E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi selmaizmirli
-
merhaba kızlar banada dr imex i önerdi ama eczanedeki bayan bana bu sivilceleri çoğaltır sonra geçirir dedi ve bende arada kaldım gerçekten kullanıp ii bir şekilde sonuç alınıyor mu ?
ama doktor cogaltcak falan dememıstı yaaaaaa:çok üzgünüm: bayramda gelıo napcam ben bu bu sıvılcelerle:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canım demekki sen çok beyaz tenlisin imexin sivilceleri geçirip geçirmediğine bişey diyemem ama gerçekten güzel kapatıyo tam bir fondoten gibiwalla ımx hıcde kapatıc ı gıbı kapatmıo .ruh gıbı yapıo suratımı bembeyaz oluo yatarken suruorum o yuzdenkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
bende imex kullanıyorum.birkaç ay oldu çok memnunum.etrafımdakiler değişikliği farkettiler.buğday yağınıda lekelerim içn kullandım.akşam yüzümü yıkadıktan sonra gülsuyuyla siliyorum sonra nemli bir pamuğa buğday yağını çok az döküyorum.(bir kaç damla)yüzümü iyice siliyorum.hem nemlendiriyor hemde yüzümde kir falan bırakmıyor.yüzüm yağı iyice emdikten sonra imex i sürüp yatıyorum.alışkanlık oldu bunları yapmadanda yatmıyorum.bence deneyin arkadaşlar.buğday yağının faydalarınıda bu forumdan okumuştum.tavsiye ederim.MUTLU KALIN:1hug:
kızlar peki bu imex kreminin rengi her cilt için uygun mu yani koyu mu yoksa açık mı oluyor sürünce bu konuda bir fikir verirmisiniz bende bu hafta alıcamda en azından rengi hakkında bi fikrim olsun istiyorum :) bari en azından fondoten yerine faydalı bişey sürmüş olurum sivilcelere :)
imexi sağlık ocağında yazdırabiliyormuyuz fiyatı pahalı çünkü biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?