• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnanamadım.. bunu da yaptı..

maviningolgesi

Afra Demir
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2017
553
472
53
Kızlar merhaba. Acilen yazmaktayım çünkü şoklar içerisindeyim. Benim kvnin çıkardığı rezillikleri beni koymak istediği konumları önceki konularimdan bilen vardır. Gelelim demin yaşanan olaya..

Görümcem de çok güzel bı beşik var. Çocuğumuz olursa onu bize vermek istiyor. Evdeki kalabalığı azaltmak için bize şimdiden veriyor. Bizim daha çocuğumuz yok. Evimde iğne sokacak yer yok iki oda zaten. Eşime "Nasip ede ede çocuk odası alicaz takım sonuçta ne gerek var" dedim. "nolur nolmaz ilk zaman hazırda dursun" dedi itiraz etmedim. "Annemler gelecek yarın nasılsa onlar götürür ev geniş yer vardır" dedim. Eşim ablasına "senin iki kilerin var kaldır işte geniş eve geçince alırız "demiş.

Bi gün sonra annemle geldi işte yemeğe oğlan kardeşimi ağırladık dağıtım iznindeydi. Kv sorunlu ailemle hiç bişey yokken kb nin bi sorunu yok kardeşimi de çok sever geldi sarıldı öptü kb. Oturdu muhabbet falan on dk sonra gitti.

Demin de görümce geldi kvye. Kv karşı dairede oturdugundan tvyi kapatirsam duyuyorum. Zaten bağırarak konuşmak huyları kimse duymuyor sanarlar. Görümcem dedi kvye "beşiği koydum koltuğa getiririm kaldırırsın anne". Kv De şöyle söyledi "almasını biliyorlarsa atarım balkona kaldirdigima dua etsinler "
Ben bı orda şok oldum. Görümce tam gidecek kv kapıdan başladı dedikoduya. "Dün askerlerini yemeğe çağırdılar ağırladılar p*z*v*nk baban gitti oturdu orda kapı Aralık ben burda oturuyorum o karı kikikiki gülüyor araba aldırmış kendine a ağzında s*kstklerimin p*z*v*nkleri o kariyla baban bulsunlar birbirlerini iki boynuzlu " emin olamadım yıkıldım kaldım oturduğum yerde resmen ellerim uyuştu.. arka arkaya yumruklar geldi ve ben onun evine temizlik yapmıyorum diye " aah kızım ah bakma bizim mahallede otursak ben rezillik cikarmazmiyim bakma burda cikaramiyorum ama oradaki roman karılarını sen biliyon yatsın kalksın dua etsin" dedi. Kızı gitti o kapıyı kapattı. Ben kime dedi neye dedi derken topladım kafamı.

Annemle babam bı kadın yüzünden bı buçuk sene ayrı kaldı. Annem geldi bazen bende kaldı psikolojisi bozulmuştu kvye çok güvenip dert yandı. Babam la annem çok mutlu şu an. Annem ayrı oldukları dönem yemedi içmesi güvencesi için birikim yaptı. Barisinca ehliyet aldığı için o birikime kendine araba aldı. Boynuzlu annem oluyor. Diğeri de kb. İkisini yakistiriyor bizim kv. Sözde anneme babam almış arabayı annem ondan barismis. Kendime soylenilenleri saymiyorum bile. O sinirle hep annesiyle baristigimizin hayalini kuran eşime mesaj attım;
"Bundan böyle annene anne, ablana abla dedigimin hayalini dahi kurma olur mu ? Bu benim kendi aileme haksızlık olur. Kendini soyutlayan annen, ömrü boyunca yaptığı şey. Aileme bu kini nedir? Asla unutmicam bunları, sırf bana kapı dinledi muamelesi yapıp üste çıkmasın diye açıp kapıyı konuşmadım bile. Ama sen artık biliyorsun ve pikniğe gidelim ailecek şunu yapalım ailecek diye hayal kurma, imkansız. İstersen eksikliğini tatmin etmek için bu durumun sen de benim anneme anne deme. Vicdanına kalmış." Dedim bir sinirle anlattım. Ama aksam anlatsam dayanamam ağlarım diye korktum ve kapatmasını eve gelince acmamasini kimseye de bişey söylememesini yemin ettirdim. Aradı beni, ağlıyordu. Çünkü hep "annem özünde iyidir, böyle davranır ama içinden uzulur. Yedirip de kendine hataliyim demez. İnşallah ileride göreceksin o da senin temiz kalbini anlayacak" derdi. Ve aradığında yaşadığı mahcubiyeti sesinden tanıdım. "Yemek söyledim yiyemiyorum " dedi kendini sikarak. O an çok üzüldüm soyledigime. "Yapman gereken buydu hep böyle ol tabiki " dedi. şu anda da mesaj atiyor "annemin yaptığı laflardan kelimelerden çok utandım çok özür dilerim benim de çok üzgün olduğumu bil" falan yazıyor. Ben ona "seni çok seviyorum sadece hakikati gör annen anliyorum ama bir kez daha yuvamızı yıkmaya kalktığında bunlar gelsin aklına ben bı anne olsam bunları konuşmam evladımın karısından yana " diyorum. Eşime karsi anlayışlıyım çok üzgün biliyorum hep annesinden yana mahcuptu ama bu denli konuşacağını hiç hayal etmemiştik. Eşim geldiginde nasıl davranmaliyim Allah ya bu herkes gösteriyor rengini. Ben nasıl davranayım sizce çünkü çok utanarak sikilarak gelecek eve..şimdiden teşekkürler.

