imexi bende kullanyrm doktor sabah kullanmamı söyledi, akşamlarıda isotrexin diye bi jel kullanıyorum. ama yüzüm pul pul oluyo derim soyuluyo.. imexi saban sürünce sivilcem kapanıyor ama derim sanki parça parça gibi duruyo soyulduğu için.. bana nemlendiricide vermedi anlamadım gitti ya
bende de aynı sorun var imexi izmirli bi arkadas tavsiye etmişti hatta saolsun gidip kendi karnesiyli almıstı bile kullandım faydasını gördüm. aynı zaman da isotrexin diye bi jel de kullanıodum o jel cok etkili ama arkadasın dediği gibi yüzüm soyuluo cok kullanamıorum..S:
imexi bende kullanyrm doktor sabah kullanmamı söyledi, akşamlarıda isotrexin diye bi jel kullanıyorum. ama yüzüm pul pul oluyo derim soyuluyo.. imexi saban sürünce sivilcem kapanıyor ama derim sanki parça parça gibi duruyo soyulduğu için.. bana nemlendiricide vermedi anlamadım gitti ya
MERHABA AYNI İLAÇLARI KULLANMIŞ VE MÜKEMMEL SONUÇ ALMIŞ BİRİSİ OLARAK YAZAYIM DEDİM. 23 YAŞINDAYDIM VE YAKLAŞIK 10 SENEDİR AKNELERLE BAŞIM DERTTEYDİ. BU İKİ İLACI VE MONODOKS ADLI ANTİBİYOTİK HAPI KULLANDIM. SEVGİLİ DOKTORUMA BURDAN TEŞEKKÜR EDİYORUM. SIRTIMDAKİLER DE DAHİL OLMAK ÜZERE GEÇTİ. YÜZÜNÜ SOYMASINA GELİNCE BU HARİKA BİŞİY. ÖLÜ HÜCRELER, LEKELER GİDİYOR. AZICIK BİR ACI HİSSEDERSİN AMA SABAH İMEX SABUNLA YIKADIĞINDA BEBEK CİLDİ GİBİ OLUR CİLDİN. KISACASI DOĞRU İLACI KULLANIYORSUN. DEVAM ET. SEVGİLER
arkadaslar gercekten sivilcelere cok etkili bana doktor sana bir krem verecegim deyince ben benzamycin ciltte kirec gibi duruyor evden cikarken suremiyorum demistim o da korkma bu fondoten gibi kapatiyor deyince cok sevinmistim gercektende iyi bir krem ayni fondoten gibi.rengi kivami.ben cok yogun sivilcem oldugu zaman 1 ay falan hergun surmustum.zaten disari cikarken cok avantaj sagliyordu kapattigi icin :)
kızlar bende kullandım imex ama onu fondoten gibi kullanmayın sonradan yüzü yıpratıyo sivilcelerin üzerine geleck sekilde kibrit ucu kadar küçük az sürün.... kullandıgınız fondoten kapatıcı degil sonucta....
slm. yaklaşık 10 gün kadar oldu kullanmaya başlayalı. yanında imex sabun ve isotrexin de kullanıyorum. şimdilik sonuçlar iyi. memnunum. özellikle sabunundan. ilk bir kaç gün yalnız extra sivilce çıkardı. hiç ölee iri sivilcelerim olmamıştı. ama şimdi normale dönüyor yüzüm. sivilce için kullanılan kozmetik yada ilaçların hepsi önce ciltte aşırı sivilce yapar sonra normale dönermiş. uzmanlar böyle söylüyormuş.(onların yalancısıyım valla. )
yani biz 2-3 gün kullanıpta , sivilcelere yaramadı daha çok çıkardı deriz ve kullanmayı bırakırız ya , bunu yapmamak gerekiyormuş...
svgler...
ya bn bgn doktora gttım bana ımex verdı fakt bn bunu sıvılcememı tum yuzumemı sıyh noktalra fln suruluyomu dıe sormadım aklıma gelmedı oda solemedı lutfen bana yazarmsınz bn bu ımexı tum yuzumemı yoksa sıvlcenın ustunemı surcem
sıyah noktaları gcrıyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?