşabilirlerdi kapı ağzında neden konuşuyorlar ki özellikle zaten dinlemek için tv yi kapamışsınız herhalde antrede oturmuyorsunuz ta oturma odasından onların evinde konuşulanlar nasıl duyulur.

Ayrıca ben olsam o anda kapıyı açar ağzıma geleni sayar kapatırdım nasıl sakin kalabildiğinizi de anlamadım, eşinizin onları aramasını ve herşeyi bildiğinizi söylemesini istememenize de şaşırdım. Ben olsam hemen eşimi arattırır herşeyi duyduğumu gösterir, oğullarının tepkisini bilmelerini isterdim niye engellediniz ki artık bu saatten sonra nasıl karşı karşıya ve onun evinde oturacaksınız. Onun evinde oturmaya devam etmek o sözleri yutmak demektir. Kaynana olsun kim olursa olsun o anda rezil ederdim onu.

Kendi kocasına p..... diyen kadın da ne bileyim :işsiz: yüzüne dahi bakmayın. Annem hakkında öyle konuşacak kadını naparım biliyo musun? Allahım sen esirge gözüm seğirdi sinirden.

Back