S
selmaizmirli
Ziyaretçi
- Konu Sahibi selmaizmirli
-
fıyat nekadar cıdden bende sorun yasıyorum sıvılce yuzunden aynaya bakmak ıstemıyorum
20milyon falan fiyatı.ama aklınızda bulunsun bütün yüzünüze sürmeniz gereken oran kibrit başı kadar.1-2 ay kullanın.aktif sivilceleri geçirir.lekeler için soyucu bir krem kullanmak gerekir.aktif sivilceler geçince o kullanılır.ama soyucu krem kullanırken güneş koruyucu kullanmak lazım yoksa bu sefer de güneş lekeleriniz çıkar.bir dermatologa gitmek tabii ki en iyisi
imexi bende kullanyrm doktor sabah kullanmamı söyledi, akşamlarıda isotrexin diye bi jel kullanıyorum. ama yüzüm pul pul oluyo derim soyuluyo.. imexi saban sürünce sivilcem kapanıyor ama derim sanki parça parça gibi duruyo soyulduğu için.. bana nemlendiricide vermedi anlamadım gitti ya
ben imeksi burnumdaki sıyah noktalar için kullandım ve halada kullanıyorum yaklasık 1 aydır ama hıc bır faydasını görmedımmm
cnm acilen bir güneş koruma faktörlü krem al en az 30spf olsun.cildin soyulurken güneş leke bırakır.doktor nasıl bunu söylemezz:1no2:
canım demedi hiç böyle bişey bana..
birde bi solüsyon tarifi verdi eczaneye hazırlattırıyorum onu.. yakıyo yüzümü..
kafayı yicem ya.. geçende hastaneyi aradım dr ayrılmış ordan.. bi kere sirağda yüzümde yanık yapmıştı yine o dr ilaç vermişti ve geçmişti 3 günde.. iyi bi dr olduğunu düşünüyodum ama vermedi nemlendirici felan...
birde onu nasıl kullanıcam? sabah zaten imexi sürüyorum imexin üstünemi sürücem güneş korumasını?senağlama
şimdi baktım tam 250 ml cnm
canm çok teşekkür ediyorumm:1hug:
doktora sormadan kullanmam bi sorun yaşatmaz umarım..
birde bişey daha sorucam sabah imexi sürüp çıkıyorum ya dışarı..
zaten çalıştığım için sabah erken kalkıp yüzüme sürüp öyle çıkıyorum dışarıya imexi.. öğlen yüzümü yıkayıp öyle sürsem bu güneş korumasını daha mı iyi olur? neden dersen.. imexin içindeki maddelerle güneş korumasınınki karışınca cildime zarar vermesin birde.. :1no2:
ne sorunlusun diceksin ama yüzümü görsen artık herşeyden korkar oldum..
ilgin için çok teşekkür ediyrum.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?