E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi selmaizmirli
-
Yaklasik 1aydir Istroksin Ve Imex Kulaniyorum
Siz Bu Imexi Yuzunuze Nasil Suruyosunz Sadece Sivilce Uzerinemi Onun Uzerine Kalin Mi Suruyonuz Incemi.....siyah Nokta Uzerine Suruluyomu...lutfen Bi Cvp Yazin
Canım bu bilgiyi paylaştığın çok iyi oldu son zamanlarda ara ara bendede çıkıyor, amaaa asıl merak ettiğim lekeleri nasıl geçirdin,lütfen onuda yazarmısın..Arkadaslar ben sivilcelerime doktor imex yazmisti hemde fondoten gibi kapattici gibi bir krem kapatiyorda sivilceleri :) antibiyotikli bir krem diger sivilce kremleri gibi.ama bende sivilceler gecti simdi Allaha sukur lekelerinide ev yapimi maskelerle gecirdim :)
arkadaşlar suratım mahvoldu doktorum tretin ve azelderm die biilaç verdi suratım yanmiş gibi oldu kıp kırmızı.sivilcem yoktu mor mor sivilce çıkmaya başladı yüzüm felaket ağlayıp duruyorum
zaten kadın yüzüme doğru düzgün bakmadan verdi ilaçları.nebiçim doktor oluyolar anlamıyorum
arkadaşlar suratım mahvoldu doktorum tretin ve azelderm die biilaç verdi suratım yanmiş gibi oldu kıp kırmızı.sivilcem yoktu mor mor sivilce çıkmaya başladı yüzüm felaket ağlayıp duruyorum
Çok geçmiş olsuunnn
Banada doktor bi ilaç vermişti hatta 2 tane adlarını hatırlamıyorum, jel kıvamındaydılar,
cildimi daha kötü yapmışlardı kurutuyorlardı ama aşırı derecede, sonrada pul pul döküyorlardı ama kızarıyordu sürdüğüm yerler domates gibi =(
Çok sivilcem yoktu benim sadece bi kaç tane arada cıkıyordu onları engellemek için demiştim doktora,
söyle bi baktı ve ilaç yazdı direk =S Nasıl oluyorsa :S
Ve hiçbir işe yaramadı o ilaçlar daha kötü yaptılar sadece
Allahtan çok kullanmadım...
Sonra başka doktora gittim Imexi tavsiye etti onu kullandım bi süre, sadece sivilcenin üzerine sürülüyor tüm cilde sürülmemeli...
Gerçekten güzel etkili bi ilaç... Ama ben artık kullanmıyorm çünkü pek sivilcem kalmadı. Sadece izleri var =(
Ve ilgisiz oldugunu hissettiğiniz doktorun ilaçlarını kullanmayın bence başka bi doktora gidin derim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?