Not: kv benim hic açığımı bulamadığından ya temizlik yapmamamdan vurur (ne kadar hakediyosa artık) ya da benim kapı dinledigimi söyler asla ben bağırarak konusuyorum kapım açık sesim geliyordur demez. Ben o yuzden kapıyı açıp yuzune konuşamıyorum. Yuzune konuşmam gerektigi zamanlar oldu ve çatır cutur konuştum bu yüzden de aylardır küsüz..

Siz gerekeni yapıp eşinizle konusmussunuz zaten o da size hak vermiş. Bundan sonra çok mesafeli davranın maalesef evleriniz çok yakın sürekli yuzyuze olacaksınız küs olmayın bence ama oldukça mesafeli ve soğuk olun. Ne derse desin aldırmayın ok üstünüze gelebilir siz soğuk davrandikca ama aklı başına gelir er ya da geç.

Eşine karşı sevecen ol davranışı gayet olumlu sana karşı ve anlayışlı ve onun ailesinin konusu geçtiginde hep bi aglamaklı ol (sinirli degil). En azından aranızı düzeltme çabalarına girmesin. Sinirli olursan o mahcubiyetini ksybedebilir ama annem aslında diye baslar ben hiç çekemezdim eminim sende çekemezsin

Sizin kapı dinlemeniz kayınvalidenizin o pis ağzının yanında devede kulak kalır.. Aileniz hakkında bu denli iğrenç konuşan insanlardan olabildiğince uzağa taşının ve aslaaa görüşmeyin.. Eşiniz sizi anlamış ona bulunduğunuz yerden gitmeyi teklif edin.. O insanlarla yüzyüze aslaa gelmeyin.. Ve duyduklarınızdan onlara bahsedin..

Çok çok üste cikipta hakliyken haksız olmayın eşinizin sizden yana olması bir avantaj. Bu durumu sakın annesi için kötü sözler soyleyipte aleyhinize çevirmeyin. Eşinizle konuşurken annesi hakkında kötü birşey demeyin sadece söylediklerini yorum katmadan anlatın bu yeterli

Pislikmiş tam anlamıyla. Hem ağzı pis hem kalbi pis. Uzak dur. Hatta mümkünse başka bir yere taşın. Eşine yüklenme sakın. Onu sevdiğini söyle. Ama bu konuda tavrını bilsin.

Konuyu cok fazla dallanip budaklandirmayin. Adam zaten utaniyor uzuluyor, annesinin tavrini onaylamiyor. Ama annesi sonucta, sirt ceviremez. O yuzden bunu beklemeyin ondan.

Kendi kafaniza gore hayatiniza devam edin, cok takmayin takilmayin. Kayinvalidende nasilsa kocasinin arkasindan ettigi bu laflari yer bi gun. Cunku sizi gectim, kendi kocasinina bukadar laf soyleyebilen bir insan gelinine oohooh hayli hayli soyler, kisisellestirmeyin olayi yani. Kadinin dunyaya bakis acisi kotu.

Boyle ınsanlara hıc gıbı davranacaksınız .
Bılmıyorum kucumsemek asla ıstemıyorum asla ancak romanların cok temız ve tıtız olmadıklarını goruyorum nasıl olurda besıgı alır kendı evınıze kaldırırsınız , mınnet etmeyın sunlara ya bebegınız oldugunda besık alamazsanız yatagınızda yatırırsınız

Esin yaninda, ailen mis gibi guze. Hayatindan o insanlari cikarman senin yararin sadece konuyu uzatip esini uzme. Mutluluguna bak.

Vuuuu o kadının ağzın ne bozukmuş öyle :oha: ne sabırlısn arkadaşım sen öyle ?

Eşin onların gerçek yüzünü gördüyse sorun yok demektir. Yüklenme bence eşine ama tavrın net olsun, bilsin neler hissettiğini ! Ay Allah'ım evlerden ırak

Lağım çukuru gibi ağzı olan o kadınla bir daha muhattap olmayın.
O olmaya kalkarsa onu yerin dibine geçirin, saygı duymaya gerek görmedim ben.

Eşinizle aranızı bozmayın, birbirinizi yıpratmayın.
Keşke yakın oturmasanız.
Ama en azından eşiniz gerçekleri görebiliyor, anlayış gösteriyorsa siz de fazla durmayın üstünde. Yok sayın onları.
cidden edepsizlerle uğraşmak zordur.

Eşine sakın ola ailesi yuzundennsogun davranma.onu ne kadar sevdiğini göster ki sana daha çok bağlansın;)

esıne bravo en azından anlamıs mahvup olmus daha da uzme esını yanına gıt uzulup durmayın bırakın herkes kendı pıslıgınde bgulsun

Back